valaki igen nagy fasz aki hívogatt és nem mer beleszólni a telefonba mint egy kúltúrális lény
én csak röhögök rajta sok pénz van láttom a kártyáján de legalább bele szólna szívesen beszélgettnék vele
Te mennyé a CBR topicba
Vége a fikázásnak!!! Nehéz felfogni
Vagy ha eladtad a cbr-t akkor írj abba a topicba amien az új, ha meg nincs akkor lehet menni innen!!!
Ha meg nincs motorod akkor inkább mennyé dolgozni azt vegyé másik motort heee
Ne engem fikázz !!!
Nem is tom minek csináljuk ezt... nem lenne jobb békében... Nah mindegy a te inteligencia hányadosoddal úgysem fogod fel, úh mennyél ki szépen szart lapátolni a szemétdombra és locsold meg a karácsonyfád h legyen mit rátoszni jövőre a moccodra. amúgy ne értsd félre én elhiszem h jó szerelő, lehet h nagyon jó, de az is biztos h egy UTOLSÓ BÜDÖS CIGÁNY vagy na léptem pá
már meg volt .... mert németül üvöltözött meg kérdezte hogy beszélsz németül ??? aztán mondtam hogy nem aztán üvöltözött meg minden de nem tom ki volt mert annyi mersze nem volt hogy kiírja a számát
Vicc nélkül, szerintem msn-ezgess !!! Az nagyon jót tesz az írásnak!! Én kb 1 éve msn-ezek és gyorsan is írok, meg viszonylag hiba nélkül
Amúgy meg látod kár veszekedni, Én nem értek annyira a motorkhoz (bár szeretnék)
Te nem értessz annyira a számítógépekhez... Mindenki más kár is veszekedni ...
Remélem nincs harag ....
én csak röhögök rajta sok pénz van láttom a kártyáján de legalább bele szólna szívesen beszélgettnék vele