Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tuning kipuffogó rendszert vennék!
nem kap elég benzint? dugulás? szar gyertya?
Nem nem :)
Nem ilyen jellegű a gond.
egyszerűen nincs semmi megindulás,70 a max,és nem forgat,nem enged,nem megy.
a power nyelvnek (ha nem lenne rajt a menetes szár) szintben kell lenni a helyén. így van zárt állapotban.
ezt úgy éred el ha teszel egy alátétet a száron lévő anya alá. ez a határolója. koppanásig.
rajta van a szívató
Látom power nyelvről van szó. Nekem olyan kérdésem van, hogy a mechanikus powernyelven van a végén menet, ergo lehet állítani mennyire legyen bent a hengerben- ezért csak annyira is húzza is ki. De hogyan tudom hova jó állítani a nyelvet? Tehát azt vettem észre hogy nagyon rövid lett a powernyelv, így kíhúzva van alap állásban, az erején érezni, nyitást meg szinte észre se lehet venni, csak hogy jön a fordulat. a powerházba be leeht tekerni a nyelv szárát. Kérdés: tökig be kell engedni a powernyelvet alap állásban?
rendben,megpróbálom! :)
köszi a tippet!
Esetleg még valaki más?
A poverháznál húzd le a gumisapkát, és nézd meg kiemeli e a bowden a nyelvet. Ha nem akkor ott a gond. De szerintem 7-8000 között kellene akkor ledadognia. Egy próbát megér.
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem..
Egy olyan problémán van,hogy amikor a fordulat eléri az 5-6ezret,egyszerűen nem rúg seggbe a motor,hanem ledadog...
Olyan mint ha nem nyitna a power(?)
Szerintetek mi lehet a baja?
Eladóvá vált... Aprilia RS 125
Igen, azon a számon elérsz délelőtt 10-től. Ha nem veszem fel írj egy üzenetet és vissza hívlak.
Szabolcsi vagy ugye.Megoldható személyesen mert én meg hajdubihar.Adatlapodon találtam elérhetöséget azon kereshetlek?Mert akkor pontositunk
Helló!

Rs 125 műszerfal hibátlan, sérülés és javításmentes, illetve farokidom és első teleszkóp!
Írj árat: isde.xxx@citromail.hu -ra
egy képet,meg tel számot küldj már lécci email címemre.adzsika@citromail.hu.köszi
Hello nekem van egy huzás van benne de igy is használtam egy jo darabig,ha érdekel eladó.
Az elég karcsú, hiába javított idom.
Személyesen nem tudod át venni?
Szia!

Küldtem egy üzenetet a hírdetésednél.
Bocsássatok meg! Elkavarodtam, megnyitottam a fórumot és emlékeztem, hogy hengert keresett valaki, nekem pedig muszáj mindenbe beleszólnom és okoskodnom...
Tevékenykednék, csak most diétára fogták a mozgásomat :S Emiatt nem bírok magammal és túlzottan aktív vagyok, de már nem sokáig! ;)
Remélem tisztában vagy azzal, hogy csak a dugó 30-40 újan, a henger pedig 70-80. Egy sérült hengert, amit nikasziloztatni kell tudsz már venni tizen ezer ft-ért...
Jó hengert ha nagy mákod van találsz 30 körül már (és ez csak a henger, nem szett)
Fejet meg lehet kukázni 5ezertől; nézz szét ebay-en.
5000ft+posta
Mennyit ajánlanál érte?
Hali srácok!

Kérdésem a következő.. :
Most volt a mocin nagygeneral és toltam volna befele de semmi sebesseget vágja kompresszió van nekem az a tippem hogy fosul raktam össze a kuplungomat és csúszik a kuplung mint állat...
Azért gondolom mert mikor szaladok és lerugom 1esbe kicsit nehezebben ugyan de gurul tovább...
Tolásra
rotax 123-as hengert,vagy hengerszettet vásárolnék reális áron
van egy öreg ktm 500. de hát nincs csere . HA el tudnám adni akkor mennék érte