Új szörny érkezett a városba!!!
12-18 éves fiatalokat riasztgat!!!Különös ismertetőjele,hogy állandóan olaj szaga van!!!!!!!
Különösen veszélyes mert a vele 1korúakkal sohasem tudott kijönni-így a fiatalokon vezeti le elfolytott vágyait!!!!
Viccet férlretéve!:Húzz a faszba innen haver!
Itt nem leszel elismertebb!Ha valaki valamit nem tud akkor van már 1 Dadisunk és Zsootink!
Jézus ez akkora lol. Dőlök a nevezéstől . Ennyi nyomorékot egy helyen. Beír ez a dede mittom én ki osztja az ésszt meg a népet mintha a világ legangyobb szerelője lenne, erre jönnek a többiek a vérszagra... Beszarás. Jajj fáj a hasam nevetéstől. Hát ez a fórum el lett baszva tiszta apokalipszis... Na nem baj majd eltakarodnak innen ezek is...
gyerekek! felhivtam stoppiet, megkerdeztem tudja e min ul es az 1. mondata az volt, hogy tudom rotax 123 blok van benne. nem 1111.222222.22222. !!!!!!!!! kisfiam. a szam valos, igazi kis apukedvenc nulla. EN szantam rad a penzt BENCE
És ha valaki felhív akkor mit csinálsz?
Kiabálsz vele és toporzékolsz?
Ez így elég szánalmas!Engem is néha felbasznak ezek a kölykök de alapvetően jó gyerek mind!!!
már nem azé de amit dede istvan csinal annak sincs sok értelme...pont h ő beszél ugy most mint egy 15 éves...én elhiszem h ért a motorokhzo meg tud motorozni,de amit eddig lelehetett belőle szűrni az az h bunko,mert a trágár szavakon kivul mást még nem mondott,ugyh jó lenne ő is áttérne a motortémára
igen , széken.
nem!Akjdggd56464 IKEA