Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az normalis h alapjaraton nyitva. Fordulaton bezar, majd kinyit 7 ezer felett.
Most lehuztam a powermotort es igy faszan van 13-14 volt mikor kell.. Lehet hogy zarlatos a motorom?
Üdv.
Nem értem teljesen amit írsz.Alapjáraton miért van nyitva a power?
Vagy nyitott állapotban maradt és nám zár.Erre abból következtetek hogy 9000 fölé pörög a motor ahogy írtad.
De majd rá mérek még ma és megírom.
Hallo

Valaki lennenolyan kedves es ramerne nekem hogy alapjaraton mikor nyitva a power, hany voltot kuld a magnesre az elektronika? Nekem leesik 4.7 re es nem huzza be. Ugyanezt csinalja 9 ezer felett.
Srácok. A hűtővíz leengedésére talált valaki valami jó ötletet? Rakjak egy csövet bele és úgy nyissam ki a vízleeresztő csavart?
Honnan tudom meg a meretet annak az o gyurunek ami kell ?
Koszonom. Vizet le kell engedni a motorbol?
az váltó olaj ami ott folyik. vízpumpa szimering csere esedékes.
leveszed a kuplung deknit. bal felül van a vízpumpa, 1 csavar fogja. ha azt kiszerelted ott van 2 szimering...
a cserélhető szárú power nyelv így néz ki és vasból van.
Más probléma.
itt a képen (nem saját kép), ahol a kis lyukon folyik ki a víz, nekem ott a 2t olaj folyik.
ez normális vagy mitől folyik?
Milyen az a cserelheto szaru? Letezik h csak szarnkell nekem? Honnan tudom meg hogy cserelheto e a szara?
Hat ezt nem lehet hegeszteni:) nem tudom mibol lehet, de nem fogta az awi :) elfolyt a @ba:) vehetek egy nyelvet:)
Viszont szar a nyelv, kiakad belöle a bowden. este hegesztem...
Szia. Van cserélhető szárú powernyelvem.
Ferodo Platinum a gyári betétje
Sziasztok! 2006-os RS-re keresek fejidomot.
szerintetek kell előre a szintereres fékbetét vagy jó a sima is?
Üdv. Valakinek 7800as power elektronikája, nyelv(cserélhető végű előnyben) és bowdenje van Rs 125-be?
Bowden volt a baj, koszi az otletet:)
Sziasztok tud e valaki segíteni 2006 os rs 50 es 2 hét alatt valamiért leszívja az aksit valami ,már a 2. akkumlátort vettük bele 11.9-re merití le,ha a motor jár van töltése nem azzal van a baj,hol keressem a hibát ? Nem volt még a motor megbontva. köszönöm
Tel: 0630/7369590
Eladó egy pár Dunlop Sportmax 110/70 és 150/60-as méretben.
2005-ös évjárat. A hátsó gumi középső futófelületén elérte a kopásjelzőt, a szélső részém viszont 70%-os a minta.
Az első gumi is 70%-os.
Utcai használatra nem ajánlom, viszont versenypályán nagyon jól tapdnak a lágykeverék miatt.
Ára: 4000Ft/2db
Igen, sajnos te nem motoron utaztál hazafelé .
Mert a platinum az nem szinteres, azért kérdezem milyen gyárilag, mert nem találok semmi infót... Ami benne van gonolom gyári de csak annyi van ráirva hogy FERODO semmi típus nincs...
Sziasztok! Gyárilag az rs-be ferodo platinum fékbetétek vannak? Vagy szinteres gyárilag?