Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Furcsa mert nekem 6000 tól lódult meg akkor nyitottak és mindkettő elektromos volt már. De akkor lehet csak a fordulatszámmérőm volt rossz :D
6000-ről nm hallottam még. Az én Tudtommal csak 6500,7800 meg 8100-es van.
Értem :) Akkor lehet több vezérlés van mert nekem egy af1 nél 6000 volt aztán egy 1997 es rs nél is 6000 volt az elektromos power jele a mostani meg 8100 re van belőve :)
Nem minden esetbe tud behúzni szerintem. Van hogy csak valameddig tud.
Hát én nem tudom hogy gyárilag ott van e elvezetve én úgy vezetem el ahogy jónak láttam. Én néztem úgy de nem igen érné át a hűtőt... De lehet neked van igazad ebben...
az újabbaknál lehet 8100-es de a régebbinél tuti nem 6500-as hanem 7800-as nekem 96os és 7800as ez a gyárija.
Sehogy se tudja állítani...
Sziasztok 2002 RS gépemhez keresnék letámasztó melletti idomot , kipufogódobot km/h csigát + bowdenét,első kerékbe porvédőt , rezót
és vég dobot nem a gyárit hanem amit az ujabb szériákon látni asszem ovál dobot , ja és hogy az a gyári rezóra passzol e .
A képen látható dobot keresek
továbbá angel eyet és xenon szettet akinek van irjon köszi elöre is
Hátsó gumi lehet érdekelne. Kép van?
Mennyi a profil mélysége szélen és középen?
Pontosan! Attól hogy rosszul lenne elvezetve be kellene húzzon a mágnes ha jó!
Am is gyárilag egy kunkor és a hűtő mögött van vezetve ;)
Szia! Legjobb tudásom szerint a 2006 utánni rs-eknél 8100 nél nyit ezt egy elektronika vezérli amit nemhiszem hogy lehet állítani régebbi rseknél 6000-re van belőve. Ezt így tudom.
A megoldás nagyon egyszerű!
Sehogy!
Akkor tudod állítani csak ha penomatikus powered van. De gondolom elektromos(7800) van benne ami fix...
Nekem sose volt ezzel bajom. Múltkor néztem kicsit feszül de működöt attól függetlenül. De azért el vezetem máshogy.
Érdemes volna megnézni lehet javítható de nem gondolnám. Ezekből általában már akkor másikat kell venni.
Lehet a mágnes gyengült el és nem tud olyan erővel húzni.
Szerintem másikat kell venned...
Sziasztok !
Nagyon fontos lenne !
Ma utazom,egy hosszabb út lesz..
Az lenne a kérdésem hogy:hogyan tudom állítani a power nyitását Rs 2006-nál ? (magasabb fordulatra szeretném állítani).
Előre is köszi ! :)
szevasztok valai nem tud aprilia af1 replicához visszapilantókat eladót?
Hello! Csak a power behúzó mágnes mennyi lenne illetve helyileg hol? Működik rendesen?
Nekem csak másik mágnes kell az nálam orvosolja már kiderült ;)
Máskor működött ezzel a rugóval, szóval elvileg nem.
A mágnes préselt, hogy szedjem szét? bár megoldható, mert már vagyok olyan állapotban, hogy 1 perc alatt szét verem. Idén mentem 300km-ert ebből 299 szenvedett az a szar
Az ellenrugó nem túl erős? Ha más megoldás nincs, szét kell kapni az elektromágnest, és megtekercseltetni.
Én pl 5 helyen vezettem át, sehogy se . Azt is meg csináltam, hogy kivezettem az egészet a kormány mellé előre, full egyenes bovdennel. nekem akkor sem húz :)
100%-ban ugyan ez a problémám! mi nem jöttünk rá, egy hónapja van darabokba a motorom a garázsban....szerinted?! Képes lennék nagy fleksszel darabokra vágni az egészet...én is kicseréltem már mindent...
Komplett RS 125 bontásából alkatrészek:

Bitubo gázos rugós tag: 25.000
Teljes idom garnitúra (az összes fekete műanyaggal együtt): 28.000 Ft
Kerekek kompletten gumival (Metzeler Sportec m3): 65.000
Metzeler Sportec m3 kb.: 95%-os első és hátsó gumi: 15.000
Zár szett (gyújtás kapcsoló, tanksapka, ülés alatti zár) : 17.000
Első villa 2 db van! Jó állapotú: 18.000
Rosszabb de működő: 10.000
Komplett hátsó fék szett: 10.000 (RÉSZENKÉNT IS ELADÓ)
Komplett első fék szett: 30.000 (RÉSZENKÉNT IS ELADÓ)
Hűtő kompletten: 20.000
Műszerfal: 10.000
Lámpa: 10.000
Légszűrő ház: 4.000
Kormány kapcsolók: 3.000/db
28-as Dellorto karburátor: 9.000
Power motor, bovden, nyelv, ház: 20.000
Power elektronika: 5.000
Gyári indexek: 1500/db
Karbon membrán: 10.000
Igen megvan a holtjáték és jó helyre van belőve minden de a mágnesbe nincs kakao szerintem valmikor kisülhetett vagy túl el van kopva a persely belül és amikor behúzna megfeszül.
Igazából most olvastam el miket írtál nem rég...
Valami nem stimmel azzal akkor a kérdés hogy mi
A 7-8mm-es holtjátéka megvan?
Ha mozgatod akkor meg ki tud nyitni teljesen? (csak azért mert valami ilyet írtál úgy láttam)
Figyelek de ott vezettem el ahol gyárilag is van haveromnak is rs-e van ful poweres onnan néztük hol vezessük el a bowdent és mint írtam a másikat betettük azzal tökéletes volt! :)
Figyelj már nem lehet hogy a bowden feszül nagyon és ezért nem tud működni normálisan? Szerintem vezesd máshogy el a bowdent nézegesd meg több elhelyezéssel. Érzékeny tud lenni erre!