Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sérült henger szett nem érdekel valakit? rotax 122
1996 os aprilia rs 125 bontódik!
érdeklődni ezen a számon:06-30-6200-184
Hali!
Keresek 2002-es Rs-hez jobb oldali lábtartó konzolt fékpedál és lábtartó nélkül.
Eladó a képeken látható motor váz. 1994-es évjáratú Aprilia Rs Extrema, 125ccm Rotax123-as blokkal szerelt gyárilag. Bármire felhasználható kiváló építési alap lehet utcai,verseny,pálya motor építéshez. Gyárias állapot, idomokon gyári festés, ami teljesen jó állapotú, a váz teljesen sérülés mentes, Hibátlanul működő első-hátsó fékkel. Jó futóművekkel, elől hibátlan lengés csillapítók és gumi, hibátlan műszerfallal. Csak a váz van eladó, tehát blokk nincs benne illetve vízhűtő. Egyben az ára: 70000Ft de igény esetén bármi vihető róla külön is. Érdeklődni telefonon lehet: 06304068331 vagy emailon illetve itt tudok képeket küldeni még
Hát tudok csinálni.
Mekkora, milyen színű, stb?
Hello
A piros oroszlánfej matricád megvan még az rs 50 -emre kéne az oldalidomra
heló !
gyűrűzés menyit segítene a motor motorikus álapotáért ?
Tapasztalatok ?
Tuning kipu rendszert keresek ,valamint kuplung lamella szettet ,hogy honnan rendeljek hol a legolcsóbb?
engem is érdekelne
Nincs valakinek eladó 160-as polini hengerszettje?
fejidom 2 oldal idom+ a sztenderhez való kicsi idom farok idom és hátsó ülés.

minden idom 600 as papírral csiszolva. a kép készültekor még nem volt kész jelenleg kész van. írj privát mailt mindent megbeszélünk
Üdv.
Valaki le tudná írni nekem a rotax 122-es Rs összes csapágy méreteit?
mennyi az ára?
csao! full idomszetted van? fej-oldal-farok? képet tudsz küldeni?
gömbölyű rs re való idomszett cdi elektronika gyűjtótrafó van eladó.
kicsi pénzért, nekem már fölösleges lom csak
Na megcsinaltam! Fasza a power. Koszi a segitseget!
Szevasztok....2007es rs125 re keresek henger szettet ill.komplett blokk is érdekelne aki tud valamit irjon...köszönöm
Szia! Ment email.
Koszonom, nekem nem allithato a nyelv. Holnap berakom a settet es remelem jo lesz.
Szia!
Ha érdekel van eladó hőgombám! emailon keress meg
patvaros87@gmail.com

Üdv
Sziasztok!

Hőgomba nincs valakinek? Vagy nem tudjátok melyik motoré egyezik meg vele? Italmondonál találtam de amit az RS 125-rs ír az elvileg megszünt termék. De ha lenne valakinek úgy is jó.

Köszönettel Zsolt.
Lehet hogy nagyon kopott a power,ez alatt a síktolatyút értem.Mert tul.képpen ez az.Tekerd ki a szárat a tolatyúból,és a 6-os anyát tekerd fel teljesen a bowdwen felüli rész felé.Így méllyebben birod majd beletekerni a tolatyúba,ez által az nem fog "belelógni a hengerbe".De a hengerbe sehogy sem lóg bele mert akkor már eltörte volna a dugót.
A kipufogó nyílásba lóg bele.Nekem elég passzos a tolatyú,szinte nem is mozog oldal irányba,ill fel-le.Ha ragasztanék rá egy csík szig-szalagot akkor már nem menne a helyére.
Igen van. Ertem is. De ha nekem bent van addig, es laza a bovden akkor zorog. Gondolom a szimmering nectartja meg rendesen es ateszi a rezgest.
ha megnézed, itt a képen van egy alátét a szár és a nyelv között. az a z ütközési pont. tehát szintig lehet beengedni.
szia! a Power nyelvet meddig lehet "be engedni" a hengerbe ? Felütközik? Mert a powernyelv menetes részén lehet állítani ( mechanikus power) Igazából nem tudom hány cm a nyitás.