Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak egy kérdést ha lehet, hogy létezik az hogy a hirdetésedben új plexi, és új km csiga van megadva, itt pedig keresed a használt alkatrészeket hozzá?
Aprilia Rs 125 re keresek km óra meghajtót! 1998-1999 es évjárat! És ugyan erre a motorra kelene új plexi! 06302467370 vagy kiscsende@freemail.hu
Köszönöm a segítséget srácok, megoldódott a problémám a sztender kapcsoló hiánya miatt nem volt szikrám.
Sziasztok! bocsi hogy ide írok, csak szeretném kérdezni hogy nem e érdekelne valakit husqvarna sm 125 csere? 2008 as gyönyörű állapot, arrow rendszer. 2006-os évjárattól érdekelne csere.
igen, gyújtás az 0/1 ha van világítás, akkor gyújtás is elméletileg.
akksi nem kell a gyújtáshoz. próbáld a 20A és 15A biztosítékot áthidalva.
sajnos nem, ezt néztem, gyújtáskapcsolónak csak az alja van meg kérdés h a gyújtásnak csak egy állása van? mert már nem emlékszem, ha tolom műszerfal világítás stb megy,ja igen és aksi sincs benne.
Erre én is gondoltam jártam már így motorral, ki is próbálom délután és írok hogy reagált.
Éppen a sztender kapcsoló is okozhatja azt hogy nincs szikra
Sziasztok!

Eladó 1996 os teljes váz segédváz , balos jobbos lábtartók mind2 hegesztett , teljes kipufogó rendszer m kormány kapcsolók , első hátsó féktárcsa , ha kell valami hívj 06-30-6200-184!
Szia. Lehet hogy nem az a gond, de a vészleállító nincs bekapcsolva? Nekem volt már ilyen bakim kétszer is. Olyankor nem indul és szikra sincs.
Sziasztok! 122-es gyujtástérképét esetleg nem tudja valaki?
üdv. ismét segitségeteket kérem. a 130as fúvokával javult a helyzet. mi lehet a hiba? videot töltöttem fel röla.
Sziasztok. jó állapotú dugattyúja lenne valakinek?
szia, bendixet és önindítórelét tudok adni 4eFt-ért.
trafó szerintem jó, rápróbáltam egy másik trafót igaz robogóét de azzal is kéne szikrát adnia. kábelszakadásra gondolok a kábelkötegben mivel szétszedés előtt még jó volt. Testelésnek 3 kábel megy 2 a kábelkötegből 1 a trafótól igaz? plusz még hátul a fesszabályzónak a testelése.
mit kérsz érte ?
Hali újra,érdekelne engem jó állapotú bendix meg önindító relé 12v
köszönöm
helló srácok egy kis segítségre lenne szükségem az rs-em szét volt szedve egy ideig most raktam össze és nincs szikra egyáltalán minden kábel össze van dugva kivéve sztender kapcsoló hiányzik, testeléseket is átnéztem a cdi-nél a piros kábel ki volt szakadva a saruból de ezt kicseréltem, gyertya kábelt is néztem. kérdés hogy okozhatja e valami jellegzetes típus hiba mit érdemes átnéznem még és hogyan? Ja igen és mielőtt szét lett szedve működött...
A kuplung tengelyen a gumigyűrű mi célt szolgál?
1992-es Aprilia RS 125 alkatrészek. Majdnem minden elektronika, cső, kábel, bowden, kapcsoló, műanyag, stb. megvan(csak azon alkatrészeim vannak, melyek a képeken szerepelnek). Még két nagyon jó állapotú, feketére fújt oldalidomom, illetve segédvázam is van. Tegyél ajánlatot és megegyezünk! (a képeken pirossal áthúzott alkatrészek értelemszerűen már nincsenek meg)
Elérhetőség: lacciko@gmail.com
Eladó rotax 122 sérült nicasilos henger, ha valakit érdekel akkor írjon.
volt nekem is már 2x, több ezer km különbséggel, h gondolt egyet és elszállt a gyertya.
dirr-durr, piff-puff megállt. beindult, megállt. új gyertya és azóta is megy tovább :)
esetleg a lendkeréknél az ék ha elszáll akkor is van ilyen.
és volt olyan is, h az önindítónál/bendrixnél véletlen egy plusz felesleges alátét
...mindegy innen vagy onnan, ugyanúgy kidobálta és nem tekerte a motort.
A gond ott van az adatlapomon videoban.koszi mindenki
ha olajos a gyertya akkor kuplung felől szimeringes. abszolút be se indul ? óvatos hidegindítóval se ?
tanácsok?
köszi előre is