Az aztán kva nagy inteligenciára vall h leoltod Tyt-et h miért rak fel magáról meg az RS-éről képeket. Amúgy meg nehogy már te moderáld a fórumot h miről beszél itt a népség...BUTA.
Figyeljetek szerintem lehet gondolkozni kéne az előtt mielőtt írtok valamit. Én ismerem személyesen Dede Istvánt és elég sok motor mutatja már az ő szak értelmét és még fogja is.Amugy meg én láttam motorozni és a majd ha valaki (tisztelet a kivételnek) felmutat egy olyan első és hátsó gumit mint az övé. Akkor lehet ki a faszozni.
Azt hittem egy topicot azert hoznak letre,mert komoyabb dolgokat beszelnek meg az emberek errol a tipusu motorrol.Ez ami itt megy magamutogatas,onajnarozas ami sajnos szanalmas dolog.
Dede Istvan
ui:. Aki meg uzente ki a fasz,valasz ra edes anyad te taknyos.Nem tudom miota vagytok itt a topicban (par mai hozzaszolot olvasva pl Tyt es tarsai) de hogy errol a motorrol semmit nem tudtok az is biztos.
szerbusz kedves! te szerelmes vagy megadba? nem kotekedni akarok csak ugy kerdem, mert tele vagy sajat es"06-os" kepekkel. tennel fel egy kepet a 06-os gumijarol? az ilyen izmos fiuk biztos jol motoroznak egy 06-tal. gondolom ez egyutt jar. tovabbi sok sikert
Itt hagysz minket Bencce?