Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minden esetre a bovdent/mágnest úgy állítsd, hogy
amikor nyitva van akkor a mágnes felütközzön és ahhoz állítsd a bovdent a nyelvet nyitott állapotra!
tehát a bovden ne feszüljön! ha feszül, el fog szakadni vagy a nyelv szára eltörik egy idő után.
Nekem is van egy bowden spanoló beiktatva a rendszerbe,ezt el is felejtettem mondani.Nekem is úgy van beállítva hogy a mágnesnek ne legyen "holtjátéka",ahogy mozdul már nyit is,vagy zár.Alapjáraton folyamatosan ki-be járkál a mágnes.
Na allitottam hogy ne kintrol kelljen teljesen huznia. Sokkal jobb lett. Hetfon berakom kiprobalni.
Felutkozik igen. De akkor is van valami furcsa kattogo hang, ha bent a nyelv teljesen, mikor laza a bowden.
a nyelv csak adott pontig csúszhat be, mert felütközik. és a rugó jó ötlet, én is alkalmazom.
De ha lazabbra hagyom a bowdent, akkor beljebb csuszik a nyelv, mert a nyelvnel levo rugo lenyomja. Ha teljesen bent van akkor meg "csorog". Lattam multkor egy powermagnest, azon volt rugo is, letezik hogy az hianyzik az enyemrol?
Ez tuti? Mert akkor lenne egy centi fórom.
jó beállítással nem kell ilyen messziről húzzon, csak kb 1 cm a mozgása.
behúzva ütközésen kell legyen, nyitva pedig csak 1 cm re kihúzva.
Tuning kipu rendszert keresek ,valamint kuplung lamella szettet ,hogy honnan rendeljek hol a legolcsóbb?
direkt hajlítottam ennyire, mert kb. ennyire hajlik. ha leveszem az egész bowdent, és csak a motor marad, azt is simán megfogom, nem huzza ki a kezemből.
Első látásra ,ha motorba belevan szerelve ,ennyire nem hajlik meg a bowden ,kérdés hogy a bowden megvan-e grafitozva ,hogy jobban csússzon ,valamint a csúszka úgy látom eléggé kint van és annak sincs különösebb kenése
azt is próbáltam, bár rajta volt a csati. ez a vidi már kiszerelt állapotban készult.
Szia!
Ha jól értem a problémádat ,akkor az volt mint nekem ,hogy megkapta a feszültséget folyamatosan ,de 8 ezernél semmit se csinált ,én azt a megoldást találtam rá ,hogy fogtam és a testet közvetlenül az akksiról kapja meg a pozitív pedig maradt ugyanúgy a csatival, ezek után nekem tökéletesen nyit a power.
hol van helyileg?
végül Neked is nyitja alapjáraton a powert?
elektromágnes 3e ft ha kell tudok adni
Koszonom a segitseget!
Akkor neked siman kitepte a kezedbol?
Na csere lesz.
Azt mar pucoltam siman a bowdent megtartom. Rajta sincs a nyelv. Kimosom a magnest probara
Van egy szimering a power szelepszárán.Nézd meg lehet az gyűrödött be,vagy lerakodott a sok kosz és szorul.Én most cseréltem benne szimeringet,mert kiverte a dzsuvát.
Megfogtam a rudat(amit behúz a mágnes)simán kihúza a kezemből.Szóritottam pedig rendesen.Változik az áramerősége,de amikor ki enged akkor csökken nállam.De kb 3V az ingadozás tartománya.
Koszonom. Neked fel perc utan is alapjaraton 12 volt? Valahol azt olvastam hogy mikor mar bent kell h tartsa, csokkenti az aramot. Mondjuk ennek ellent mond h mikor szet van huzva nem csokkenti.
Most mar ott tartok hogy mikor megkapja a 13 voltot, siman megfogom hogy ne huzza be. De ha beengedem utana nem birom kihuzni. Szerintem elhyengult a magnesem, nem normalis hogy 13 volttnal nem huzza ki a kezembol.
12,8-13,2V nállam.Akkor lehet hogy meghalt az elektromágnes.Zárlat ahogy írtad szerintem.Ne is dugd össze szerintem.Nehogy hazavágja az elektronikát is.