Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó Arrow rendszer! rakottvakond@gmail.com-on érdeklődni
Úgy hogy biztos Vitonos akkor!
Ugy erted, hogy biztos nem vitonos van benne, ha a Dede Pisti csinalta?
Értem.
Akkor biztos nem az van benne.
fehér piros
meg fekete neonzöld 94 es
Üdv! Aprilia rs 125-höz keresek első fékhez, felső fék munkahengert.
hali! én vettem autóvillamossági boltban kb 2.000ft japán önindítóba való keféket, amit még bele kellett reszelnem. fontos, h nem szén, hanem bronz. (szénnel lassan tekerne, először azt vettem bele)
érdemes a forgórészt felszabályoztatni és cserélni a csapágyat szimeringet, tengelyt bezsírozni. broznkefe
Csak nem te vagy a 2. a listán? Gratulálok.
Megtaláltam. Fehér RS 94 rajtszám.
Ha minden igaz bejelöltelek FB-n
Délre megyek ki. Hol talállak és milyen motorral? Hányas rajt szám?
Ha megyek is csak Vasárnap és olyan dél fele !
helloka
Önindítóba lehet cserélni szénkefét? Elkoptak. ha igen, hol tudom beszerezni?
persze ! versenyezni...
Illetve mikor mész ki?
Mikor érdemes kimenni? Hány óra felé?
Köszönöm mégegyszer!Most már minden okés!Gyakorlatilag fél órán belül sikerült megcsinálni,a karbinál volt a bibi!
4d karbonfólia? mitől 4d? a negyedik dimenzió az az idő. nem értem. segíts!
ezt a képet a netről szedtem!
Dede Pisti szerelte, tehát vitonos van benne. Ma lecseréltem benne az olajat meg megcsináltam az önindítót. már nem okádja a füstöt, de tuti h átmegy pici, érezni a szagán.
En is gondolkoztam rajta, majd az ido meg a kedvem eldonti meg.
Én lehet kinézek
Galériámba lehet láthatod is...
Nagyon jól sejted! És kevésbé hiszem azt hogy az vitonos! Mert ami vitoson szimmering az ilyen világos barna színű!
Sziasztok!

Valaki nem megy most hétvégén (vasárnap) a Mami kupára az Euroringre? Megnézni, vagy versenyezni?
Eladó Frissen gyapotolt s még nem használt Aprilia RS-AF1 2T kipufogó dob ! 4D Karbonfoliázva ! A képen látható álapotban ! 17000- ft Ár minimálisan alkuképes ! E-mail : kufu1984@freemail.hu tel: 0670/2458967