Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit már azért kopott úgy látom 1-2 helyen jobban.
Hány km van ebben úgy kb. azt meg tudod mondani?
Meg igazából hengert dugóval szeretnék, ha lehet. Mekkora dugó kéne ebbe?
Meg milyen árba gondolod?
Aha, értem. Hát igen akkor tényleg inkább egy új henger csak azt gondoltam olcsóban kijönni de úgy néz ki mégse akkor.
Hát nézegetem azt is. Hát igen lehet az lesz hogy veszem egy újat.
Hengert dugóval. Csak mindenki azt mondja hogy drága de így megközelitést az a baj senki se nagyon tud mondani no de mind1.
Nekem van egy jó állapotú hengerem ha érdekel megbeszéljük.
Én úgy tudom hogy majdnem annyiba kerül mint egy új nikaszilos henger és inkább akkor már azt veszi meg az ember.
van pár hely (www.google.com alapján) de nem valami olcsó szerintem jobban jársz ha veszel egy jó állapotút dugóval...
Valaki meg tudná mondani hogy mennyibe kerül egy nicasilos henger újra nicasiloztatás?
ÉS hol érdemes ezt csináltatni esetleg?
nem LED-es a relé.
Írj a mb194@freemail.hu ra, ott megbeszéljük.
enyim az külsös volt,ami a kerék hajtotta meg ,,csak kieset a kis fogaskerekem belöle :/
az enyém belső meghajtós
2 fajta km meghajtóval szerelték az rs eket külső és belső meghajtóssal
bocs ,de nem Magyarországi vagyok nemtudok hivni :/ ..de most nézem hogy ez nem menne bele a 98 as RS-be :/
30 488 25 47 hívj és megbeszéljük
helló a km meghajtót megvenném,szükségem lenne rá sürgősen ,ár ? :)
Eladó ! érdeklődni ! boti3@freemail.hu
Szia!

06-20-231-5840

Üdv: Norbi
Sziasztok!

Ha valakit érdekel facebook-on építünk egy közösséget az Aprilia rs rx sm 50-125ccm-es és hasonló típusú motorokhoz. Ha érdekel csatlakozz.

http://www.facebook.com/groups...
Üdv tudod adni 13000-ezerért.ha igen ird meg a számod és felhivlak.köszi szia.
üdv. a relé érdekelne. LED-eshez való?
Üdv érd. povernyelv van e.sos-be kéne köszi.szia
Sziasztok valaki szerelt már digitális km órát régebbi rs-re (95-98)!
Ha igen ötleteket várok mit érdemes venni hozzá
Válaszokat Köszönöm !ÜDV
megvannak, ahhan. nekem 2007-es van, arra készítettem, jó a tiedre is. megadok egy email címet, ne itt a fórumon beszéljük meg a többit:
jkcdavid@gmail.com
Ja,bocs nem voltam elég figyelmes ott az ár :) akkor csak az évjárat érdekelne.
Hello!
Ezek megvannak még? És kérdés hogy jók-e az én 2008-as évjáratomra mert nemtudom hogy hogy kormányrúdban van-e a különbség évjáratok között.Ha igen akkor még egy árat megérdeklődnék.
Csáó!
Valaki meg tudná nekem mondani a 2006 utáni, 28-as karburátorral szerelt rs fuvókáinak (ha lehet gyári) méreteit? Fő, alapjárati fúvóka.
És még a levegő csavar állását.
Előre is köszi!