Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó cuccok ! vigyétek akciósan ! áron alul !
Hello a tükrökért mennyit kérne az úr ?
20-3456-194

Dobj egy üzit és visszacsörgök sajna nem miondig vagyok gépközelben.
Sziasztok!
Vki dolgozott már EGT szenzorral? Esetleg vmi tapasztalat ezzel kapcsolatban? hőmérsékletek ilyesmik?
Köszi előre is
Csak érdeklődök.
De lehet az lesz hogy veszek egy új hajtókarszettet és felujitatom. Félek hogy egy használt főtengő nem bírná sokáig.
De én írtam h van kb 2 napja :D am főtengely is van nemtudom mennyit futott most bontom de jó még
Főtengely és hajtókar szétszedve eladó.
Henger nincs? Mert lehet érdekelne dugóval együtt.
Főtengely milyen állapotú? Mennyit futott? És milyen árban lennének ezek?
Sziasztok,

Segítséget kérnék : Gondolkodom a Kis Rst felöltöztetném 160-as hengerrel ,Véleményeket tapasztalatokat , esetleg trükköket várok.
Érdemes nem Érdemes .....
A gép 10 000 km-es 2005 ös még gyári ( várjak még vagy jöhet a felújítás)

köszi
30 488 25 47 hívj fel ritkán nézem a fórumot
igen meg
pár dolog ha valakit érdekel de van minden amúgy komplett motor bontásából.érdeklődj bátran krx93@windowslive.com v. +36204918679
Hello nekem van írj emailt! rs125.gabor@gmail.com
Eladó minden ! olcsón !
S.O.S Aprilis rs 125 1998 -as gépemre KM CSIGÁT (meghajtót) keresek nagyon sürgős megfizettem,,,elöre is kösszönöm
Sziasztok!
Az alábbi linken szereplő motor kipuffantójáról szeretnék érdeklődni.
Szerintem az minden csak nem gyári.Szerintetek jobb a hangja egy ilyennel? Sajnos a tulajjal nem jutottam el odáig hogy meghallgathassam.
http://auto-motor.vatera.hu/mo...
Szasztok!

Van egy 40-es Dell orto karbim, 160-as polini hengerhez tökéletes, 32-34-es szívótorokba belefér, csak kicsit fel kell bővíteni. Valakit érdekel? Csere érdekel!
Sziasztok!

Eladó 120/70 R17-150/60 R17 Pirelli Dragon Supercorsa Sc2
(2009-es hibátlan,szinte új)

Érd.: 0620294tizenkettő80
Meg van még? mennyiért adnád?
Kuplungja lenne valakinek?
Sziasztok
Az Aprilia rs 125-nek hogy néz ki a rezgéscsillapító gumija?Mert rezonál az egész motor!Ha van valakinek az szóljon megveszem tőle!:)
Értem. Hát még majd kíváncsi lennék a dugóra is meg hogy milyen is, mert most meg akarnám faszán csinálni csak most nem állók úgy anyagilag hogy újakat vegyek.
Majd szerintem ha kell akkor jövő hónapban kéne. Majd írok. Köszi.
30+ posta akkor odaadom dugóval hengerfejjel mindennel 1ütt írj ha ok
1 gyűrűs nekem a mostani is amúgy. Az úgy még jobb lenne ha lenne dugó hozzá.
Szerintetek rámenne a belsös kilométer meghajtó a 98 as Rs emre ? nekem eddig külsös volt benne csak elromlot elöre is kössz
km-t nem tudok most van bontásból van hozzá dugattyú is asszem 53.95 vagy valami ilyesmi csak az 1 gyűrűs. am '06-os a henger a dugón meg még látszik a szám meg minden nem lehet régi