szerintem ez a majrécsík dolog nevetséges. mindenki méregeti meg minden, meg tegyünk be a hátsó kerekünkről képet meg hasonlóak. legeslegelső pályanapomon 3 hónapnyi motorozás után 2mm volt... semmit nem mond a majrécsík arról h mennyire tudsz motorozni szerintem. a köridő az már igen....
Én úgy vettem h 4 centis majré volt rajta . Mostmár csak 2 van de még ez is sok bár már hideg volt amikor meglett+szarul is mocizok . NRG-n 1 centis van
Eleg regota olvasom ezt a topicot,de meg sose irtam mostanaig.Nekem nem allando motorom van mindig mas,versenymotort csinalunk es olaszorszagban dolgoztam/dolgozok/tanulok csak 2utemu motorok,semmi mas.Ne vegye senki magara banti nem akartam/akarok senkit,csak akarmit olvasok vissza ez tenyleg arrol szol kinek milyen uj a motorja es mennyire fenylik.Nagyon sok embernek szivesen segitek,meg fogok is lsd windsurfer de kerdezd ot inkabb,csak azt olvasnam itt ami ide illik... Gondoljatok lehet osztani vagy hivj ha segitsek.udv
ui:. Minek adatlap? attol nem fogok tobbet tudni a 125sokrol,de te sem.
Bence engem irritál ha valaki olyan témában okoskodik amihez rohadtul nem ért. Ha nem játsza az agyát akkor semmi bajom vele.Ez a jó arc nem jó erc témát meg hanyagoljuk mert ezt mind a ketten tudjuk hogy nem erről szól.
Te egyébként úgy itéled meg az embereket hogy ért-e a motorhoz vagy nem? aki igen az jóarc aki nem az nem? ezt most nem dedeistvánnal kapcsolatban kérdezem csak ugy... multkor bement valami paraszt valameyik 125ös topicba és levágott egy ilyet h: "qrva anyátok basszátok meg az rs a legjobb" ennnnyi... ha nincs majrécsik a gumiján akkor azt mondod h ez jóarc?
Amúgy meg ha Dede István úr nem úgy lép be fórumba, h leoltja Tyt-et(akit még soha életében nem látott motorozni), és esetleg valami érdekes/érdemes dolgot nyög be, vagy felrak egy képet a gumijáról, én se faszoztam volna. De tudjátok mennyi pöcs van a 40 lovas mito-tól kezdve...
nem is mutattam az uj térdkoptatómat... a jobb felső az... viszont először akkor veszem fel amikor megint mehetünk euroringre mert ez nem kopottan qrva pózer
hát nézd lassan a 8800-ik hozzászólásnál tart a topic. gondolom nincs kedved végigolvasni de elég sokmindent érintett azért... tény h a téma felhigult benne mert összeszokott a társaság és nem csak a motorról van szó benne. ez mondjuk jó. az tényleg szar h ha felteszel egy kérdést a mocival akkor általában lepörög és senki nem válaszol rá...
egyébként ha megnézed a többi topicot ugyanez a helyzet majdnem mind1ikben. pl a TL1000-es topicban már 2 éve nem volt szó a motorról. speciel ha nekem valami az rs-sel van akkor azt megkérdezem MSN-en Dadis-től vagy windsurfertől... az a biztos
ui:. Minek adatlap? attol nem fogok tobbet tudni a 125sokrol,de te sem.
na megyek is most
HY
egyébként ha megnézed a többi topicot ugyanez a helyzet majdnem mind1ikben. pl a TL1000-es topicban már 2 éve nem volt szó a motorról. speciel ha nekem valami az rs-sel van akkor azt megkérdezem MSN-en Dadis-től vagy windsurfertől... az a biztos