idomszett van eladó. ha valakinek kell kép róla szóljon. mind műanyagig csiszolva. igény esetén szóró gittezve vagy ahogy akarod. vegyétek nekem csak lom, ha senkinek nem kell felgyújtom mert csak a helyet fogja a gixxer mellett....
az első tengelyt amire ráfekszik az első lánckerék! úgy tudom megmondani hogy ha megmérted és megszámoltad,
utána megmérem a lánckerék tengelyre felfutó belső részének a szélességét és megszámolom
a lánckeréken a fogakat és ha egyezik és neked is jó akkor küldöm...
szerintem igen de ha megméred tolómércével az első tengely szélességét és megszámolod a fogakat és megosztod velem akkor ha otthon leszek megmondom neked tutira
Ha jól emlékszem van a polcon egy jó állapotú használt, de csak vasárnap vagyok otthon ha addig meg tudsz lenni nélküle akkor 1,5 e plusz postáért a tiéd
Sziasztok.
Szükségem lenne nekem Rotax 122 es hez egy 17fogas első lánckerékhez. Leginkább használt kéne. (tudom hogy az új is csak 2-3 ezer ft, de ez csak próbára kellene.)
Végigpróbáltam összerakás előtt is és után is és jó volt finoman működött amíg szét nem hullott egyszer kétszer csattant visszaváltásnál és visszaváltásnál állt meg.
Megadod az e-mail címed, vagy valami elérhetőséged?
KERESEK eladó rotax 122-es nicasilos hengert, ami nem sérült.
utána megmérem a lánckerék tengelyre felfutó belső részének a szélességét és megszámolom
a lánckeréken a fogakat és ha egyezik és neked is jó akkor küldöm...
Szükségem lenne nekem Rotax 122 es hez egy 17fogas első lánckerékhez. Leginkább használt kéne. (tudom hogy az új is csak 2-3 ezer ft, de ez csak próbára kellene.)