Csőő mindenkinek
Érdekel valakit egy kitűnő állapotban lévő gázos hátsó teló?
Van még arrow rezó is meg minden bontódik a motorból hibátlan állapotúak..06os hibátlan nicasilos henger szinte új dugóval stb.
Írjatok bátran krx93@windowslive.com vagy 06 20 49 18 679
Halli,olyan kérdés,hogy ma aztörtént velem hogy útközbe a km-er meghajtóbol kijött a km-er spirál,szóval a kmer meghajtó vége kijöt a spirálal együt ,ahova rátekered a spirrált,,,jó útközbe visszanyomtam simán visszament,,,de ezután már nemmutassa a sebbeséget,valakinek valami öttlet ?kössszönöm elöre
dolomit
Ez meg az amire gondolsz az egy műszaki műanyag fantázianeve:
danamid.
(ráadásul a fogaskerék vélhetően nem abból hanem valami egyéb műszaki műanyagból van:)
sem amal trafó eladó
rotax 123 főtengely is a blok hegerszet és gyujtás és kuplung nélkül 15e más minden benne van! és TÖKÉLETES!
tel:06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
Köszi a választ . Énis azt olvastam hogy eléggé kopik. Talán a sport attack jobban való utcára mint a race attack. Ha van még raktáron mindenképp ilyet veszek! Tapadjon az a lényeg
Eladó egy RS125 kifogástalanul működő műszerfal a hozzá tartozó fordulatszám- és km óra spirállal együtt. Sajnos én benéztem, azt hittem ilyen kell a motoromhoz, de sajna nem. A spirálok és a műszerfal minden része tökéletesen működik. Csak egyben adom el, spirálokat külön nem. Ára 12 ezer jó magyar Forint. Akit érdekel, a rendorsrac@gmail.com e-mail címen, vagy a 06/70-331-2663 hívószámon ér el.
Milyen gyertyát javasolnátok az RS125-be?
A mostani sajnos megadta magát. Ez egy NGK br10evx (tűs, ha jól tudom így mondják) gyertya.
Nem tudom maradjak ennél vagy vegyek valami mást. Ti mit gondoltok?
Nekem 120/160 méretben volt a gyári 110/150 helyett, conti race attack, az egy legális pálya gumi utcára. Brutálisan tapadt csak figyelni kellett a felmelegítésére. Haveromnak ilyen van a motorján (szintén rs125) és nagyon jól tapad. Viszont hamarabb fogy és főleg középen nagy melegbe de bőven kibír 7-8e km-t szerintem hátul (elől 2x ennyit ha nem pályázod).
Helo! Gumivásárlás előtt állok. A kinézett példány pedig a Continental ContiSportAttack lenne. Olvastam teszteket, persze mindenfélét írtak kinek mi... Volt aki már használt ilyen gumit az RS-re utcára? Nem akarok vele pályára járni csak az utcán állja meg a helyét és le lehessen rakni a széléig anélkül hogy félnem keljen tőle. Másik kérdés hogy mennyire kopik gyorsan és hogy mekkora a profilmélysége? Végigolvastam jóformán mindent és csak nagy motorokon használók véleményét találtam.
Kábelköteg: 12.000 Ft
olajtartály: 3.000 Ft
légszűrőház: 3.000 Ft
Első lámpa: 12.000 Ft
Hátsó lámpa: 6.000 Ft
Duda: 1.500 Ft
Lábtartó: 2.500 Ft/db
Fesz.szabályzó: 5.000 Ft
Power ( behuzómágnes, bowden, powernyelv): 15.000 Ft
power elektronika: 5.000 Ft
Gyújtótrafó +gyertyakábel: 5.000 Ft
jelentkezéseteket várom!