aprilia rs 125 2006os motorhoz szükségem lenne ezekre: jobb oldali idom, jobb oldali tükör, jobb index lámpák, farok idom, alsó idom! üzemanyag tartály! ha ezek közül bármelyik van eladó azonnal értesítést kérek :D
nem konkrétan RS-hez kapcsolódó kérdés, de nem tudom hol tehetném föl hozzá értőbb embereknek
nos...van jogsim B kategóriából 3 éve, A1-ből pedig 17-én lesz 1 éve...a kérdésem az lenne, hogy kezdő vezetői engedélynek minősül-e még az A1 jogsim? olvastam valahol, hogy mivel van már másból jogsim, így elvileg nem, de nem értettem teljesen, szóval ezért kérdezem itt...
magyarul vihetem-e barátnőmet akár rendőrök előtt is a gépen büntetés nélkül?
ALKATRÉSZEK:hengerek. főtengejek.váltók.kuplungok.teleszkópok.ulések.lámpák.vázak.ele
ktronikák.álló.forgórészek.deknik.blok felek.kerekek.hütők.minden tipusun alkatrészek
A FENTIEKBEN EMLITET ÉS NEM EMLITET MOTOROK ALKATRÉSZEI BONTOT HASZNÁLT ALKATRÉSZEK ELADÓK, BESZERELÉSI GARANCIÁVAL.POSTÁZOK.IS BÁR HOVA EGYARÁNT KÜLFŐLDRE IS.
FELESLEGES ALKATRÉSZÉT BESZÁMOLOM
Elmehetsz a mocskos k**** anyádba ! 3 hete állt a csomag a postán ahol megbeszéltük, többször beszéltünk hogy átveszed, mert ha nem visszahozatom mert csak többe kerül és lesz más aki elviszi ! !
Erre te hitegeted az embert, ma meg hozza vissza a postás és még fizessek neki 900FT-ot, Ha kenyérre kell a pénz és nincs 5000 FT-od egy csomagért akkor ne rendelj semmit !
Remélem megáll az a szar alattad ! Még "ti" nevezitek magatokat motorosoknak !
Ja és persze sem e-mailre, sem telefonra nem reagálsz !
Soha többet nem küldök így csomagot, lassan olyanok ezek az emberek mint a ci****ok!
Sziasztok keresek sötétített plexit és vég dobot nem a gyárit hanem amit az újabb szériákon látni , ja és hogy az a gyári rezóra passzol e , és hangra teljesítményre változik tőle a gép ?
Erre a dobra gondoltam http://www.moorespeedracing.co...
Eladó RS alkatrészek, majdnem minden van, ha valami érdekel érdeklődj e-mailben!
sz.schliemann@indamail.hu
Néhány kép: http://alkatreszek.schliemann....
Gyári helyére tökéletesen 1:1 be belemegy , egy kábel megy a gyertyapipára , 2 az akksira és kész is.