sztem úgy volt, hogy bement meglátta sötétben a motort, azt hitte Mito, közelebb megy, azt azt mondja : azt a kurva ez csak egy kibaszott RS kell a fasznak aztán felrúgta, belerugott 2őt és leköpte,,,,
Ha mito lett volna az már nins ott,,,, szal örülj, hogy csak egy RS-ed van
Bocsi
kiderÜlt hogy nem a kutya boritotta fel a mocit, hanem egy bÜdÖs paraszt geci jÁrkÁl nÁlunk ma ellopta a kocsikulcsot is. a motort nem tudta mert nincs benne a hÁtsÓ kerÉk de arra volt energÁja h felrugja a rohadt kÖcsÖg!!! meglÁtam a faszÁt letÖrÖm!!!
Csongi!!!!
Segíts!!! Mennyibe fáj egy olyan használt Rs mint a tied? (nem a színe hanem a formája miatt, de fingom nincs az milyen évjárat)
Köszi Mester!
Üdv: bazsy
nekem nem lett semmi bajom kicsit a lábam meg a vállam fáj.. de semmi komoly! ahoz képest nem lett a motornak nagy baja de elég szépen lehuzodott az oldala , és az volt a gáz hogy kb 30m-t csúszott és az árok amibe beleesett annak az alja meg betonos volt az ut széle meg vöröskavicsos :( majd holnap rakok fel képet az rs-ről:( ha tudtok vmi cuccot szoljatok lécci van msn-em is zixte9@freemail.hu
hello mindenkinek!
nem hiszem el...:( tegnap jöttem haza a suliból és az egyik jobbos kanyarban kb 80-annal mentem és kiugrott elém egy kutya! eltolta a motor elejét és csusztam jo sokat és a motor is a végén a moci az árokban landolt:( szegény rs-em:(:(:"( vkinek van vmi alkatrésze? idomok ilyemi?
szia,egy haveromnak van egy komplett szett rs250 2000es idomszettje.ha kell a száma emailben megírom,vagy msn-en.
Amúgy ez a pályázós klubb alakulóban van,ha gondolod egyeztessünk ötleteinket,és érdekeinket.
üdv balatonmotors@hotmail.com
Ha mito lett volna az már nins ott,,,, szal örülj, hogy csak egy RS-ed van
Bocsi
Segíts!!! Mennyibe fáj egy olyan használt Rs mint a tied? (nem a színe hanem a formája miatt, de fingom nincs az milyen évjárat)
Köszi Mester!
Üdv: bazsy
nem hiszem el...:( tegnap jöttem haza a suliból és az egyik jobbos kanyarban kb 80-annal mentem és kiugrott elém egy kutya! eltolta a motor elejét és csusztam jo sokat és a motor is a végén a moci az árokban landolt:( szegény rs-em:(:(:"( vkinek van vmi alkatrésze? idomok ilyemi?
Amúgy ez a pályázós klubb alakulóban van,ha gondolod egyeztessünk ötleteinket,és érdekeinket.
üdv
balatonmotors@hotmail.com