Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Nem tudtok valami magyar weboldalt ahol mondjuk új szivócsonkot lehet rendelni? (34-es dellortohoz) én csak angolt találtam www.pjme.co.uk
2T motorszerelés- és tuning Fejérben:
www.doktormotor.hu
Üdv.!

Valaki, akinek szét van borítva a rotax 123-as blokkja meg tudná mérni nekem, hogy a jobb oldali blokkfelen található váltódob zsákfurata hány mm-re áll ki az öntvényből a belső oldalán? Remélem érthetően magyaráztam.
Hálás lennék!
Szia!

Kicsit pontosabban olvasd el az írást amire válaszoltál. Egy rossz szó sincs az ismerősödről! Az elektronika gányolás azt jelenti, hogy működik, de nem szakszerűen van össze fogatva két kábelvég. Ez sajnos nagyon általános Magyarországon, de persze más országokban is előfordul. Persze van aki szívén viseli a járműve sorsát. Van egy lassan 20. éves Mondeom. Hagyhattam volna hadd rohadjon szét az alja, de nem hagyom, hanem megcsináltatom, megcsinálom. A motorral is az a helyzet. Sajnos sokan vannak akik megveszik, hajtják, nem törődnek vele aztán tökéletes állapotú motorként eladják. Na ezek a motoroknak a tulaja, mint az ismerősöd mondja azt, hogy ilyen szar olyan szar fostalicska, stb... Nem Ő a hibás, nehogy a szívedre vedd. Azzal van gond, aki széthajtja és aztán jó motorként eladja.

Csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni. Remélem nem sértődik meg senki az írásomon.
Igen ! Én anno RS 125 röl vettem !
Nem akarok kötekedni ismerem az eladót ottvoltam mikor elvitte avevö a motort telefonon el lett mondva hogy mik a bajai 2 dolgot felejtett el hogy az első gumi kopott és az első teleszkóp szimeringből kicsit gyöngyözik az olaj ezeken kìvül mimden át lett beszélve! Minden javìtásról számla van. A motor több alkalommal is volt szervízbe ahol egy alap henger+dugó cserét nem vállaltak mert ők a felujjított hengert nem szerelnek be csakis újjat de azért a pénzüket elkérték. A fényezést fényező csinálta a vázat pedig a tulaj fujta le tény nem szép de nem is neked kell hogy tetszedjen. attól hogy a volt tulajnak ez tetszett hát istenem. Nem te választodmeg hogy az embereknek mi legyen az ízlése. Az elektonikával nem tudom mi a problémád mikor az első és hátsó lámpa működött az indexek működtek! Amikor azt írtad hogy vélemény akkor nem véleményt írtál hanem fikázást. Sajnálom hogy nem egy 100% os motort szereztetek de ezt a motort senki sem mondta hogy mindenképp meg kell venni!
Rs125-be való?
Rs125 rotax 122 és 123 bontás 30-4351769
Lenne egy kérdésem! Valaki nem cserél első kerék csapágyat mostanság? Kellene a kerékagyban található távtartó pontos hossza. Sajnos összeraktam és ahogy húzom meg a csavart úgy feszíti be csapágygolyókat. Szóval egyre nehezebb a kereket mozgatni. Az enyém lehet nem bele való.
Úgy van ahogyan leírtad! Teljesen igazad van!
Én is elhoztam egy "RS 125" motort nemrégiben. Elment a power, stb szindróma. Persze elment a power. Nem is volt benne! Elment világgá . Elszakadt a km spirál azért nem mér az óra! Persze a meghajtócsiga belseje is hiányzik, és még bowden sem volt rajta.
A menet teljesítménye egy 50-es szintje. De már nálam van! . És ez a lényeg. Egy jó pályamotor lesz belőle. Csak sajnálni tudom az előző tulajt akinek fogalma sincs milyen jó motorról mondott le.

