Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké várom a képeket vagy esetleg az e-mail címemre is dobhatod őket exboy01@freemail.hu
Nekem van valamilyen plexim! Rakok fel képet!
ez 98-as kiadásu!
S.O.S.! Valakinek power nyelve van eladó? email: uszozoli@citromail.hu
Köszönöm!
MTB váltóbovdenből javítható, csak át kell rakni a lyukas végét, meg formára köszörülni a diót.
nekem van! az ára 3e
S.O.S.! Valakinek van power-hez bowden-e, vagy mivel kompatibilis? Nekem elszálasodott a bowden, és szorult így nem nyitott-zárt a nyelv..
azt mondták hogy elvileg 95-6-os a motorom, pedig eredetvizsgán se szóltak érte, és a forgalmiban is 99-es van.....
ilyen: http://nepitelet.hu/assets/upl...
szóval erre érdekelne olcsón plexi!
plexi érdekelne erre a motorra, elvileg 95-96-os évjáratú..
2005-ös Rs-hez jobboldali elsőlábtartót és elsőindexet keresek.
Akinek van írjon!
mitasm06@gmail.com
Eladó pár apróság!
kiscsende@freemail.hu

És eladó Apillia Rs Replica 125-öm!
Mikor évjáratú motorról van a plexi, az adatlapon amit belinkeltél az látható, mennyibe kerülne?
Az jó lenne ha lenne ha van dobsz egy e-mailt?
exboy01@freemail.hu
hát reméljük h lesz plexi anélkül elég gáz :D
Nekem van gyári plexim , tank boritó idom és első sárhányó ha valakit érdekel , itt az elérhetőségem https://www.facebook.com/Gabes...
hali !

700 km ezelőtt felújított motorom ma megállt :/
becsúszott a powernyelv a hengerbe és elnyalta a dugót, betapadtak a gyűrűk. menetes szárú powernyelvem van ezt leszeretném cserélni gyárira. valakinek van eladóba occsóér?:D
54.00 dugattyút, komplett gázbovdent, power elektronikát keresek
én be tudom szerezni mind a 2-tkönek szerintem!
én 99-eshez vadászok akár kicsit használtabbat kb. 3 hónapja eredménytelenül remélem neked több szerencséd lesz..
nekem is van gumim ha érdkel 15e 160/70/17 metzeler márkályu
tel.06307316232
Sziasztok!
"szív" lámpás RShez(96-os évj) keresek plexit jó állapotút( nincs megsárgulva, kirepedezve, szétkarcolva) újabb motoroké ha passzol az is érdekel.
Hello!
A gumikról tudnál képet feltölteni?
főfékmunkahenger