Jut eszembe a + apróságba volna még egy perselyezhető henger, gyárilag Nicasilos, de egy eltört felső gyűrű összehúzta a bevonatot!
Ez is benne van az árban! ;)
Sziasztok!
Volna pár megmaradt alkatrészem RS 125 97-2002 közötti motorból!
Alkatrészek:
- Digitális kijelző
- Kuplung oldali dekli
- Felső villahíd
- Első fékolaj tartály
- Nippondenso gyújtáselektronika
- Első(13)új - Hátsó(39) használt lánckerék
- Első lábtartó konzol
- hátsó fékpedál
+ pár apróság még
Ha valaki igényt tartana rá, akkor kérem írjon egy e-mailt a beciby@citromail.hu címre
Az összeg szerintem ezekért a dolgokért minimális, 5000Ft + postaköltség volna, csak tűnjön már el a garázsomból ez a sok számomra hasznavehetetlen alkatrész!
Csak egyben adom oda az összes cuccot!
Írjatok bizalommal, és valamit kitalálunk!
Üdv.: Béci
Matrica:
Voltam itt nálunk Kecskeméten 4 Dekorácios cégnél meg 1 Nyomdánál és mindenhol azt mondták hogy ugyanolyanra mint a Gyári matrica nem tudják megcsinálni, Se színbe se alakra nem lesz ugyan ilyen.
Végig bujtam a netet, az itthon oldalakat az ebay-al bezárólag és ilyen mintájú matrica szettet nem találtam. Elég ritka szín ugy hogy a komplett idom csere is zsákutca.
Tudnátok javasolni valami megoldást?! Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Eladó 1-1 fejidom(kocka/szívlámpás), 2-2 jobb illetve bal oldalidom, 1 tank meg egy váz('98 azt hiszem).
Írjatok, ha érdekel:g.bliczer@freemail.hu
Van egy Rs 2006-om szerintetek kibír egy olyan távot hogy Sopron-Salgótarján ?310km.. :)
Ennyi érdeklődő után, sanszos, hogy keveset kértem érte, de legalább eltüntetem a garázsból a holmikat! :D
tökéletes az ára 15e
ár=25e
Ha tud valaki írjon, nagyon megköszönném!
Elad
ó vagy cserélhető 600-as motorra vagy autóra rendszámos RS-em. Az ár irányár.
Ez is benne van az árban! ;)
Volna pár megmaradt alkatrészem RS 125 97-2002 közötti motorból!
Alkatrészek:
- Digitális kijelző
- Kuplung oldali dekli
- Felső villahíd
- Első fékolaj tartály
- Nippondenso gyújtáselektronika
- Első(13)új - Hátsó(39) használt lánckerék
- Első lábtartó konzol
- hátsó fékpedál
+ pár apróság még
Ha valaki igényt tartana rá, akkor kérem írjon egy e-mailt a beciby@citromail.hu címre
Az összeg szerintem ezekért a dolgokért minimális, 5000Ft + postaköltség volna, csak tűnjön már el a garázsomból ez a sok számomra hasznavehetetlen alkatrész!
Csak egyben adom oda az összes cuccot!
Írjatok bizalommal, és valamit kitalálunk!
Üdv.: Béci
Valakinek nincs eladó rotax 122-es hengere ? Simán nyersen csak henger.
Érd. spliting@vipmail.hu
Voltam itt nálunk Kecskeméten 4 Dekorácios cégnél meg 1 Nyomdánál és mindenhol azt mondták hogy ugyanolyanra mint a Gyári matrica nem tudják megcsinálni, Se színbe se alakra nem lesz ugyan ilyen.
Végig bujtam a netet, az itthon oldalakat az ebay-al bezárólag és ilyen mintájú matrica szettet nem találtam. Elég ritka szín ugy hogy a komplett idom csere is zsákutca.
Tudnátok javasolni valami megoldást?! Előre is köszönöm.
Eladó 1-1 fejidom(kocka/szívlámpás), 2-2 jobb illetve bal oldalidom, 1 tank meg egy váz('98 azt hiszem).
Írjatok, ha érdekel:g.bliczer@freemail.hu