Csáó!!!
Én is Fehérvári vok! (vis innen 10km) Meg már én is mindig tervezem h felmegyek pályázni, de sosem jön össze mert senki sem hajlandó eljönni velem:(! Van msned?????
Olasz,japán 2T motorok szakszervizét nyitottam meg Székesfehérváron.
Keresek továbbá 2007-ben pályázni vágyó 2T motorosokat akik szivesen eljönnének egy-egy nyilt napra.
Ha valakit érdekel keressen bátran és hozzunk össze egy csapatot!!
Üdv.
varges varges99@yahoo.com
(30) 612-8980
U.i.:Keresem Rónai urat,akitől megvenném az RS250 idomát,de nem birom telcsin elérni.
Szakadj meg, nem konténerből lett kihalászva. Vagyis hát régebben még igen mer abban hozták japóból. "88, VFR400 65000 km-el, csak fos 2 gyorsítómembrán meg kuka első fék, de egy fékhenger cserével orvosolható. Má nem akarok rá költeni, tök fölösleges, hobbi és pályagépnek elmegy, csak kell szerezni rá egy 17 es hátsót, asszem a 90 utáni vfr eken már az volt. Jah és fos az aksi, az kell új. Azér 2 kiló mer valami üzletből lett összeokoskodva ingyen.
Ha vki tud eladó Aprilia rs 125-öst 50 papirokkal, szép és megbizható állapotban Fejér megyében vagy esetleg a szomszédos megyékben, akkor az irjon erre a mail-re: gola20@vipmail.hu.
Köszi!!!
vedd le az oldal idomot és fényképezd le légyszives a hengernél és az egészet oldalról! köszi. attól még hajtogathatsz belőlle repülőt is, de a hangtompító előtt nem te hajtottad!!
szerintem akkor sem gyári mert a hangtompító elött a gyárin nincs akkora szög és az a szög nem felfelé van!!!! lefényképezi és meglátjuk kinek lesz igaza. de láttam mar pára hidd el
ITALYCORSE! megnéztem az adatlapod. nem gyári a csöved! a gyári nem égy kerüli a hátsó lengővillát és a hangtompító előtt a gyáriban nincs akkora törés.
Én is Fehérvári vok! (vis innen 10km) Meg már én is mindig tervezem h felmegyek pályázni, de sosem jön össze mert senki sem hajlandó eljönni velem:(! Van msned?????