Hát most már jó lesz ez is. Jól működik vele de még úgy nagyon nem teszteltem csak 1esbe kerültem egy kört az udvaron, mert most valami nem jó benne zörög nagyon raktam is fel egy vidit amúgy.
csőő ez lenne az
30e.-re gondoltam.
am nagyon jó amikor benne volt még a motorban én is csodálkoztam rajta h milyen fasza. ha lenne mibe raknom el se adnám
Gondolom a verseny gyertyákra gondolsz, ami pl az enyémbe is van B10EGV a jelzése. Arany-palládium középelektródája és platina csúcsa van. Arany áron is van, jóhogy már ezzel vettem...
Megvettem a BR10 EG-t és tényleg érezhetően jobb lett ezzel a gyertyával Köszi szépen a választ.
Csak az a baj most betegeskedik elégé zörög vagy nem is tudom
sziasztok,Érdekelne hogy RS 125-ben milyen fékbetét van,mert szeretnék venni és feleslegesen nem szeretnék menni 50km-t a legközelebbi márkakereskedésbe..:)
Brenta van csak interneten,ehhez érdekelne a pontos típusjel
köszi
Hali!
Mostanában full hidegen nehezen indul a motor,sokáig kell önindítózni pedig szivató minden működik. Lehet-e azért mert bejáratós a henger (250 km) vagy mert a tankba plusz olajat öntöttünk? Nekem ez a két tippem volt mert a miután elkezdtük csökkenteni a tankban az olajmennyiséget egyre könnyebben indult bár a legtöbb is 1 dl volt benne full tank benzinhez.
Ilyen a gyertya amúgy:
vagy esetleg egy szett gumi
30e.-re gondoltam.
am nagyon jó amikor benne volt még a motorban én is csodálkoztam rajta h milyen fasza. ha lenne mibe raknom el se adnám
Piros dobozban lehet kapni
Bpr 10 "s" asszem
Csak az a baj most betegeskedik elégé zörög vagy nem is tudom
Brenta van csak interneten,ehhez érdekelne a pontos típusjel
köszi
Érdekelne decsak maga az elektrik része
Tudnál róla képet feltenni és esetleg árat ?
Ha megtalálom akkor hétfőn viszem azt is.
Van komplettem. Behúzómágnes, bovden, powernyelv és még mükődik is.
Ára: 15.000 forint
hívj 06-30/40-33-613
Mostanában full hidegen nehezen indul a motor,sokáig kell önindítózni pedig szivató minden működik. Lehet-e azért mert bejáratós a henger (250 km) vagy mert a tankba plusz olajat öntöttünk? Nekem ez a két tippem volt mert a miután elkezdtük csökkenteni a tankban az olajmennyiséget egyre könnyebben indult bár a legtöbb is 1 dl volt benne full tank benzinhez.
Van komplett váltóm léptetővillákkal együtt is akár. Írj emailt, adatlapomon megtalálod és megbeszéljük.