kösz bencee
amúgy meg ez a majré csíkkal van minden ki ....... én még soha az életemben nem voltam motorral pályán szóval ehhez nagyon hozzá szólni sem tudok de tavaszra tervezzem vagy nyárra ha lesz védőruhám hogy meg 125ös moci hogy talán megpróbálom
városban meg nem lehet oanokat döntögetni szerpentin erre meg oan sok nincs sajna egy szóval csak kanyargos útak néhol
de a motrozás sztem nem ott kezdődik ha nem hogy tudod e uralni a vasat kelő képen vagy az első fának neki mész
nem tudtam ott lax... csak beirtam a topicba h láttam ma egy rs-t és akkor mondták h te vagy... előttünk mentél egy kereszteződésben tököltél valamit:)
én nem is mondtam az adatlapod. azt szerintem mindenki tudja h ennek a topicnak kevés köze van a motor műszaki dolgaihoz.... én mindig a lent említett 2 embert kérdezem ha valami van vagy dadis néha átirányit mitogerihez....
Végre normális ember is jár erre :)
ezvolt az első 20 mitos pályakilóméterem termése,ennyire futotta:D
nem akarok,csak kérdezem:) Amúgy üdv és tisztelet Dedének
amúgy meg ez a majré csíkkal van minden ki ....... én még soha az életemben nem voltam motorral pályán szóval ehhez nagyon hozzá szólni sem tudok de tavaszra tervezzem vagy nyárra ha lesz védőruhám hogy meg 125ös moci hogy talán megpróbálom
városban meg nem lehet oanokat döntögetni szerpentin erre meg oan sok nincs sajna egy szóval csak kanyargos útak néhol
de a motrozás sztem nem ott kezdődik ha nem hogy tudod e uralni a vasat kelő képen vagy az első fának neki mész