Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen :)
...fogaskerekeket a tengelyhez képest jelre és a fogaskerekeket egymáshoz képest is.
a főtengelyen, balancetengelyen és a műanyag fogaskerekeken is van jelölés. mindent tegyél jelre
a service albumom 5. képén látszik részben. Üdv!
Üdv. Egy kis segítségre lenne szükségem. Rotax 122 blokkos rs-nél hogy kell beállítani a balance tengelyt, hogy jól álljon? Sürgős lenne.
Előre is kösz.
Oké csupaszon 5000ft+posta
aprilia rs 125 alkatrészek eladóak
A gyújtás tekercs lehet fojtott?
Üdv.
Nincs már meg.
ÜDvözletem !

érdeklődni szeretnék hogy esetleg a 150/60 supercorsa gumi meg van e még és ha igen akkor tudnál róla küldeni pár közelebbi fényképet ?

előre is köszönöm válaszod

üdv Tomi
A jobb oldali.
Sziasztok!

2003-as RS végét hogy és mit kell szétszedni, hogy hozzáférjek az elektronikához? Az ülés alatt vannak de mit és milyen sorrendben kellene leszedni, hogy próba kép cserélni tudjam a power elektronikákat?
igen, ez lenne a helyes beállítás ahogy írtad, a bovden nem feszül és a power nyitva van
igen még meg van meik oldali kellene?
Hali!
Megvan még a csupasz lábtartó konzol aprilia rs125-re?
köszi végül megcsináltuk, csináltattunk új fékcsövet,utána bár egy kicsit sokáig tartott a légtelenités, de most jó
Sziastok. Az RS-én hol és mik a fojtások?
Bocs. Nem lehetséges, hanem jó? Nem jól kezdtem a mondatot.
Az lehetséges, hogy a pover behúzó mágnest kopra behúz és akkor van nyitva a Power. Illetve egy minimális mozgása van még a nyelvnek, hogy ne feszítse a powernyelv végét a bowden. Lehet a mágnesbehúzó koppra állítása miatt ott visszaenged hírtelen, és mivel áramot kap megint visszahúz? Beállítást hogyan végzitek? Nem baj ha feszes a bovden? Vagy jó ahogy állítottam?
Az fasza....
Gyárilag is C4.
C3 nem ebbe kell...
De kinyit, csak kis fáziskéséssel.
Nem nyit a powered!
Sziasztok.

Ma kipróbáltam végre a motort. 140 a vége. A fordulat 10000-nél tovább nem megy. Amikor eléri a povernyitási fordulatot (7800) akkor el kezdi rángatni a povert, eztán csak elindul 9-10000-ig. Nem tudom mitöl van ez a jelenség. Nem mindég érzem a meglódulást. Mondjuk hamar fen volt 110km/h-nál. Észre sem vettem csak mikor már a mutatóra néztem. Azt hozzáteszem, hogy gyári a hangtompítóm. A rezóból ki lett véve a katalizátor.
Jóval ár alatt eladó Egy Cagiva Mito evo 125, Komoly vevők jelentkezését várom, (nekem 470 ezrembe van),minden külföldi okmány megvan a forgalomba helyezéshez! , Minden megoldást meghallgatok, hajlandó vagyok 300.000Ft alá is menni! Nem árulgatni akarom hanem eladni!

CAGIVA MITO EVO 125