hali! mivel nincs topcija itt kérdezem! aprilia leonardo 125 2003 ba milyen akksi kell? 12V12A volt benne és 1 év után megdöglött.. valaki tud vmi jót?
Ha az új akkor ott van a kipunál a folytás ami folyamatban van.
A powerod elvileg nyit, zár akkor az is megvan. Az újakba asszem nem is volt benne a power elektronika csak fixen volt a power nyelv. Ami persze betolva volt bele rakva.
Meg van a CDI. Ami miatt 5-6 körül szarakodva megy. (nem a power-rel baszkodik amúgy) Azt ki lehet vágni oldalt a szilikonál ha az a fajtád van. Találni rajzot hogy mint van.
Hát én nem tudom az milyen. De amit felsoroltál akkor azok tényleg feleslegesek.
Nem figyeltem hogy milyen RS.
Akkor az újabbaknak jó megpakolták felesleges dolgokkal. A régebiekbe meg semmit se kell csinálni. Az a jó.
Mi a gecinek ez a sok szar folytás? ÁÁÁhh Főleg ennél a motornál...
Kösz Norbert Király vagy !:D Ezt a darázsfészek szerű dolgot valahogy kiütni lehet belőle?:D egyébként legutóbb 160 környéke.De akkor még benne volt a CDI fojtás is,mondjuk az csak annyit tesz hogy a power ne agyaljon 5-6 között .Úgyhogy még ezek a fojtások vannak benne amiket tudok de hány fojtás van benne összesen lehet még van egy kettő amiről nem is tudok :00.Ezeket szeretném még kivenni hátha megnövelhető kissé a teljesítmény és a hangminőség :D.Mellesleg most van kibelezve,új csapágyak henger dugót kap.Még egyszer köszi a segítséget !:)
Nippondenso 071000-0910 QCA91
2004es Rotax 122 es Rs embe volt. a korlátozás ( 5-6000 közötti dadogás )ki van belőle véve. Adatlapomon van mail írj privátot megbeszéljük az árát.
Ezt vitatnám mert ahogy látom a srácnak már az újabb RS-e van és az már teli van pakolva minden fojtással és környezet védelmi dolgokkal mivel EURO 3as. Sztem érdemes hozzá nyúlni, Mikor hozzám került a motorom hiába nyitott a power nem forgott le rendesen és azt is nehézkesebben így 120 volt a vége, aztán fel idegelt és neki ugrottam szét vágni persze előtte érdeklődtem . amiről a srác beszél az is egy felesleges fojtás féle ha azt le vágod és el dugózod már valamennyivel jobb lesz a motorod aztán szokott lenni a toroknál is egy szűkítő majd a toroknál közvetlen a hajlat után van egy ilyen Darázs fészek szerűség(lemez) valaki azt mondja ez a katalizátor, hát fogalmam sincs na azt ha kiszeded máris zsír lesz a motorod :D Végeredmény :Nagyobb hang,kicsivel több fogyasztás,alacsony tartományba nem fog akkor húzni de 6500 től el kezd jobban húzni mint eddig és power felett meg sokkal erősebb lesz és többet forog majd a motor. sztem próbáld ki :)
kuplung kiemelő kart keresek rotax 122 motorba.
várom az email-eket. köszi.
Az nincsen sajnos.
Mi a véleményetek WÖSSNER dugóról ?
Köszönöm
- LED-es index (karbon mintás)
- első kerék
- első-hátsó lábtartók
- fejidom tartó konzol
- főtengely (rotax-123)
- hátsó LED-es lámpa
- hátsó lengőkar
- hátsó sárvédő
- központi teleszkóp
- hengerfej
- víztér fedél
- hűtő
- műanyag fogaskerekek
- kiegyenlítő tengely
- kipufogó
- kormánykapcsolók
- kormányrúd
- levegőszűrő
- membrán
- olajpumpa
- olajtartály
- oldaldeknik
- segédváz
- szívató bovden
- sztender
- tükrök
- váltó(rotax 123)
- vízpumpa
- víztartály
- zár szett
- üzemanyagtartály
- első gumi
És még sok minden más, ha valami érdekel, írj e-mailt!
sz.schliemann@indamail.hu
A powerod elvileg nyit, zár akkor az is megvan. Az újakba asszem nem is volt benne a power elektronika csak fixen volt a power nyelv. Ami persze betolva volt bele rakva.
Meg van a CDI. Ami miatt 5-6 körül szarakodva megy. (nem a power-rel baszkodik amúgy) Azt ki lehet vágni oldalt a szilikonál ha az a fajtád van. Találni rajzot hogy mint van.
Én asszem ennyi van.
Nem figyeltem hogy milyen RS.
Akkor az újabbaknak jó megpakolták felesleges dolgokkal. A régebiekbe meg semmit se kell csinálni. Az a jó.
Mi a gecinek ez a sok szar folytás? ÁÁÁhh Főleg ennél a motornál...
gabofreemail.hu9@freemail.hu
Az árak alkuképesek!
2004es Rotax 122 es Rs embe volt. a korlátozás ( 5-6000 közötti dadogás )ki van belőle véve. Adatlapomon van mail írj privátot megbeszéljük az árát.
Megnézettjük akkor a szakemberekkel!