Értem :) Akkor lehet több vezérlés van mert nekem egy af1 nél 6000 volt aztán egy 1997 es rs nél is 6000 volt az elektromos power jele a mostani meg 8100 re van belőve :)
Nem minden esetbe tud behúzni szerintem. Van hogy csak valameddig tud.
Hát én nem tudom hogy gyárilag ott van e elvezetve én úgy vezetem el ahogy jónak láttam. Én néztem úgy de nem igen érné át a hűtőt... De lehet neked van igazad ebben...
Sziasztok 2002 RS gépemhez keresnék letámasztó melletti idomot , kipufogódobot km/h csigát + bowdenét,első kerékbe porvédőt , rezót
és vég dobot nem a gyárit hanem amit az ujabb szériákon látni asszem ovál dobot , ja és hogy az a gyári rezóra passzol e .
A képen látható dobot keresek
továbbá angel eyet és xenon szettet akinek van irjon köszi elöre is
Szia! Legjobb tudásom szerint a 2006 utánni rs-eknél 8100 nél nyit ezt egy elektronika vezérli amit nemhiszem hogy lehet állítani régebbi rseknél 6000-re van belőve. Ezt így tudom.
Érdemes volna megnézni lehet javítható de nem gondolnám. Ezekből általában már akkor másikat kell venni.
Lehet a mágnes gyengült el és nem tud olyan erővel húzni.
Szerintem másikat kell venned...
Sziasztok !
Nagyon fontos lenne !
Ma utazom,egy hosszabb út lesz..
Az lenne a kérdésem hogy:hogyan tudom állítani a power nyitását Rs 2006-nál ? (magasabb fordulatra szeretném állítani).
Előre is köszi ! :)
Máskor működött ezzel a rugóval, szóval elvileg nem.
A mágnes préselt, hogy szedjem szét? bár megoldható, mert már vagyok olyan állapotban, hogy 1 perc alatt szét verem. Idén mentem 300km-ert ebből 299 szenvedett az a szar
Én pl 5 helyen vezettem át, sehogy se . Azt is meg csináltam, hogy kivezettem az egészet a kormány mellé előre, full egyenes bovdennel. nekem akkor sem húz :)
100%-ban ugyan ez a problémám! mi nem jöttünk rá, egy hónapja van darabokba a motorom a garázsban....szerinted?! Képes lennék nagy fleksszel darabokra vágni az egészet...én is kicseréltem már mindent...
Bitubo gázos rugós tag: 25.000
Teljes idom garnitúra (az összes fekete műanyaggal együtt): 28.000 Ft
Kerekek kompletten gumival (Metzeler Sportec m3): 65.000
Metzeler Sportec m3 kb.: 95%-os első és hátsó gumi: 15.000
Zár szett (gyújtás kapcsoló, tanksapka, ülés alatti zár) : 17.000
Első villa 2 db van! Jó állapotú: 18.000
Rosszabb de működő: 10.000
Komplett hátsó fék szett: 10.000 (RÉSZENKÉNT IS ELADÓ)
Komplett első fék szett: 30.000 (RÉSZENKÉNT IS ELADÓ)
Hűtő kompletten: 20.000
Műszerfal: 10.000
Lámpa: 10.000
Légszűrő ház: 4.000
Kormány kapcsolók: 3.000/db
28-as Dellorto karburátor: 9.000
Power motor, bovden, nyelv, ház: 20.000
Power elektronika: 5.000
Gyári indexek: 1500/db
Karbon membrán: 10.000
Igen megvan a holtjáték és jó helyre van belőve minden de a mágnesbe nincs kakao szerintem valmikor kisülhetett vagy túl el van kopva a persely belül és amikor behúzna megfeszül.
Igazából most olvastam el miket írtál nem rég...
Valami nem stimmel azzal akkor a kérdés hogy mi
A 7-8mm-es holtjátéka megvan?
Ha mozgatod akkor meg ki tud nyitni teljesen? (csak azért mert valami ilyet írtál úgy láttam)
Figyelek de ott vezettem el ahol gyárilag is van haveromnak is rs-e van ful poweres onnan néztük hol vezessük el a bowdent és mint írtam a másikat betettük azzal tökéletes volt! :)
Figyelj már nem lehet hogy a bowden feszül nagyon és ezért nem tud működni normálisan? Szerintem vezesd máshogy el a bowdent nézegesd meg több elhelyezéssel. Érzékeny tud lenni erre!
Hát én nem tudom hogy gyárilag ott van e elvezetve én úgy vezetem el ahogy jónak láttam. Én néztem úgy de nem igen érné át a hűtőt... De lehet neked van igazad ebben...
Sehogy se tudja állítani...
és vég dobot nem a gyárit hanem amit az ujabb szériákon látni asszem ovál dobot , ja és hogy az a gyári rezóra passzol e .
A képen látható dobot keresek
továbbá angel eyet és xenon szettet akinek van irjon köszi elöre is
Mennyi a profil mélysége szélen és középen?
Am is gyárilag egy kunkor és a hűtő mögött van vezetve ;)
Sehogy!
Akkor tudod állítani csak ha penomatikus powered van. De gondolom elektromos(7800) van benne ami fix...
Lehet a mágnes gyengült el és nem tud olyan erővel húzni.
Szerintem másikat kell venned...
Nagyon fontos lenne !
Ma utazom,egy hosszabb út lesz..
Az lenne a kérdésem hogy:hogyan tudom állítani a power nyitását Rs 2006-nál ? (magasabb fordulatra szeretném állítani).
Előre is köszi ! :)
A mágnes préselt, hogy szedjem szét? bár megoldható, mert már vagyok olyan állapotban, hogy 1 perc alatt szét verem. Idén mentem 300km-ert ebből 299 szenvedett az a szar
Bitubo gázos rugós tag: 25.000
Teljes idom garnitúra (az összes fekete műanyaggal együtt): 28.000 Ft
Kerekek kompletten gumival (Metzeler Sportec m3): 65.000
Metzeler Sportec m3 kb.: 95%-os első és hátsó gumi: 15.000
Zár szett (gyújtás kapcsoló, tanksapka, ülés alatti zár) : 17.000
Első villa 2 db van! Jó állapotú: 18.000
Rosszabb de működő: 10.000
Komplett hátsó fék szett: 10.000 (RÉSZENKÉNT IS ELADÓ)
Komplett első fék szett: 30.000 (RÉSZENKÉNT IS ELADÓ)
Hűtő kompletten: 20.000
Műszerfal: 10.000
Lámpa: 10.000
Légszűrő ház: 4.000
Kormány kapcsolók: 3.000/db
28-as Dellorto karburátor: 9.000
Power motor, bovden, nyelv, ház: 20.000
Power elektronika: 5.000
Gyári indexek: 1500/db
Karbon membrán: 10.000
Valami nem stimmel azzal akkor a kérdés hogy mi
A 7-8mm-es holtjátéka megvan?
Ha mozgatod akkor meg ki tud nyitni teljesen? (csak azért mert valami ilyet írtál úgy láttam)