Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv emberek :) Segítségre lenne szükségem hétvégén gurultunk egy nagyobbat néha tempóztunk is a paripákkal és hazafele arra lettem figyelmes hogy a motorom alapjáraton és menetközbe is furcsa beremeg! Motorzaj nem igazán van ! Motorfelfüggesztést átnéztem sehol egy laza csavar! elég bitangul remeg az egész motor kérdésem az lenne hogy mi okozhatja ezt a jelenséget! Válaszokat előre is köszi Üdv Gyurrmi...
Sziasztok 2002 RS gépemhez keresnék letámasztó melletti idomot , kipufogódobot km/h csigát + bowdenét,első kerékbe porvédőt , rezót
és vég dobot nem a gyárit hanem amit az ujabb szériákon látni asszem ovál dobot , ja és hogy az a gyári rezóra passzol e .
A képen látható dobot keresek
továbbá angel eyet és xenon szettet akinek van irjon köszi elöre is
Közbe olvastam a többit....
Hogy jött elő ez a hiba?
BR10 EG van benne?
Karbi be van lőve normálisan?
Nézd meg szerintem hogy normálisan veri-e a szikrát a gyertya! Ha nem akkor tekercs baja lehet ha állítolag gyertya volt cserélve...
De nehéz ezt így megmondani szerintem...
28-as Dellorto karbihoz arra az alkatrészre lenne szükségem ami a benzincső és a benzinszűrő között van kis fekete műanyag. Vagyis közvetlen az amire rá van húzva a benzincső. Ha valakinek van olyan ami nincs elrepedve szóljon azonnal. :D Köszi.
Én szerintem itt a gyertya nincs rendben vegyél egy másikat bele...
Szerintem nem adja normálisan már a szikrát...
Abba nem bonyolodtam még bele, okozhatja ez a problémàt? Ki lehet azt mérni, h jó-e?
esetleg tekercs?
Szia!
Ha érdekel, tudok bontott tökéletes állapotút, emailon irj rám ott a többit!
Üdv
Kicseréltem. Ahogy eléri az 58 fokot elkezd fulladni, cdi jó, gyújtó trafó jó, egyszerűen nem tudok mire gondolni...
160-as polini henger hengerfejjel eladó, B-s dugattyúval.(nem vasperselyes) Csere érdekel gyárira.
gyertyát cseréld ki
polirozva van? és csak le van matulva? akkor vegyél 1 polir pasztát aluminiumhoz és 1 filc korongot! befogod furoba meg veszel 2-3tábla 1000-s vizes csiszolopapirt a kis karcok eltüntetéséért!
és agyad neki
Sziasztok!
"szív" lámpás RShez keresek plexit jólenne ha lenne valakinek elfekvőben
Még mindíg keresek angel eyet és xenon szettet akinek van irjon köszi elöre is
Polír szettel nézz körül itt: http://polirozas.lapunk.hu/?mo...
Sziasztok! Remélem tudtok segíteni, nekem olyan problémám lenne a 2001-es (rotax 122) RS-emmel, hogy hidegen szépen indul, szépen jár egészen addig míg be nem melegszik, utána lefullad és nem indul mindaddig míg teljesen le nem hűl újra, ha kiveszem a gyertyát, tiszta olajos. Már kétszer hagyott az út szélén, nem merek vele elindulni azóta. Szerintem a gyújtással lehet vmi probléma, de nem tudom melyik részével, a CDI elektronikámat kipróbálta haver a motorjában, neki tökéletesen működött. Szerintetek mi lehet a probléma és hogy tudom ellenőrizni, h melyik alkatrész hibás? Előre is Köszönöm válaszaitokat!
Sziasztok akérdésem lenne hogy ti milyen uton modon fényesítitek a vázat ?
Helló. Van nekem egy teljesen jó állapotban lévő powermotorom.
S.O.S.! Mindennapi használatban lévő rs-embe eltört a powernyelv, ezért sürgősen keresek jó állapotban lévőt! email: uszozoli@citromail.hu köszönöm!
Eladó POWER elektronika! :)
Power motorja van valakinek eladó? csakis 100%- os hibátlan érdekel ami 100%-an működik
Hali!
Mi a terved a pneumatikussal? Én is gondolkodtam rajt csak nekem 2 hengeres lett a paripa és kicsit félek a beállitástol,szinkronizálástol.gokartosok használnak ilyet a mai napig ha kell tudok adni tel.számot de gokartos holmik elég huzosak
Hello! Valami elérhetőséget adhatnál! Köszi!
hogyne birbá már ki
az van 3 db !