Slicket szerintem nem lehet rendesen felmelegíteni utcán helyedbe maradnék a sima guminál. revolutionmotor.hu-nak szoktak a legjobb árai lenni és friss gumit kapsz, nem 2-3éve raktárban állót. Nekem continental road- sportattack nagyon bevált. Bár nem ilyen motorom van.
Jó napot fórumozok.
Lenne pár kérdésem illetve keresek pár dolgot.
RS 125 2005 s évjárat.
Most Metzler 150/60 ZR17 típusú hátsó gumi van rajta de csere érett lett.
Ki milyen gumit ajánl hátulra utcai használtra?
Gondolkoztam slickbe de utcára nem tudom jó lenne e illetve ha valaki tud olyan helyet ahol viszonylag olcsón lehet venni gumit az ne tartsa magába.:)
Illetve keresek még 28 Dellorto karburátort aki tud az írjon.
Egyenlőre ennyi a segítségetek előre is köszönöm mindenkinek.
Meg akartam probálni a 9-es gyertyával a motort. Sajnos nem akar beindulni, pedig még délben ment. Mint ha nem lenne szikra. A hengerfejhez nyomva a gyertyát nem akart szikrát adni. Vagy máshova kellett volna tennem a gyertyát?
A tünet. Álló helyzetbe fogja magát, és elkezd felpörögni. Menet közben ahol a kuplungot behúzom ott abban a fordulatben pörög. Súbertet tegyem akkor a legalsóba? Probálja múgy?
a kuplungnak van hangja, de az normális... mindegyiknek van
a levegőcsavart tedd 2 fordulatra. Ha felpörög a motor és gázhúzás után ottmarad a fordulat, akkor sok a levegő... éppen azért megy vissza szívatóra, mert akkor benzint adsz pluszban...
Cseréltem dugattyút. a povert megcsináltam működik.
110-es fúvóka helyett beraktam 130-t. Most beindul. Viszont, ha a levegőt zárom akkor nem pörög fel üresbe. Ha adok neki akkor pedig menet után megállásnál fenmarad a fordulat ott ahol éppen behuztam a kupplungot.
Valamikor álló helyzetbe felpörög 4-5000-re. Ekkor a szivatót kicsit ráadom és visszaesik 1500-ra. Nem tudom eldönteni most sok neki a levegő vagy kevés.
Engem érdekelne pár dolog.
Első féktárcsa
Fék nél a háromszög
Illetve ha van 28 karbid az is érdekelne meg még lehet más is..