15 ropi volt szállítással együtt, SZINTE minden matrica benne van kivéve a faridom. Csak két képpel tudok szolgálni ennyi volt hirtelen a telómon.
Egy nagy vastag kartonhengerben kaptam meg, nem kell félni hogy baja lesz. Egy a bibi hogy egy hónapot kell rá várni:/
szia nekem van egy komplett bontot blokkom ha érdekel és tökéletes állapotban fasza válto és léptető vllák meg minden olcson odaadnám egyben az egészet ha gondolod ugy 5000 körül takacsgabi@freemail.huvagy 30 8529939
Hát ha nincs power akkor máris meg van a hiba oka.
Mivel power nélkül is megindul 8000 körül...
A power feladata, hogy alsó fordulatszám tartományban szűkítse a kipufogó nyílást ezáltal jut némi erőhöz lenti tartományban, amikor behózza pedig szabad az út a gázoknak kifelé.
power nélkül is szabad az út, de mire felküzdi magát addig, na az tényleg örökké valóság, és ezért nem megy lentről
megoldás PÓÓÓÓver kel bele :D
Tudnátok segíteni? Váltó problémám van és nem nagyon tudom mi okból kifolyólag lehet!
Meg próbálóm leírni mindent.
Nem olyan rég volt szétszedve, mert a kuplungból valószínű kilazult pár csavar és a kiemelő kar eltört. Ez meg lett csinálva és össze lett rakva és később még szétszedtem és ránéztem a kuplungra nem e lazult meg vagy valami nem úgy lenne. Castrol 75w90 váltóolajat raktam bele. Egyébként régebben is és most is olyan a váltó hogy sokszor nem akarja bevenni az ürest álló helyzetbe járó motorral de ha leállítom vagy gurulok vele akkor könnyedén veszi. És most pár hét múlva olyan lett hogy néha nem akarja bevenni a sebességet. Olyan volt hogy pörgetem és 6.-odikba nem akarta be tenni, meglepődtem és próbáltam többször de nem akarta be venni. Úgy emlékszek hogy lefele engedte váltani és utána be vette a 6.-odikat. Volt olyan is hogy megálltam gurultam lassan és nem akarta se le, se fel. Aztán valahogy csak jó lett.
Nézz fel e-bayre! én is onnan szereztem a 2005 ös rs emhez csak az pont a másik matricaszettes, piros tankkal, és faridommal. A tiédhez még könnyebb szerezni! Ha gondolod rakok fel a matricákról képeket.
mit értesz ez alatt hogy fojtott verzió? ez hülyeség
125 ccm ! mit vársz? hogy olyat menjen alul mint a 1000-res V2?
lehet hogy szutykos a power vagy kopott a motor, szarul belőtt karbi...stb ezer oka lehet.
szia nekem van egy komplett bontoot blokkom ha érdekel minden bennne van amit irtál és tökéletes állapotban olcson odaadnám egyben az egészet ha gondolod irj takacsgabi@freemail.huvagy 30 8529939
sziasztok.az a helyzet hogy a mocim(folytott verzio) 6000 fordulatig gyengen huz majd akkor pedig hirtelen bika eros,mit kene tennem hogy 6000 ezerig is ugy huzzon mint utana? PLS HELP
Aprilia Rs 125 2004-es évjárathoz, hol kaphatok sötétített, bubis vagy sportplexit?
Keresek még egy első felnit!
34-es karbi is érdekelne!
Van egy olyan problémám hogy, a fordulatszámmérő csak 7000-9500ig mér az alatt vagy felett 0-nál áll. Lehet e javítani, vagy valamilyen zárlat, vezetékszakadás stb.? Köszönöm!
Hellosztok! Pneumatikus powerhez valaki nem tud véletlenül eladó membránt ( azt a gumi izét ami felfúj a kipufogógáz) ? Ha valakinek van egy egészséges elfekvőben ne rejtegesse... :D
Szerintem belefújhatod a power házba is akár, kárt nem hinném hogy csinálna mert elpárolog a féktisztító, a feloldott kokszot meg úgyis kiköpködi. Nekem egyszer volt nagyon dúrván beragadva, akkor a házában próbáltam mozgatni a powert, érzéssel jobbra balra, féktisztító, utána meg ahogy bírtam húztam kifele a nyelvet, bazira féltem hogy eltöröm de fél óra szenvedés után kijött, a nyelvet már úgy húztam hogy a motor akart már arrébb menni:D
Egy nagy vastag kartonhengerben kaptam meg, nem kell félni hogy baja lesz. Egy a bibi hogy egy hónapot kell rá várni:/
vegyél 1 komplet másik váltót és kész! rotax 123 ba van ha kel 5e kompleten!
Mivel power nélkül is megindul 8000 körül...
A power feladata, hogy alsó fordulatszám tartományban szűkítse a kipufogó nyílást ezáltal jut némi erőhöz lenti tartományban, amikor behózza pedig szabad az út a gázoknak kifelé.
power nélkül is szabad az út, de mire felküzdi magát addig, na az tényleg örökké valóság, és ezért nem megy lentről
megoldás PÓÓÓÓver kel bele :D
Meg próbálóm leírni mindent.
Nem olyan rég volt szétszedve, mert a kuplungból valószínű kilazult pár csavar és a kiemelő kar eltört. Ez meg lett csinálva és össze lett rakva és később még szétszedtem és ránéztem a kuplungra nem e lazult meg vagy valami nem úgy lenne. Castrol 75w90 váltóolajat raktam bele. Egyébként régebben is és most is olyan a váltó hogy sokszor nem akarja bevenni az ürest álló helyzetbe járó motorral de ha leállítom vagy gurulok vele akkor könnyedén veszi. És most pár hét múlva olyan lett hogy néha nem akarja bevenni a sebességet. Olyan volt hogy pörgetem és 6.-odikba nem akarta be tenni, meglepődtem és próbáltam többször de nem akarta be venni. Úgy emlékszek hogy lefele engedte váltani és utána be vette a 6.-odikat. Volt olyan is hogy megálltam gurultam lassan és nem akarta se le, se fel. Aztán valahogy csak jó lett.
Mi baja lehet?
Köszönöm!
125 ccm ! mit vársz? hogy olyat menjen alul mint a 1000-res V2?
lehet hogy szutykos a power vagy kopott a motor, szarul belőtt karbi...stb ezer oka lehet.
Tudom és köszönöm ! vigyázok rá
Ja mától eladó a gép :D holnap már meg is hírdetem
Keresek még egy első felnit!
34-es karbi is érdekelne!
Van egy olyan problémám hogy, a fordulatszámmérő csak 7000-9500ig mér az alatt vagy felett 0-nál áll. Lehet e javítani, vagy valamilyen zárlat, vezetékszakadás stb.? Köszönöm!
nekem van hozzá balance tengelyem. írj egy emailt, adatlapomon van.
Műanyagfogaskereket www.visualracing.hu oldalon tudsz venni újat.