Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 7-es az a segédkipufogó nélküli gyengébbik henger.
Elvileg össz nyílások számát irja nem a felömlőkét.
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni...
Van egy motor,aminek állítólag hibásan mér a km meghajtó,el van törva benne egy rugó.
Azt mondják,hogy indulásnál néha fura hangot ad egyesben,mert a rugó elmozdul benne,de menet közben nincs baj vele.
Ez lehetséges,hogy valóban annak a hibája?
Köszi előre is!
Üdv: J.
9 felömlő? bele számoltad a segédkipufogókat is?
Valaki tudja pontosan a rotax123 lendkerék lehúzó méretét? jobbos vagy balos? Köszi
Ha a henger 7 felömlős lehet akkor akármit csinálok nem fog 120-nál többet menni? Most néztem, 7 és 9 felömlősre gyártották. Hogy melyik henger van nekem azt nem tudom.
3k utalással?
nekem csak a bal óra kell. semmi más. a km óra
ezeknek ez a piaci ára, hol marad az "olcsón, kell a hely" címszó? :)
Utánvét lemaradt , de ha utalsz , akkor legyen 5k.
Visszajelzőkkel együtt 6k , postával!
üdv. km óra mennyi?
Nincs tapasztalatom fojtott rendszerrel, de kétlem, hogy a kipufogó gátolná, hogy 10en ezerig felpörögjön, azt inkább a gyújtás elektronika szokta visszafogni. utcai döntögetést inkább érezni kell, mintsem megtanulni. motorozásnak is bátorság az alapja, így az agyig döntögetésnek is:) sok sok km kell és mindig arra nézz amerre menni akarsz, még ha para van, akkor is:)
98-99-es Rs-ről eladóak lettek a következő alkatrészek:
-Tükörpár
-Km-óra egység
-Teljes kábelköteg minden elektronikával KIVÉVE : CDI,Trafó,Power elektronika,powermotor
-Kormányon lévő kapcsolók
-40-es mikuni karbi , egyedi szívócsonkkal (felrakod , azt csók')

Olcsón eladóak , kell a hely címszó alatt.

érdeklődni:
xbombs@citromail.hu
vagy
0670-275-hetven-neg
yvenöt
Szia!
Ha a végdob gyári és nincs hozzányúlva attól ki kellene pörögni a motornak nem de? A rezó ki lett ürítve.
Hogy lehet megszokni a döntögetést? Van valami jó tanács hogyan kezdjem el?
Szia!
Ha érdekel emailon keress meg tudok benne segíteni!
patvaros87@gmail.com

Üdv
Hali,rotax 123 lendkerék érdekel és lehetőleg garanciával sürgősen kéne,köszi
Helló
Hiba: túl kicsi gyertyahézaggal akar kipörögni a gép. Trafó vagy alaplapi hiba ? 10eg gyertya...

kimentem motorozni, faszán ment, nap végére "leszabályzott végfordulaton"
Szia! Nekem pont most a hétvégén vált feleslegessé egy fojtatlan gyári kipufogó. Pályáztam vele, szóval amennyire lehetett kihasználtam a benne rejlő potenciált, 12500-13000et forog simán. Adok hozzá csonkot, rugót és a dobot is. Ha érdekel hívj fel 30/6700987
Viktor
Fojtott kipufogóval hiába van benne a power szelep (és működik is), ugyanúgy nem fog rendesen menni! Kell keresni rá egy gyári fojtatlan kipufogót (vmi régebbi RS-ről pl., v vmi sportdobot), vagy keresni vkit, aki a fojtottat át tudja alakítani (de abból is van sokféle, és mindet olyan egyszerű...).
A legegyszerűbb, és talán legolcsóbb egy gyári full power-es kipufogót venni rá. (csak nem biztos h olyan egyszerű találni)
Szerintem ugyan úgy letilt neki mint nekem.
120-nál nem megy többet nekem sem.
mar szoltam havernak. csinal on boardot
Ha tudsz majd akkor dobj fel egy menetközbenit hogy mit csinál 7ezrnél.