Mi az, hogy van 1,2 hulye aki gep mogott oszt ! nem volt eleg az osztasbol? meneztem! az oszes az 15-16 eves gyerek. leosszak azt akinek regi moptorja van. ez a 125 topik. csinalnak magukrol es a 1300000ft-os motorjukrol sztafotokat. es imadtatjak magukat. ajanlom ,csoportosuljon aki ilyen es menje a RANDIVONALra es hirdesse magat!
uhh ti aztán osztjátok egymást én már nem mondok semmit sztem jóban járunk
amúgy néztétek most a naplót ?? benne volt az 51esen lévő balesetek ahol motrozni szoktam
tyt te azon kivul, hogy fotoztatod magad, meg a tavolbol eroskodsz! te kis szar :30 242 8118 itt a szamom! hivj fel es kotekedj szemelyesen , vagy add meg a szamod. te szar senki! fel tudsz valamit mutatni? te zsiros szar nulla . add meg a szamod vagy hivj, te SENKI! burzsuj kocsog. igyekezz nagyszaju!!!!
te meg nagyon felnőttes,érett megfontolt tapasztalt vagy.Most mit kéne ide írni?ejnyebejnye,szemtelenek vagytok fiatalok,elszomorító a világnézetetek és az,hogy sajnos a motorozás élménye számotokra egy agyon photoshop-ozott gépen való pózolásban kimerül?
vagy mi?
amúgy néztétek most a naplót ?? benne volt az 51esen lévő balesetek ahol motrozni szoktam
elég karaj lett a topic
na erre vajon milesz a reakcio::D
4
vagy mi?