Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A blokkon a lánckerék felőli oldalán alulra megy egy kábel egy hatszögcsavarhoz ami a blokkba van beletekerve. Az az üres visszajelző lenne? A kábel forog rajta. Kiszedtem a blokkot, de nem mertem kihúzni belőle hanem a csavart tekertem ki, mert a kábel belemegy a kábelkötegbe és nincs csokizva hogy szét lehetett volna húzni. Azt a csavarból bátran kihúzhatom?
ilyen volt nálam is. átkötöttem szorosan gyors kötözővel, azóta 3 éve nincs vele gond. kontakt hiba volt.
Vagy talán kontakt hiba?
Nem lehet hogy az akkumulátor döglődik? Akkor szokott hasonlót produkálni.
Talalos kérdés.az onindito relé kattog párat de semmi sem történik.de van hogy egyből beindul.ma kezdte el ezt csinálni.
Tippek?
Köszi
Szia, van egy most 3ért gyorsba vihető!
Szia! Ha érdekel tudok benne segíteni! Emailon irj rám
patvaros87@gmail.com
Üdv
Hali! Nincs véletlen valakinek póver háza eladó? Köszi
Más kérdés. Ha a vízhőmérséklet jeladóról leveszem a kábelt ami a hengernél van, akkor a kijelzőn nem COLD-ot kellene mutatnia? A kábelben meg van az 5V. De leveszem akkor nem változik. Ha ráteszem akkor 70fokot mutat.
De még meg lesz mentve. Át kell alakítanom menetesre, aztán középállásba lesz majd állítva. Gyakorló pályamotort készítek és ahhoz szereztem be egy "motort". Abból szedtem ki ezt a szépséget.
Teljesen jó , bár én még egy kis sziloplaszttal letömítettem volna . Mondjuk az egész hengert, nehogy beázzon terepen . Aztán örök élet +2 év
Ez volt a full power megoldás. Mindent ami hozzá tartozik mindent kiszedni. A nyelvet szétbarmolni, és a powernyelv házba beleszorítani, hogy mindég nyitva legyen.
Csak egy érdekesség!
Mostani szerzeményemből szedtem ki.
Eladó!

RS 125 Chesterfield, Rotax122!
A blokkja szinte új.
50-esként használt. Elvileg le lehet papírozni is.
Képeket a galériámba lehet találni!

Egyben vagy bontva! Adatlapomon van elérhetőség!
Ár megegyezés szerint.
Ki kell fúrni és akkor jó lesz!
Ha nincs lyuk a hengeren, akkor nem fog működni! (Van többféle henger rotax 122-esből is)
Mi a vélaményetek a mechanikai powerről? Rotax 122-be be lehet azt szerelni? Van rajta egy lyuk ami a hengeren nincs. Gondolom az működteti. Ha jól láttam Rotax 123-on megvan az a lyuk.
Elírtam a példát:
pl nyitás előtt sokall, a nyitás pillanatában pedig hirtelen kitisztul, mert NYITÁS ELŐTT szegényebb keveréket kérne, de ugyanolyat kap, mint ami a nyitott állapothoz jó: nyitás után már jó az arány; ezért ránt egy nagyot a hirtelen teljesítménykülönbség miatt.
Nekünk 125-ös fúvókával, x25-ös legjobban beengedett (szegényített) tűvel működött sp-vel a phbh28, abszolút nem rántott. (de minden motort egyénileg kell beállítani véleményem szerint, hiába tömegcikk: megközelítőleg jónak kell lennie, de nemfeltétlen tökéletesnek)
Az nem jó, ha ránt; a power rendszernek pont az a lényege, hogy alul is menjen, ne csak felül. Az RS powere (a 122-es elektronikusára gondolok) szerintem kimondottan szarnak mondható, mert eléri a limit fordulatot és teljesen behúzza azonnal: nincsen átmenet, vagyis lassabb behúzás, amivel egyenletesebb lenne.
Amikor ugrik egyet, az karburálási probléma lehet: pl nyitás előtt sokall, a nyitás pillanatában pedig hirtelen kitisztul, mert nyitva szegényebb keveréket kér.
Ha sokáig tartottad azon a fordulaton, mielőtt még hirtelen megindult volna, akkor nem kezdett el darálni, vagy gyengülni? Vagy nem is nézted ezt?
Ha egy jolly-t raksz fel a gyári helyet egyből azzal kell kezdeni hogy be kell karbulálni! Nagyobb fúvókát is igényel! Így könnye be állhat...
Sziasztok!

van egy jolly moto sp-m,eddig gyári kipu volt fennt ,ki lett belőle szedve a katalizátor úgyhogy powernél rántott egy szépet és 11ezerig huzott ,most felraktam a jolly-t és 8ezertől nem ránt ,hanem csak szépen kipörög 12ezerig ,kérdés hogy szerintetek ha hozzá állíttatom a karbit akkor változhat-e, valamint ha valakinek van fennt jolly kipufogó akkor írja már meg légyszíves ,hogy neki ránt-e a vas:)

ui.: power szelep működik az 100%
Még nem az enyém, de szombaton már igen.
Sziasztok!

Ez a barnaság mitől tud keletkezni?
Hello Igen láttam nagyon szemet is szúrt és meg tetszett ez a motor http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs_125_11kw_rendszamos

-8256108 de még következő fizuig várnom kell hogy meg tudjam venni :)
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs_125_11kw_rendszamos
-8256108