hali! én vettem autóvillamossági boltban kb 2.000ft japán önindítóba való keféket, amit még bele kellett reszelnem. fontos, h nem szén, hanem bronz. (szénnel lassan tekerne, először azt vettem bele)
érdemes a forgórészt felszabályoztatni és cserélni a csapágyat szimeringet, tengelyt bezsírozni. broznkefe
ezt a képet a netről szedtem!
Dede Pisti szerelte, tehát vitonos van benne. Ma lecseréltem benne az olajat meg megcsináltam az önindítót. már nem okádja a füstöt, de tuti h átmegy pici, érezni a szagán.
Eladó Frissen gyapotolt s még nem használt Aprilia RS-AF1 2T kipufogó dob ! 4D Karbonfoliázva ! A képen látható álapotban ! 17000- ft Ár minimálisan alkuképes ! E-mail : kufu1984@freemail.hu tel: 0670/2458967
Akkor biztos nem az van benne.
meg fekete neonzöld 94 es
érdemes a forgórészt felszabályoztatni és cserélni a csapágyat szimeringet, tengelyt bezsírozni. broznkefe
Önindítóba lehet cserélni szénkefét? Elkoptak. ha igen, hol tudom beszerezni?
Dede Pisti szerelte, tehát vitonos van benne. Ma lecseréltem benne az olajat meg megcsináltam az önindítót. már nem okádja a füstöt, de tuti h átmegy pici, érezni a szagán.
Valaki nem megy most hétvégén (vasárnap) a Mami kupára az Euroringre? Megnézni, vagy versenyezni?