Egy észrevétel. Ha motort vesz az ember akkor a tulaj elmondása 50%-ban igaz és 50%-ban nem igaz. Illetve az már csak vetítés! De persze van rosszabb illetve ritkán, nagyon ritkán jobb %-os arány is. Mindég rosszabbra kell számítani és akkor nincs meglepetés.
Hát nem tudom mit mondjak srácok ehhez azért kell egy ferde hajlam, hogy egy motort idáig juttassátok, mint ezt a szegény Rs-t... A srác eléggé alacsony áron hozta el tőletek, szóval a komment nem arra irányul, hogy átvertétek volna, hanem fogjátok fel egy véleménynek... nagyon sajnálom a motort, nem tudom mit szerettetek volna elérni, de örülök, hogy nálam van és már nem tudjátok tovább basztatni. Amikor elkezdtem átnézni, az első gondolatom az volt, hogy ezeknek a kezébe még mobiltelefont SE adnék... Fostalicskának nevezitek, holott látni, hogy a hozzá nem értés és hülyeségek sorozatos és magas fokú művelése miatt tart ott, ahol. Megragadt dugattyú, hatalmas direktszűrő, 2db elbarmolt fos főtengely, gányolt elektronika... ja és a legjobb, gyönyörű, előkészítés nélkül minden lefújva arany színűre... olyan mint a hányás, körömmel kaparható... minden tiszta takony, olajsár és százéves beállt kosz... de a ledes szar ott van az elején a MENTEFÉNY! GRATULÁLOK A MUNKÁTOKHOZ!

Csak, hogy tudjátok: nem a motor szar, hanem az, aki nem tud vele bánni, nem tudja beállítani és nem veszi észre ha nem úgy viselkedik, ahogy normális volna! gondolom az alapvető dolgokkal sem vagytok tisztában, a 2db henger a hozzá nem értés végett ragadt meg, az egyetlen pozitív az egészben, hogy a hengerek talán menthetőek, a blokkban lévő 3. főtengely egész jónak néz ki, de lesz itt még sokminden, ami miatt vakarjuk majd a fejünket.

Az a baj, hogy addig amíg ilyen emberek kezében vannak ezek a dolgok, egyre több fos lesz a piacon...

A motor fel lesz építve normálisan, be lesz állítva normálisan és világból ki fog menni nyélgázon is ha az kellene.

Jó tanács: ha valamihez nem értetek, ne nyúljatok hozzá. nagy körültekintés mellett olvassatok utána a dolgoknak, informálódjatok és utána fogjatok neki, ha tényleg bütykölni akartok és nem szakihoz vinni.

Nem akarok vitába bonyolódni senkivel, de nagyon szúrja a szemem az ilyen, lehet köpködni meg írkálni, a tények azok tények, szakavatott szemmel látom, hogy a helyzet.

Ha netán vmi előttetek levő tulajtól származik néhány dolog, akkor azt a részét ne vegyétek magatokra.
eladó jolly moto sport kipufogó rendszer 35e
nekem van gyári ha érdkel 06307316232
Sziasztok!
Valakinek volt már tapasztalata utángyártott műanyag fogaskerekekkel a balance tengelyhez? Van olyan tartós mint a gyári?
Szintjelzős benzincsap elado ! 5.000ft
Nem tudja valaki, hogy a kormánycsapágy felső golyós csapágya porvédős, vagy sem?
aprilia alkatrészek eladóak
van nagy delorto karbi és jolly moto sport kipuogó rendszr is
gumik telók fékek rotax 123 és sem amal gyujtás alkatrészek is
tel:06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
ha rotax 123 blokk van benne akkor nekem van
vannak gumijaim és központ telóim is!
06307316232
Nekem van ha gondolod első hátsó gumim.
Dunlop D209 a legszéle kopottas. Az első teljesen jó.

Adatlapomon találsz elérhetőséget ha érdekelne.
Keresek Rs 125( 2003-as évjárat) alkatrészeket!

Csak nagyon jó alkatrészek érdekelnek!

Hátsó központi teló
Gumik:
-110 vagy 120 első
-140 vagy 150 hátsó

szombatimate@freemail.hu
06-30-403-6551
Eladó Frissen gyapotolt s még nem használt Aprilia Rs 125 kipufogó dob ! Ár 10.000ft Elérhetőségeim az adatlapomon !
Ilyen kuplung oldali deknit keresek kompletten valakinek esetleg korrekt áron ?
nagyon szépen köszönöm a gyors választ
Valahogy így kellene kinéznie. Az a kis hengeres izé megy a karba. Kismotoros boltban lehet kapni ilyen diókat, csavarozhatót.