Bitubo gázos rugós tag: 25.000
Teljes idom garnitúra (az összes fekete műanyaggal együtt): 28.000 Ft
Kerekek kompletten gumival (Metzeler Sportec m3): 65.000
Metzeler Sportec m3 kb.: 95%-os első és hátsó gumi: 15.000
Zár szett (gyújtás kapcsoló, tanksapka, ülés alatti zár) : 17.000
Első villa 2 db van! Jó állapotú: 18.000
Rosszabb de működő: 10.000
Komplett hátsó fék szett: 10.000 (RÉSZENKÉNT IS ELADÓ)
Komplett első fék szett: 30.000 (RÉSZENKÉNT IS ELADÓ)
Hűtő kompletten: 20.000
Műszerfal: 10.000
Lámpa: 10.000
Légszűrő ház: 4.000
Kormány kapcsolók: 3.000/db
28-as Dellorto karburátor: 9.000
Power motor, bovden, nyelv, ház: 20.000
Power elektronika: 5.000
Gyári indexek: 1500/db
Karbon membrán: 10.000
Hali mindenki, motor vásárlás előtt állok RS-re gondoltam csak nem tudom hogy vásárlásakor mire kell figyelni, ill. melyik a "jobb- rosszabb" fajta mit kell nézni meg ilyenek, előre is köszi és esetleg ha valaki tudna ajánlani eladót azt is megköszönném a keret olyan 200-250 ezer körül van.
Sziasztok keresek sötétített plexit és vég dobot nem a gyárit hanem amit az újabb szériákon látni , ja és hogy az a gyári rezóra passzol e , és hangra teljesítményre változik tőle a gép ?
Erre a dobra gondoltam http://www.moorespeedracing.co...
Tuti, hogy gyújtás, először gyertyát, gyújtókábelt, pipát próbálj másikat. Majd jeladó-lendkerék hézag (0.5mm legyen). Ha nem itt a gond akkor jeladón ellenállást kellene mérni, manualba benne van az érték. Végső esetbe CDI. De 122esnél se CDi se jeladó hibával soha nem találkoztam még. Powernek nem lesz köze hozzá, az így terhelés nélkül nem okoz ilyen látványos szaggatást.
valaki nem tudja, hogy ezek honnan maradhattak ki? ('99-es RS 125)
garázsban szereltem a motort (kipufogót, karburátort, hengerfejet, hengert, meg az idomokat szedtem le), és a motor alatt találtam közben, de fogalmam sincs hogy egyáltalán azé-e, olajos, ezért gondolom hogy a motoré (kicsit folyatta az olajat..)
valaki segítsen
rotax lendkerek + alaplap + trafo jo arban, tokoletes allapotban erdekelne! van valakinek elado?