Az normalis h alapjaraton nyitva. Fordulaton bezar, majd kinyit 7 ezer felett.
Most lehuztam a powermotort es igy faszan van 13-14 volt mikor kell.. Lehet hogy zarlatos a motorom?
Üdv.
Nem értem teljesen amit írsz.Alapjáraton miért van nyitva a power?
Vagy nyitott állapotban maradt és nám zár.Erre abból következtetek hogy 9000 fölé pörög a motor ahogy írtad.
De majd rá mérek még ma és megírom.
Valaki lennenolyan kedves es ramerne nekem hogy alapjaraton mikor nyitva a power, hany voltot kuld a magnesre az elektronika? Nekem leesik 4.7 re es nem huzza be. Ugyanezt csinalja 9 ezer felett.
az váltó olaj ami ott folyik. vízpumpa szimering csere esedékes.
leveszed a kuplung deknit. bal felül van a vízpumpa, 1 csavar fogja. ha azt kiszerelted ott van 2 szimering...
Sziasztok tud e valaki segíteni 2006 os rs 50 es 2 hét alatt valamiért leszívja az aksit valami ,már a 2. akkumlátort vettük bele 11.9-re merití le,ha a motor jár van töltése nem azzal van a baj,hol keressem a hibát ? Nem volt még a motor megbontva. köszönöm
Eladó egy pár Dunlop Sportmax 110/70 és 150/60-as méretben.
2005-ös évjárat. A hátsó gumi középső futófelületén elérte a kopásjelzőt, a szélső részém viszont 70%-os a minta.
Az első gumi is 70%-os.
Utcai használatra nem ajánlom, viszont versenypályán nagyon jól tapdnak a lágykeverék miatt.
Ára: 4000Ft/2db
Mert a platinum az nem szinteres, azért kérdezem milyen gyárilag, mert nem találok semmi infót... Ami benne van gonolom gyári de csak annyi van ráirva hogy FERODO semmi típus nincs...
Most lehuztam a powermotort es igy faszan van 13-14 volt mikor kell.. Lehet hogy zarlatos a motorom?