sziasztok
Van egy 2002-es rs 125 és az a gondom vele ,h valamiért nem mindig indul önindítóval furcsa hangot ad ki mikor benyomom a gombot és néha ne beindul néha meg nem. Az aksival nincs gond és elvileg a bendix is teljesen rendben van szóval nem tudom mi lehet vele..
Hidegen nehezebben indul ,de van amikor melegen se akarja és van amikor pöccre indul bármikor.
Sziasztok! Eladnám a motorom kihasználatlanság miatt. Motorikusan és esztétikailag kiváló! Motor nem rég volt megdugózva, gyűrűzve. Nem rég volt cserélve az olaj, akkumulátor. Kisebb karcokkal rendelkezik de nem borulásból származóak, kilométeróra spirál nem működik. 11KW-os papírral rendelkezik így A1-es jogosítvánnyal is vezethető. Az ár irány ár!
dadi1095@freemail.hu
Van egy 2002-es rs 125 és az a gondom vele ,h valamiért nem mindig indul önindítóval furcsa hangot ad ki mikor benyomom a gombot és néha ne beindul néha meg nem. Az aksival nincs gond és elvileg a bendix is teljesen rendben van szóval nem tudom mi lehet vele..
Hidegen nehezebben indul ,de van amikor melegen se akarja és van amikor pöccre indul bármikor.
nekem van 2e a pár