Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valakinek nincs 150/60-as gumi hátra? Vagy valaki nem cserél 150/70-ért?
Nem tünik annyira rossznak, egészséges hangja van így elsőre.
Ha benne van a power akkor nem hiszem, hogy "sokba kerül". Attól függ, hogy használtat teszel bele, vagy újat amit majd cserélni kell. Lehet a rezóból ki kell venni a fojtást ha benne van.
ez az egy vidim van rola. haveromnak szolok csinaljon jobbat. sajnos nem vagyok magyarorszagon. a videot feltettem.
fordulatszám mérő spirálos vagy elektronikus, jól mér? tegyél fel egy vidit miközben járatod hátha tudunk valamit mondani.
enyém az gyári állapotu. 15000km el. folytva. fogalmam nincs hogy mi lesz a megoldás, ha tudok vmit megosztom veletek. remélem nem 100000res kibaszás:) számomra érdekes h 7000fölé nem pörög. de megy 110-120at. de amihez nem értek nem turok bele. vkinek volt ilyennel dolga?
Eladó jobbos oldal idom és a hozzá tartozó műanyag takaró idom.
Szerintetek a mostani YBN520-as láncom helyett (aminek elvileg 3100-as a szakítószilárdsága) veszek egy kicsit gyengébb, ipari gépeknél használt (teljesen új) ugyanekkora osztású, teljesen ugyanilyen láncot, kivéve, hogy a láncszemek vastagsága nem 2mm-es, hanem 1,6-os (ami mivel 1 szemben 4 van, így 4x0,4=1,6mm-rel vékonyabb) vastagságút, amivel így a szakítószilárdsága 2250 körül van, azzal nem lenne előbb-utóbb probléma? Valaki vett már rá olyan láncot, ami nem 15000,- volt boltban, hanem kicsit gyengébb, és nincs 5000,- sem? Ugyanakkora a lánc, tökéletesen illene a fogaskerekekre, csak a fala vékonyabb kicsivel, így gyengébb...2 személlyel is szoktam használni a kicsikét, ha ez számít
Vélemények?
nekem van egy idomszettem eladó.
mind műanyagig csiszolva. ha kell bármit csinálok még vele. szórógittezés festés stb amire akarod.
hát akkor sokat fogod oda hordani:DDD
Szia!

Még én is ebben a cipőben járok mint te. Fojtott motorra beleraktak egy Power cuccost. Persze beállítani már nem állították. Minden nyitott elvileg, és még valami mindég van ami fojtott. Szóval én is vihetem a szerelőhöz még. Volt nála de a dugó bejáratása miatt nem nyösztette. Most, hogy bejárattam viszem neki átkutatni mi a bibi rajta még.
Valakinek vab eladó pálya idomja? Allapot esztétika mindegy.
Köszi.
Aprilia AF1, RS, Tuareg, Pegaso, Project 108 alkatrészek! Facebookon jelölés és lájkolás után látható a kínálat, mazsolázzatok! CSAK ROTAX123!

Elérhetőségek:

Facebook: Aprilia Parts Hungary
Aprilia Part Store 125

Email: apriliastore@freemail.hu
Jól megy? pedig még el se indul rendesen majd akkor hogy fog menni ha 12-ig elforog.
nem tudom.poweres gépem még nem volt. nem szeretek monyákolni, amihez nem értek nem nyulok. inkább viszem olyanhoz aki ért hozzá. kipuffot megnézem. kösziii
nem sokara minden kiderül. jol megy, nem pörög ki az a baj, ora szerint 120at megy, csak 7000nél meggáll--
valahol 7800 körül kéne nyitni a powernek de a tied még el se éri azt a fordulatot...
Nem hiszem hogy úgy lenne lefojtva hogy 7ezernél ne pörögjön többet...
köszönöm. nem tudom, nem értek hozzá, ezért nrm szedem szét. folytva van elmlketileg.majd szerelő megmondja-
Ha tutira jó a power akkor kipufogónál kezdeném nincs e eltömődve, karburátor, esetleg gyujtás. ezek lehetnek.
Űdv Skacok
rs 125 tulaj lettem. A motor remek,kompresszio tokeletes. Egy gondom van. 7000nel nem porog feljebb. Poweres. Uj a powernyelv. Az elado szerint folytva van. Lehetseges?a gep a heten megy szerelohoz. Mire keszuljek ezzel a problemaval kapcsolatban? Lehetseges h fokytott vagy a power rossz. Koszi a valaszotokat
Köszi. Meg van sérülve két kábel a cdi csatlakozónál. Sajna fordítva helyezték a cdi-t és a csatlakozó hozzányomódott a 7800-as powerelektronikához olyannyira, hogy két kábel meg is sérült. Még nem tudtam kipróbálni de már hidegen is kipörgött powernyitás fölé. Tudom nem jó ha hidegen pörgetem. Csak próba volt. Sajna nagyon tőben sérült. Ha az volt a baja, akkor kell egy csatit kábelekkel szereznem. Ideglenesen szigeteltem, és már fordítottam a cdi-n.
Hüvelyeztesd újra úgy jársz a legjobban ne dobd ki a használt hengerek se jobbak nem lesz gond a vaspersely-el csak jó helyen csináltasd mint pl békésen szalkainál vagy omegamotor .
Nem
A dugó felső holtpontra a balance tengely lefelé kb ennyi