én is húztam rá átlátszó csövet, látom hogy mi jön belőle :D a nagy bubik rég eltüntek, most csak épp nagyon pici aprók jönnek -.-
ha kiment a karmantyú, akkor rohadjon meg :D gyűlölöm már....de nagyon
lehet karmantyu ment ki akkor!
amugy max 5 perc1 légetelnités
én ugy szoktam hogy huzok 1 csövet a lgtelenitőcsavara és akkor látom faszn mikor jön olaj és mikor jön levegő
igen le volt szedve, de csak a nyereg.
Pumpálom én, nyomva is tartom, és úgy lazítom ki a légtelenítő csavart, de kétlem h 15 perc folyamatos izélés után se jó....sírba tesz
Természetesen fent a kis tartályba mindig öntöttem utána, hogy ott se kapjon levegőt.
Srácok, miért nem légtelenedik le a hátsó fékem? Már végigzongoráztam benne kb egy deci fékolajat, a féknyeregnél már buborék mentes olaj jön kifelé. még is olyan puha a fék, hogy semmit se ér. Új betét stb. lenyomom koppra a fékpedált és forgatom kézzel a kereket.....
Sziasztok a képen látható 2002 RS gépemhez keresnék letámasztó melletti idomot , kipufogódobot km/h csigát + bowdenét, rezót
és vég dobot nem a gyárit hanem amit az ujabb szériákon látni asszem ovál dobot , ja és hogy az a gyári rezóra passzol e
Erre a dobra gondoltam http://www.moorespeedracing.co...
ha kiment a karmantyú, akkor rohadjon meg :D gyűlölöm már....de nagyon
amugy max 5 perc1 légetelnités
én ugy szoktam hogy huzok 1 csövet a lgtelenitőcsavara és akkor látom faszn mikor jön olaj és mikor jön levegő
Pumpálom én, nyomva is tartom, és úgy lazítom ki a légtelenítő csavart, de kétlem h 15 perc folyamatos izélés után se jó....sírba tesz
Természetesen fent a kis tartályba mindig öntöttem utána, hogy ott se kapjon levegőt.
minek rázogatnád?
csak pumpálni kel és utána lenyomva tartani a pedált mig ki és be csavarod a légtelenitőt!
és vég dobot nem a gyárit hanem amit az ujabb szériákon látni asszem ovál dobot , ja és hogy az a gyári rezóra passzol e
Erre a dobra gondoltam http://www.moorespeedracing.co...
A segítségeteket elöre is köszönöm
egy korabbi hozzaszolasomban kifejtettem.
Lapozz vissza.