Sziasztok a képen látható 2002 RS gépemhez keresnék letámasztó melletti idomot , kipufogódobot km/h csigát + bowdenét, rezót
és vég dobot nem a gyárit hanem amit az ujabb szériákon látni asszem ovál dobot , ja és hogy az a gyári rezóra passzol e .
A képen látható dobot keresek
Keresek aprilia rs 125 2007-es hez digit műszerfalat!
Nem kell hogy új legyen de működjön rajta minden!
Vagy ha valaki tud segíteni akkor kérem írjon!
A hiba ha megpróbálom kinullázni a szervízkulcsot lefagy az egész és ki kell szedni a biztit. ( mode gomb nyomva tart 5mp-ig aztán gyujtás továbbra is nyomva van még 10-15 mp-ig és ki kellene jönnie!)
A másik hogy a fordulatszámnál világít az lcd kijelző nem illetve minden működik a napi számláló is de a tejes km állás nem megy...
Köszi előre is!
Sziasztok a képen látható 2002 RS gépemhez keresnék letámasztó melletti idomot , kipufogódobot km/h csigát + bowdenét, rezót
és vég dobot nem a gyárit hanem amit az ujabb szériákon látni asszem ovál dobot , ja és hogy az a gyári rezóra passzol e .
Üdv!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.Valaki megtudná nekem adni Aszalós Péter (Dunakeszi) telefonszámát.Van nekem is egy telefonszámom azon 3 hete próbálom elérni kicsörög meg minden,de nem veszi fel.Nagyon fontos lenne.Előre is köszönöm.
az enyém is már szívlámpás, de arra ez a plexi már nem jó, próbáltam.. (forgalmiban 99-es év van írva, de azt mondták ketten is, hogy 95-6-os az enyém..)
az tuti, hogy a 99-es plexije nem jó rá, amin van két kis fül a két legfölső csavarnál, viszont a szögletes lámpásé se jó rá, aminek a plexije is még kicsit szögletesebb (elvileg az 94-es), mert az hosszra rövidebb mint az enyém, szóval valahol a kettő között lesz..
A power szettet mennyiért adod ha eladó lenne külön illetve hogyha meg van :D
Ez az enyém és eladó!
Amit tudni kell még róla hogy a blokk teljesen fel lett újítva és bejáratás óta van benne 200km.
http://www.kepesmotor.hu/april...
Keresek aprilia rs 125 2007-es hez digit műszerfalat!
Nem kell hogy új legyen de működjön rajta minden!
Vagy ha valaki tud segíteni akkor kérem írjon!
A hiba ha megpróbálom kinullázni a szervízkulcsot lefagy az egész és ki kell szedni a biztit. ( mode gomb nyomva tart 5mp-ig aztán gyujtás továbbra is nyomva van még 10-15 mp-ig és ki kellene jönnie!)
A másik hogy a fordulatszámnál világít az lcd kijelző nem illetve minden működik a napi számláló is de a tejes km állás nem megy...
Köszi előre is!
icecoo20@gmail.com
06-30-550-9129
Szeretnék egy kis segítséget kérni.Valaki megtudná nekem adni Aszalós Péter (Dunakeszi) telefonszámát.Van nekem is egy telefonszámom azon 3 hete próbálom elérni kicsörög meg minden,de nem veszi fel.Nagyon fontos lenne.Előre is köszönöm.
98-as jó rá! a héten megmondom hogy tudok e szerezni!