biztos h a karbival (üzemanyaggal) van probléma? mikor megáll, van szikra? (mert már volt olyannal dolgom, igaz h egy Gilera-nál, de a jelenség kb u.ez volt, csak ott a szikra ment el ha bemelegedett, mert a jeladó tekercs volt szakadt, és a meleg hatására megnőtt az ellenállás. /hajszárítóval melegítve és mérve a jeladó tekercs ellenállását, az jelentősen változott/)
ezt csak érdekesség képen írtam (nekem nem is ilyen blokkos motornál volt), meg esetleg egy tipp, h nincs-e vmi hasonló...
Akkor a legegyszerűbb egy kölcsönkarbival való próba.
Ha az sem válik be, akkor nem ott kell keresni, haenm pl gyújtásnál.
Ezer sebből tud vérezni egy motor, szóval egyesével kell végignézni a hibalehetőségeket.
kedves peti 107
történet ott kezdodik hogy jottem haza fel uton megállt 6 km tolás (200m ment 200 toltam) olyan volt mint amikor elfogy a benzin és egy kis ido mulva telefolyik a karbi.
haza karbi szet össze tisztitas tank szintén csap csövek komplet takaritás
elözö szivocsonk rihes szilozva gondoltam rendelek egy ujat mert MEGERDEMLI tévedtem
másik karbi ugyan az a jelenség tekeres csavaras ugyan az
gyergya csere ugyan ez
mintha melegen jobban csinálna
minden nap egy kis javitás hogy másnap tudjak vele dolgozni menni
DE MAR NAGYON UNOM
de ha megirod a tel számodat szivesen felhivlak ha nem gond hogy ne itt keljen regényeket irnom
Olyan nincsen, hogy egyszer jó szívatóval, másszor nem.
Mindig ilyen volt, vagy csak az új csonkkal lett ilyen? Membrán is más? Mi az, ami változtatva lett azóta, amióta jó volt?
Meg körbe a blokk-közepek tömítésénél, a hengertalpnál, a membránnál, a membránfedélnél, a gyujtásszimmeringnél...
Vagy megkeresed alaposan, vagy fölös belekezdeni.
Alapjárati fúvókát ha nagyobbat teszel bele úgy még lehet játszani. (ha nem elég a keverék állítócsavar állítási intervalluma)
Hello
Segitseg
olyan probleman van a motorral hogy kis fordulaton bedadog olyan mintha elfogyna a benzinrotax 122 .nagy fordulaton power nyitas utan mar megy
ha egy kicsit rohuzom a szivatot akkor magahoz ter (neha)
uj szivocsonk van rajta karbi kitakaritva tankban levo szurok tisztak
olyan mintha valahonnan fals levegot szivna dellorto 34karbi van rajta
mar egy masik karbit tetem fel aval is ugyan azt csinalta
valaki jart mar igy?
varnam az epito jelego otleteket
Illetve bocsáss meg: igen kevesell, de falsol levegő miatt, ami nem karburációs hiba: lehet többet engedni neki a csavaron, de nem szünik meg a porbléma.
http://youtu.be/I71EnqFUtU4
ezt csak érdekesség képen írtam (nekem nem is ilyen blokkos motornál volt), meg esetleg egy tipp, h nincs-e vmi hasonló...
Ha az sem válik be, akkor nem ott kell keresni, haenm pl gyújtásnál.
Ezer sebből tud vérezni egy motor, szóval egyesével kell végignézni a hibalehetőségeket.
történet ott kezdodik hogy jottem haza fel uton megállt 6 km tolás (200m ment 200 toltam) olyan volt mint amikor elfogy a benzin és egy kis ido mulva telefolyik a karbi.
haza karbi szet össze tisztitas tank szintén csap csövek komplet takaritás
elözö szivocsonk rihes szilozva gondoltam rendelek egy ujat mert MEGERDEMLI tévedtem
másik karbi ugyan az a jelenség tekeres csavaras ugyan az
gyergya csere ugyan ez
mintha melegen jobban csinálna
minden nap egy kis javitás hogy másnap tudjak vele dolgozni menni
DE MAR NAGYON UNOM
de ha megirod a tel számodat szivesen felhivlak ha nem gond hogy ne itt keljen regényeket irnom
kösz a hozzászolást
Mindig ilyen volt, vagy csak az új csonkkal lett ilyen? Membrán is más? Mi az, ami változtatva lett azóta, amióta jó volt?
Vagy megkeresed alaposan, vagy fölös belekezdeni.
Alapjárati fúvókát ha nagyobbat teszel bele úgy még lehet játszani. (ha nem elég a keverék állítócsavar állítási intervalluma)
Segitseg
olyan probleman van a motorral hogy kis fordulaton bedadog olyan mintha elfogyna a benzinrotax 122 .nagy fordulaton power nyitas utan mar megy
ha egy kicsit rohuzom a szivatot akkor magahoz ter (neha)
uj szivocsonk van rajta karbi kitakaritva tankban levo szurok tisztak
olyan mintha valahonnan fals levegot szivna dellorto 34karbi van rajta
mar egy masik karbit tetem fel aval is ugyan azt csinalta
valaki jart mar igy?
varnam az epito jelego otleteket
szep utat mindenkinek