Csak egy kérdést ha lehet, hogy létezik az hogy a hirdetésedben új plexi, és új km csiga van megadva, itt pedig keresed a használt alkatrészeket hozzá?
Sziasztok! bocsi hogy ide írok, csak szeretném kérdezni hogy nem e érdekelne valakit husqvarna sm 125 csere? 2008 as gyönyörű állapot, arrow rendszer. 2006-os évjárattól érdekelne csere.
sajnos nem, ezt néztem, gyújtáskapcsolónak csak az alja van meg kérdés h a gyújtásnak csak egy állása van? mert már nem emlékszem, ha tolom műszerfal világítás stb megy,ja igen és aksi sincs benne.
Eladó 1996 os teljes váz segédváz , balos jobbos lábtartók mind2 hegesztett , teljes kipufogó rendszer m kormány kapcsolók , első hátsó féktárcsa , ha kell valami hívj 06-30-6200-184!
trafó szerintem jó, rápróbáltam egy másik trafót igaz robogóét de azzal is kéne szikrát adnia. kábelszakadásra gondolok a kábelkötegben mivel szétszedés előtt még jó volt. Testelésnek 3 kábel megy 2 a kábelkötegből 1 a trafótól igaz? plusz még hátul a fesszabályzónak a testelése.
helló srácok egy kis segítségre lenne szükségem az rs-em szét volt szedve egy ideig most raktam össze és nincs szikra egyáltalán minden kábel össze van dugva kivéve sztender kapcsoló hiányzik, testeléseket is átnéztem a cdi-nél a piros kábel ki volt szakadva a saruból de ezt kicseréltem, gyertya kábelt is néztem. kérdés hogy okozhatja e valami jellegzetes típus hiba mit érdemes átnéznem még és hogyan? Ja igen és mielőtt szét lett szedve működött...
1992-es Aprilia RS 125 alkatrészek. Majdnem minden elektronika, cső, kábel, bowden, kapcsoló, műanyag, stb. megvan(csak azon alkatrészeim vannak, melyek a képeken szerepelnek). Még két nagyon jó állapotú, feketére fújt oldalidomom, illetve segédvázam is van. Tegyél ajánlatot és megegyezünk! (a képeken pirossal áthúzott alkatrészek értelemszerűen már nincsenek meg)
Elérhetőség: lacciko@gmail.com
volt nekem is már 2x, több ezer km különbséggel, h gondolt egyet és elszállt a gyertya.
dirr-durr, piff-puff megállt. beindult, megállt. új gyertya és azóta is megy tovább :)
esetleg a lendkeréknél az ék ha elszáll akkor is van ilyen.
és volt olyan is, h az önindítónál/bendrixnél véletlen egy plusz felesleges alátét
...mindegy innen vagy onnan, ugyanúgy kidobálta és nem tekerte a motort.
akksi nem kell a gyújtáshoz. próbáld a 20A és 15A biztosítékot áthidalva.
Eladó 1996 os teljes váz segédváz , balos jobbos lábtartók mind2 hegesztett , teljes kipufogó rendszer m kormány kapcsolók , első hátsó féktárcsa , ha kell valami hívj 06-30-6200-184!
köszönöm
Elérhetőség: lacciko@gmail.com
dirr-durr, piff-puff megállt. beindult, megállt. új gyertya és azóta is megy tovább :)
esetleg a lendkeréknél az ék ha elszáll akkor is van ilyen.
és volt olyan is, h az önindítónál/bendrixnél véletlen egy plusz felesleges alátét
...mindegy innen vagy onnan, ugyanúgy kidobálta és nem tekerte a motort.
köszi előre is