Üdv emberek :) Segítségre lenne szükségem hétvégén gurultunk egy nagyobbat néha tempóztunk is a paripákkal és hazafele arra lettem figyelmes hogy a motorom alapjáraton és menetközbe is furcsa beremeg! Motorzaj nem igazán van ! Motorfelfüggesztést átnéztem sehol egy laza csavar! elég bitangul remeg az egész motor kérdésem az lenne hogy mi okozhatja ezt a jelenséget! Válaszokat előre is köszi Üdv Gyurrmi...
Sziasztok 2002 RS gépemhez keresnék letámasztó melletti idomot , kipufogódobot km/h csigát + bowdenét,első kerékbe porvédőt , rezót
és vég dobot nem a gyárit hanem amit az ujabb szériákon látni asszem ovál dobot , ja és hogy az a gyári rezóra passzol e .
A képen látható dobot keresek
továbbá angel eyet és xenon szettet akinek van irjon köszi elöre is
Közbe olvastam a többit....
Hogy jött elő ez a hiba?
BR10 EG van benne?
Karbi be van lőve normálisan?
Nézd meg szerintem hogy normálisan veri-e a szikrát a gyertya! Ha nem akkor tekercs baja lehet ha állítolag gyertya volt cserélve...
De nehéz ezt így megmondani szerintem...
28-as Dellorto karbihoz arra az alkatrészre lenne szükségem ami a benzincső és a benzinszűrő között van kis fekete műanyag. Vagyis közvetlen az amire rá van húzva a benzincső. Ha valakinek van olyan ami nincs elrepedve szóljon azonnal. :D Köszi.
polirozva van? és csak le van matulva? akkor vegyél 1 polir pasztát aluminiumhoz és 1 filc korongot! befogod furoba meg veszel 2-3tábla 1000-s vizes csiszolopapirt a kis karcok eltüntetéséért!
és agyad neki
Sziasztok! Remélem tudtok segíteni, nekem olyan problémám lenne a 2001-es (rotax 122) RS-emmel, hogy hidegen szépen indul, szépen jár egészen addig míg be nem melegszik, utána lefullad és nem indul mindaddig míg teljesen le nem hűl újra, ha kiveszem a gyertyát, tiszta olajos. Már kétszer hagyott az út szélén, nem merek vele elindulni azóta. Szerintem a gyújtással lehet vmi probléma, de nem tudom melyik részével, a CDI elektronikámat kipróbálta haver a motorjában, neki tökéletesen működött. Szerintetek mi lehet a probléma és hogy tudom ellenőrizni, h melyik alkatrész hibás? Előre is Köszönöm válaszaitokat!
Hali!
Mi a terved a pneumatikussal? Én is gondolkodtam rajt csak nekem 2 hengeres lett a paripa és kicsit félek a beállitástol,szinkronizálástol.gokartosok használnak ilyet a mai napig ha kell tudok adni tel.számot de gokartos holmik elég huzosak
és vég dobot nem a gyárit hanem amit az ujabb szériákon látni asszem ovál dobot , ja és hogy az a gyári rezóra passzol e .
A képen látható dobot keresek
továbbá angel eyet és xenon szettet akinek van irjon köszi elöre is
Hogy jött elő ez a hiba?
BR10 EG van benne?
Karbi be van lőve normálisan?
Nézd meg szerintem hogy normálisan veri-e a szikrát a gyertya! Ha nem akkor tekercs baja lehet ha állítolag gyertya volt cserélve...
De nehéz ezt így megmondani szerintem...
Szerintem nem adja normálisan már a szikrát...
Ha érdekel, tudok bontott tökéletes állapotút, emailon irj rám ott a többit!
Üdv
és agyad neki
"szív" lámpás RShez keresek plexit jólenne ha lenne valakinek elfekvőben
Mi a terved a pneumatikussal? Én is gondolkodtam rajt csak nekem 2 hengeres lett a paripa és kicsit félek a beállitástol,szinkronizálástol.gokartosok használnak ilyet a mai napig ha kell tudok adni tel.számot de gokartos holmik elég huzosak