Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hátul 150-160-as gumikal tolják!
Slickből ez a méret való 125 -re , kicsit más profilja van mint egy utcainak . 115/70 hátul , 95/75 elől. Vagyis legalább nekem ez van fent.
Udv
Ha kinyit a power 7100 nal, akkor meddig kell nyitva lennie? Nekem 9 ezer felett kicsivel, visszamegy. Ez normalis?
Hátulra 110-120-as gumi?
Elől van ez a méret amúgy...
valakit nem érdekel 34 es szívócsonk?
3000 ft az ára.
Hali első hátsó gumit keresek de ha akad akkor csak hátsó Dunlop sportmax.De bármit meghallgatok!
Eladó Aprilia Rs Extrema 125/50, teljesen tökéletes, makulátlan állapotú. Most esett át nagy szervizen, így mindene olyan állapotú mint gyárilag. Minden visszajelző és mérő berendezés tökéletesen működik rajta. Futómű hibátlan, fékek tökéletesen fognak. Esztétikailag nagyon jó állapotú, néhány apró karccal, polírozott felnikkel és vázzal, és karbonozott kipufogó dobbal ami egyedi hatást nyújt. Motorja tökéletes, szép hanggal, nagyon erős, pörgős motorral, ami még bejáratós. Érdemes megnézni, nem fogsz benne csalódni. Szállításban igény esetén tudok segíteni, megtekintést követően. Megnézhető előre egyeztetett időpontban szinte bármikor. Érdeklődni telefonon illetve emailon lehet ahol további képeket tudok küldeni róla, igény esetén.
Ára:175000FT
Hátsó slick gumit keresek rs- re
110-120as méretben, aki esetleg tud , szóljon!.
xbombs@citromail.hu
Heló! Valakinek van Rotax 122 hengere?
Udv.

Normalis hogy 6. Ban 120 nal n akar eszeveszetten gyorsulni ha nem bujok be a plexi moge? Kilenc ezret forog ott, de mintha 7 ezernel jobban gyorsulna.
én rendberaknám a helyedbe akkor annyit ér amennyit nem szégyelsz kérni :D
A videon már nem eredeti a kipudob. Laposított a vége.
Szerintem ez egy 125-ös Csepel. 40év körüli lehet
Szia!

Kérlek szépen a blokk, kipudob és a karbi alapján egy kb 1960-70-es DKV motor. Apámnak volt egy ilyen, de sajna mikor bukott vele akkor nagyapám fogta a motort és szétdarabolta. A blokkjából kukoricadarálót csinált és azért ismertem fel. Audi jel van rajta a blokkon valahól ha jól emlékszem. Német gyártmány. Többet nem tudok róla. De ha rákeresel biztos találsz róla mást is. Ja és azt hiszem 125ccm
Csövi!

Itt a kép róla. Azóta a másik oldal idom is le van csiszolva stb. :)
fejidom, 2 oldal idom, farok idom + ülés és sztenderhez való idom!

repedve, törve nincs. felülete mint a tükör. festéshez előkészítve, szóró gittezve is eladó :)
Szia Norbi engem érdekelne az idomszett képet küldj már róla hogy milyen cuccaid vannak . gabofreemail.hu9@freemail.hu
Sziasztok! A képen látható motorról tud valaki valamit mondani?!
Neve,mennyit érhet,kb hány éves stb stb.
Előre is köszi a segítséget!
Nincs bejelölve. Dellorto karbi manualt kell keresni, ott le van írva mennyire kell lennie az úszónak a felső karbi rész pereméhez képest.
CDI, gyújtótrafó és idomszett van eladó!
vegyétek, fölöslegesen nem akarom kidobni őket....
Szia!
Ha megyek a motorért és nem felejtem el akkor megkérdezem a szerelőt, miért is van elforgatva az utolsó.
csáó vissza pilantód van?
Ezt én se értem. Hogy miért van így. Pedig már kérdeztem én is egy két embertől. Mondjuk aki komolyan benne van nem.
Én nem így használom amúgy ahogy a képen.