Na erre én is kiváncsi lennék mit gondolnak a profik! Én is most tettem bele egy új powernyelvet, 250km után eltörte... Csörgő hang nekem is onnan jön, úgy hallom. Mintha beleérne... Remélem vki tud segíteni!
na igen lehet hogy tényleg nem lehet állítani...
Amit mondasz így akkor inkább arra gondolnék hogy valami nem jól van... akkor gondolom szedhetem szét...
szerintem állítási lehetőség nincs.
simán csak nehezen jár a fékdugatyú és/vagy el van dugulva a fékmunkahengernél és nem folyik vissza az olaj fékezés után rendesen.
Jól sejtem hogy ha állítani akarok a hátsó féken akkor szét kell kapni a féknyerget és leszedni az olajat előtte?
Picit a betét hozzá ért a tárcsához folyamatosan néha meg mikor fékezgetem volt hogy fogott is kicsit... A betét nem is egyformán van kopva...
Ezzel még nincs tapasztalatom így ezért gondoltam inkább megkérdezem itt előtte hogy megy ez...
olyanról már hallottam, h rosszul van beállítva -feszül a bowden (mert nem tud ütközésig behúzni a power motor) -
és ettől elszakad a bowden v a szelep szárát is letörheti. amit te írtál az sem kizárt, nem tudom.
Üdv újfent sporttársak ! Hatalmas kérdésem lenne ?!
Mitől fordulhat az elő hogy kb. 700km-en belül a 3.powernyelvet eszi meg a gép? Mikor összerakta a szerelő másodjára és harmadjára szabályosan hallani lehetett azt a rezonáló kerepelő hangot a power felől, előbb csak 4-5ezer környékén csörgött majd később 50-100km en belül felső tartományban is rémes hangja volt.
Olyan előfordulhat hogy ki van kopva a hengerben a power nyelv helye és abban rázkódik és a rezonancia végett eltörik? Vagy kihagyott volna valamit a szerelő? Esetleg ha valóban ki lenee kopva mit tudok vele tenni?!
Válaszokat előrre is köszönöm !
persze hogy van..
95 vagy 96-ig vannak az első kiadásosak amik az első RS-eken voltak, aztán 96-99-ig a 2. kiadás, 99-től nem tudom pontosan meddig, de elég sokáig pedig az újabb idomosoké...a legújabbakat nem tudom...
nekem mivel 99-es a motorom, 99-es plexit akartam rátenni, aztán kiderült (mikor élőben megláttam a plexit), hogy az már egyel újabb mint az enyém, mint kiderült az enyémre 95-96-os plexi kell, szóval elvileg az enyémen idomokat cseréltek régebbire...
szóval röviden a válasz: igen
ami bele fog olvadni meg le fog törni a szára mivel sima aluból van kimarva jó reggelt!