Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi gond én szóltam bele a beszélgetésetekbe. :D
peti.kristof@gmail.com
akkor elkeveredtem bocs marci
Nekem kellett a lánckerék
Megadod az e-mail címed, vagy valami elérhetőséged?
Nem nekem kellett a lánckerék csak rákérdeztem hanyas a gyári én váltófogaskerekeket keresek.
nah kell akkor a lánckerék?
Üdv.
KERESEK eladó rotax 122-es nicasilos hengert, ami nem sérült.
idomszett van eladó. ha valakinek kell kép róla szóljon. mind műanyagig csiszolva. igény esetén szóró gittezve vagy ahogy akarod. vegyétek nekem csak lom, ha senkinek nem kell felgyújtom mert csak a helyet fogja a gixxer mellett....
kicsit összekeveredtek a beszélgetések
az első tengelyt amire ráfekszik az első lánckerék! úgy tudom megmondani hogy ha megmérted és megszámoltad,
utána megmérem a lánckerék tengelyre felfutó belső részének a szélességét és megszámolom
a lánckeréken a fogakat és ha egyezik és neked is jó akkor küldöm...
Akkor hogy tudod megmondani? Pontosan mit mérjek le?
az nincs
Van váltód hozzá?
szerintem igen de ha megméred tolómércével az első tengely szélességét és megszámolod a fogakat és megosztod velem akkor ha otthon leszek megmondom neked tutira
gyári áttétele az rsnek 17/40! van egy 39 es hátsóm is ha érdekel
iiiiiiiigeeen! 17 es!
Rotax 123 váltófogaskerekek megegyeznek a rotax 122vel?
Gyárilag is 17es?
öntenek bele 10w40 eset is de a gyárija 75w90 én mindig a gyárit öntöttem bele nem is volt bajom a váltóval soha a büdös életbe:D
Attól tuti nem lesz jobb... a vas hüvelyes egy kalap kaki a nikaszilhoz képest.. szerintem
Ha jól emlékszem van a polcon egy jó állapotú használt, de csak vasárnap vagyok otthon ha addig meg tudsz lenni nélküle akkor 1,5 e plusz postáért a tiéd
Sziasztok.
Szükségem lenne nekem Rotax 122 es hez egy 17fogas első lánckerékhez. Leginkább használt kéne. (tudom hogy az új is csak 2-3 ezer ft, de ez csak próbára kellene.)
Végigpróbáltam összerakás előtt is és után is és jó volt finoman működött amíg szét nem hullott egyszer kétszer csattant visszaváltásnál és visszaváltásnál állt meg.
húú bazzz, ha a mágnes fogja, a töködet nem ? vashüvelyes. Vidd el fúratni, jobb lesz mint egy használt nicasil.
Akkor meg szerelési hiba is lehet. Ezért kéne összerakás előtt végig gangolni, tanulópénz.