Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Segítsetek, hogy a "szív" lámpába milyen izzók kellenek, mert sajnos nem tudom. Előre is köszi.
Eladó !
szeva, potom árat említettél, azért is írtam. Ennyiért most nem kell, köszi.
aprilia rs 2007-es pályaidomszett+plexi=45000ft
2db felni-hátsóféktárcsa-menesztő-2db új eső gumival=65000ft
hátsó farokidom lámpa=18000ft
szia, tekerd be teljesen majd 2 egészet és 1 felet tekerd kifelé. ez a gyári beállítása.
Szia!

Nincs véletlenül olyan műszered, amilyet keresek? Kicsit lejjebb megtalálod itt a fórumon a képet róla.

Üdv, Barnie.
2002-es évjáratű Aprilia Rs zárszett, tökéletes állapotban!
95-ös Extrema váz, a képen látható alkatrészeivel eggyüt eladó. ára:10000Ft.
patvaros87@gmail.com
Üdv
Sziasztok!

Szeretném segítségeteket kérni. 2006-os az RS-em és szeretnem megtudni a benzin/levegô keverékének alapbeállítását a karburátoron.

Köszi
Sziasztok ismét!

Szükségem lenne továbbá km óra meghajtóra is, ami a keréken van. Ha van valakinek biztosan üzemképes, vevő lennék rá.
Sziasztok!

Nos sikerült belőnöm, hogy milyen műszerfalra lenne szükségem, ami nem volt egyszerű, mivel itt sem nagyon jöttek segítő üzenetek. Nos elvileg a mellékelt képeken látható műszerfalra lenne szükségem. Ami fontos, hogy a km óra és a fordulatszám mérőnek 12 mm-es menete van. Szerintem csak ezen a műszerfalon ilyen, ami a ténylegesen 94-es RS átmeneti műszerfala, mert az újabbakon már a ford. szám mérő elektromosan kapja a jelet, nem spirálon keresztül. Ha valaki tud ilyet, az jelezzen itt, vagy a rendorsrac@gmail.com e-mail címemre. Előre is köszi mindenkinek!
A fórumon 5 ezerért mennek a lábtartó konzolok, én 4 ezerért odaadom. Adatlapodon láttam, h budapesti vagy, én is itt lakok, szal egy postát is megspórolsz, ha személyesen találkozunk :)
Írtam hogy nekem a másik fajta van a 2005 ös verzióból. Tiédhez még egyszerűbb keríteni a Bayen.
Gyere az mb1994@freemail.hu-ra és ott megbeszéljük...
Sziasztok!

Több kérdésben segítségre lenne szükségem. Van egy RS-em, amit 98-asként vettem, de nem volt benne műszerfal és nem tudom milyen kellene bele.

A fejidom ilyen, mint ezen: http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs_125-5999208

A farokidom meg ilyen, mint ezen: http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs_125_extrema-6054296

Nem tudom melyik az enyémen az eredeti, vagy volt-e a kettő keveréke gyárilag. Ha az utóbbi lett szívlámpásra átalakítva, akkor a régi fajta műszerfal kell, ha viszont gyárilag szívlámpás, akkor az újabb fajta, az LCD-s műszerfal kell bele. További kérdésem lenne, hogy a "púpos" farokidommal rendelkező RS-ek műszerfalán a sebességmérő hogy működik? Van aki azt mondja, hogy nincs mechanikus meghajtás, mint a régi AF1-en és a trapéz lámpás RS-en, hanem elektronikusan van vezérelve. Ha így van, akkor milyennek kell kinéznie és mi adja a jelet a km órának, van-e valami vezeték, vagy bármi ami az első keréktől felviszi a jelet és mindez hogy néz ki?

Mielőtt bárki hülyének nézne, ez az első RS-em és valóban nem vagyok még jártas ebben a témában, tehát nem szóljatok le. :-)
Jó napot.
Ha esetleg érdekel valakit..
http://www.kepesmotor.hu/april...
Préstávott mennyire tettük ? mire gondolsz?a henger alá mekkora vastagságú tömités ment ?amúgy milyen karbid van rajta ?
Dell Orto PHM 40 karburátor tuningereknek, rotax 123-122 es motorblokkhoz, átalakítás nélkül feltehető.
van nekem is lábtartó konzolom!
szia, a lábtartókonzolért mit kérsz?
Alu-Mg kormányrudak, a gyárival egyező minőségűek. Saját részre gyártottam őket, de nem volt rájuk szükség. Rozsdamentes csavarokkal.
2000ft/db, postázok is.
Nagyon szép, de nekem a fekete fajta kellene!:)
Hali !
Valakinek 2006 os rs hez (Szögletes rs)hez
Van visszapillantó felfogatója és műszerfal tartó konzolja ?
Nagyon fontos lenne már ! Műszakira menne egy hónapja nem motoroztam már ! És jön a rossz idő !
Segítsetek !
Köszönöm !
hello!
gyorskérdés: a 2008-as (full power) RS fordulatszámmérője a többi évjárattal ellentétben 14000ig van skálázva.Ténylegesen pörög ennyit, vagy legalábbis többet mint más évjáratok, vagy csak jókedvükben skálázták tovább?
VÉGKIÁRUSÍTÁS! POTOM ÁRON !
mb1994@freemail.hu-n elérsz :)