Nos sikerült belőnöm, hogy milyen műszerfalra lenne szükségem, ami nem volt egyszerű, mivel itt sem nagyon jöttek segítő üzenetek. Nos elvileg a mellékelt képeken látható műszerfalra lenne szükségem. Ami fontos, hogy a km óra és a fordulatszám mérőnek 12 mm-es menete van. Szerintem csak ezen a műszerfalon ilyen, ami a ténylegesen 94-es RS átmeneti műszerfala, mert az újabbakon már a ford. szám mérő elektromosan kapja a jelet, nem spirálon keresztül. Ha valaki tud ilyet, az jelezzen itt, vagy a rendorsrac@gmail.com e-mail címemre. Előre is köszi mindenkinek!
A fórumon 5 ezerért mennek a lábtartó konzolok, én 4 ezerért odaadom. Adatlapodon láttam, h budapesti vagy, én is itt lakok, szal egy postát is megspórolsz, ha személyesen találkozunk :)
Több kérdésben segítségre lenne szükségem. Van egy RS-em, amit 98-asként vettem, de nem volt benne műszerfal és nem tudom milyen kellene bele.
A fejidom ilyen, mint ezen: http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs_125-5999208
A farokidom meg ilyen, mint ezen: http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs_125_extrema-6054296
Nem tudom melyik az enyémen az eredeti, vagy volt-e a kettő keveréke gyárilag. Ha az utóbbi lett szívlámpásra átalakítva, akkor a régi fajta műszerfal kell, ha viszont gyárilag szívlámpás, akkor az újabb fajta, az LCD-s műszerfal kell bele. További kérdésem lenne, hogy a "púpos" farokidommal rendelkező RS-ek műszerfalán a sebességmérő hogy működik? Van aki azt mondja, hogy nincs mechanikus meghajtás, mint a régi AF1-en és a trapéz lámpás RS-en, hanem elektronikusan van vezérelve. Ha így van, akkor milyennek kell kinéznie és mi adja a jelet a km órának, van-e valami vezeték, vagy bármi ami az első keréktől felviszi a jelet és mindez hogy néz ki?
Mielőtt bárki hülyének nézne, ez az első RS-em és valóban nem vagyok még jártas ebben a témában, tehát nem szóljatok le. :-)
Alu-Mg kormányrudak, a gyárival egyező minőségűek. Saját részre gyártottam őket, de nem volt rájuk szükség. Rozsdamentes csavarokkal.
2000ft/db, postázok is.
Hali !
Valakinek 2006 os rs hez (Szögletes rs)hez
Van visszapillantó felfogatója és műszerfal tartó konzolja ?
Nagyon fontos lenne már ! Műszakira menne egy hónapja nem motoroztam már ! És jön a rossz idő !
Segítsetek !
Köszönöm !
hello!
gyorskérdés: a 2008-as (full power) RS fordulatszámmérője a többi évjárattal ellentétben 14000ig van skálázva.Ténylegesen pörög ennyit, vagy legalábbis többet mint más évjáratok, vagy csak jókedvükben skálázták tovább?
Segítsetek, hogy a "szív" lámpába milyen izzók kellenek, mert sajnos nem tudom. Előre is köszi.