Eladó Aprilia Rs Extrema 125/50, teljesen tökéletes, makulátlan állapotú. Most esett át nagy szervizen, így mindene olyan állapotú mint gyárilag. Minden visszajelző és mérő berendezés tökéletesen működik rajta. Futómű hibátlan, fékek tökéletesen fognak. Esztétikailag nagyon jó állapotú, néhány apró karccal, polírozott felnikkel és vázzal, és karbonozott kipufogó dobbal ami egyedi hatást nyújt. Motorja tökéletes, szép hanggal, nagyon erős, pörgős motorral, ami még bejáratós. Érdemes megnézni, nem fogsz benne csalódni. Szállításban igény esetén tudok segíteni, megtekintést követően. Megnézhető előre egyeztetett időpontban szinte bármikor. Érdeklődni telefonon illetve emailon lehet ahol további képeket tudok küldeni róla, igény esetén.
Ára:175000FT
Normalis hogy 6. Ban 120 nal n akar eszeveszetten gyorsulni ha nem bujok be a plexi moge? Kilenc ezret forog ott, de mintha 7 ezernel jobban gyorsulna.
Kérlek szépen a blokk, kipudob és a karbi alapján egy kb 1960-70-es DKV motor. Apámnak volt egy ilyen, de sajna mikor bukott vele akkor nagyapám fogta a motort és szétdarabolta. A blokkjából kukoricadarálót csinált és azért ismertem fel. Audi jel van rajta a blokkon valahól ha jól emlékszem. Német gyártmány. Többet nem tudok róla. De ha rákeresel biztos találsz róla mást is. Ja és azt hiszem 125ccm
Ezt én se értem. Hogy miért van így. Pedig már kérdeztem én is egy két embertől. Mondjuk aki komolyan benne van nem.
Én nem így használom amúgy ahogy a képen.
Ha kinyit a power 7100 nal, akkor meddig kell nyitva lennie? Nekem 9 ezer felett kicsivel, visszamegy. Ez normalis?
Elől van ez a méret amúgy...
3000 ft az ára.
Ára:175000FT
110-120as méretben, aki esetleg tud , szóljon!.
xbombs@citromail.hu
Normalis hogy 6. Ban 120 nal n akar eszeveszetten gyorsulni ha nem bujok be a plexi moge? Kilenc ezret forog ott, de mintha 7 ezernel jobban gyorsulna.
http://www.kepesmotor.hu/csepe...
Kérlek szépen a blokk, kipudob és a karbi alapján egy kb 1960-70-es DKV motor. Apámnak volt egy ilyen, de sajna mikor bukott vele akkor nagyapám fogta a motort és szétdarabolta. A blokkjából kukoricadarálót csinált és azért ismertem fel. Audi jel van rajta a blokkon valahól ha jól emlékszem. Német gyártmány. Többet nem tudok róla. De ha rákeresel biztos találsz róla mást is. Ja és azt hiszem 125ccm
Itt a kép róla. Azóta a másik oldal idom is le van csiszolva stb. :)
fejidom, 2 oldal idom, farok idom + ülés és sztenderhez való idom!
repedve, törve nincs. felülete mint a tükör. festéshez előkészítve, szóró gittezve is eladó :)
Neve,mennyit érhet,kb hány éves stb stb.
Előre is köszi a segítséget!
vegyétek, fölöslegesen nem akarom kidobni őket....
Ha megyek a motorért és nem felejtem el akkor megkérdezem a szerelőt, miért is van elforgatva az utolsó.
Én nem így használom amúgy ahogy a képen.