üdv srácok. megoldotott a 7000es fordulatszomos problémám. valaki irta hogy neki is ilyen volt. és nem talált megoldást. 130as fúvókával remeken megy a gép.köszönöm a segitségeteket
van alátét az anya alatt. de az anyát hova tekerjem ?
a powernyelv menetes szár. a lapát résznek meddig kell bemenni? mert lehet azért nem olyan erős alsó fordulaton mint régebben amikor kikaptam kerékre.
Az ábrán látod a 10-es számmal jelzett rész a gumisapka a 4-el jelzett powerháznak. Azt a kipufogó felett és a vízhűtőtartály alatt található. Azt a gumisapkát lehúzod és meglátod a bowdent ami mozgatja nyelvet. Ha beindítod és nem emel ki a nyelv akkor valami ott hibádzik.
A blokkba milyen olajat ajánlotok? :)
A szár hossza és a bovden beakasztás helyzetére lennék kíváncsi.
nekem is 7-8000nel megallt. Sztem egy probat meger. A tied mikori ?
Valakinek van eladó jó Rotax 122-höz hengere?
Akinek ilyen van, biztos érdekli (meddig nyúlik be a hengerbe)
Videó
a powernyelv menetes szár. a lapát résznek meddig kell bemenni? mert lehet azért nem olyan erős alsó fordulaton mint régebben amikor kikaptam kerékre.
Ma megnézem,és megìrom mit mutat..
Az ábrán látod a 10-es számmal jelzett rész a gumisapka a 4-el jelzett powerháznak. Azt a kipufogó felett és a vízhűtőtartály alatt található. Azt a gumisapkát lehúzod és meglátod a bowdent ami mozgatja nyelvet. Ha beindítod és nem emel ki a nyelv akkor valami ott hibádzik.
bocsi az amatörizmusért :D
IRC 140/70- 17 (honda) 12 000ft
06 30 279 48 96