Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

küldj már róla egy képet!
eladó 12.000 km futott Dunlop Sportmax D209FGP
profilmélység 2,5 -3mm, 1707 dot számmal. 110/70 zr17.
Pontosan ebben a színben, matricákkal mint a linkelt képen látható motor!
Helló mindenki!

Nagy bajban, gondban vagyok!
S.O.S-ben kellene nekem Rs 125-höz Bal oldalidom, fejidom, index, lámpa, bal lábtartó, bal kormány, első felni (kék), első kerék tengely.

Továbbá ha valakinek van, Arrow kewlár (sárga) hangtompítója elfekvőben azt is megköszönném!

2006-08-as motorról beszélünk!
http://crisvsv.deviantart.com/...

Köszönöm!
az enyém 2002-es évjárat és fogalmam sincs h arra még jó-e de ha tudnál képet küldeni azt megköszönném!
Rotax 123 alkatrészek eladók!
Szerintem a kipufogón több múlik és a fejen (beömlésről nem beszélek, mert azzal még nem foglalkoztam), mint azon, hogy egy kipufogóablak 1,2mm-el alacsonyabb, vagy magasabb. Bár az igaz, hogy messze nem vagyunk még határokon.
szia nekem van 1996 os évjáratról heggesztett
Arra gondolok.
Franc tudja már. Az egész henger át volt reszelve.
Pedig az az 5 fok az rengeteg! Agyon volt esztergálva sokat el csúszott.
Ha egy fasza normálisan jól kibővített henger is biztos sokat nyom rajta. Hengerfej annyit nyomot rajta hogy valami hihetetlen volt. 13-mat le forgott.
Gyári kipufogóm van rajta.
Hello!
Jobb első lábtartó konzolt(fék oldali) keresek sürgősen, mert az enyém sajnos eltört. Amennyiben van valakinek eladó az jelezze!
7100rpm POWER Elektronika - 4990
Power motor - 4990

Komplett POWER rendszer, bowdennel, házzal, rugóval (NYELV NÉLKÜL) - 12.990
Kilométer meghajtó csiga! RS Extrema (94-95-ig) régebbi műszerfalashoz!
4.990Ft
szia van dede hengerem hengerfejem motoron ... megminden mariobully@msn.com
Hali rs 125 első teleszkóp szimering 40x52x8/10,5 a kérdésem az hogy 40x52x8/9,5 jó lenne?
*néztem
Ha az a 20-21 éves Máté Gábor, akkor őt ismerem.
Hány fok volt? Azt nem is nézte, csak azt, hogy a pótfelömlők illetve a segédkipuk voltak szélesítve.
A mi jelenlegi szintünkön +-5 fok érzésem szerint sajnos nem sokat tesz, kipu és az égéstér többet befolyásol; de egy-két éven belül remélem, lesz lehetőségünk több mindent kipróbálni.
Meddig forgott az a henger? Vagy csak egy kipufogóval próbáltátok?
Én motul 710-et raktam bele de egy ótvar szar az egész! 3000kilométeres dugó egy merő koksz! És jól van belőve az olajzás. Mióta stihl-olajat rakok bele tiszta mint a patyolat! Ennyit a "nagy" márkákról :P
na akkor vki mondjon vmit mert kész rémálom ez,mindenki mást ír. motorolajnak jó lesz?-repsol moto rider 4T 10w40? vagy a repsol szar márka?
nem tudom skacok hogy hogy van ez, de több hirdetésre is irtam e-mailt, ami a fórumban jelent meg. csak e-mail cim volt megadva. tehát mi a p...ának hirdet az valamit pénzért ha nem hajlandó válaszolni. nem kell a pénz neki?
Gondolom a galériámba látott hengere gondolsz.
Az egy nagyon rossz vétel volt! Csak jónak tűnt. De mikor a mérések jöttek akkor jöttem rá hogy szarrá esztergálták. Ki kellet emelni nagyon a hengert hogy a megfelelő préssáv legyen. Így a nyomaték kárára ment. De csináltam hozzá való hengerfejet. Egy esztergályossal akartam bentebb rakatni az egészet, csak ugye a kupola rész más formát kapott kicsit. És el basszta a fasza módosított hengerfejemet! Amivel igen jól ment a gép 40m/s-es égése volt. Majdnem kétszer több mint a gyáriban. elég komoly volt vele. Most is kéne szereznem csináltatnom egy ilyet csak nem tudok nagyon kivel. Dede nem foglalkozik vele azt mondta.
Nincs meg a henger már amúgy. Most keresek hengert megvételre egy normálisat.
Máté Gábortól volt a henger amúgy. Azt hittem jól járok vele de nem. Tuning célnál nem a legjobb ha a fok el csúszik sokat!
Önindító,indexrelé van , együtt 5k a kettő.
http://www.carlsalter.com/pdfs...
120-130oldal környékén van az a rész.
4,4dl
Nem írja a méretét ahogyan néztem.
hali, az lenne a kérdésem hogy 97s évjáratu rs 125-z hányas teleszkóp szimering illetve milyen olaj kell bele?
vagy hol tudnám én ezeket az adatokat megnézni?
köszi
A hengert kitől vetted? Vagy hogyan tettél rá szert?
Azt módosítok, amit tudok, többet nem célszerű soha ;)
Semmi nagyra nem kell gondolni, nem sok dologból áll egy kétütemű motor: henger, hengerfej, kipufogó. Szabályzatban nekünk csak 28-as karbi lehet, gyári gyújtás, gyári membrán, gyári hűtés. De amit lehet modolni, azt illik szerintem...