köszi a választ, viszont azt nem értem, hogy mikor "visszahúzza" a motort, akkor hiába húzom neki, nem megy 120nál többet akárhogy húzom, viszont ha olyankor visszakapcsolok egyet, utána föl tudom gyorsítani 155-re körülbelül...miért kell visszakapcsolnom 7000-es fordulat körül?! ez is normális?!
Sziasztok!
Van pár fölösleges alkatrészem, amitől olcsó pénzért megválnék!
Többek közt amikre fejből emlékszem!
1997-es motorról származó felső villahíd, Gyújtás elektronika(nyitott),
hátsó fék pedál, váltókar toló rúd,műszerfal szivacs borítás, egy hüvelyezhető henger(nicasil sérült), 1db 6000km-t használt hajtókar, 2db kipufogó rugó
ha esetleg valakit érdekelne alkatrész ezek közül, akkor keressen meg a beciby@citromail.hu e-mail címen!
Az árat mailben megbeszéljük!
Eladni szeretném őket, nem itthon tartogatni ennyit elárulok! ;)
Üdv.: Béci
Csáó!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy 2006-os, 125-ös Rs-em és 139km/h-nál nem megy többet(8000km van benne). Ahogy 6. sebességbe eléri a fordulatszámmérő a 7500-8000rmp-t (nem tudom pontosan, hogy mennyi, nem jegyeztem meg sajnos) és a 139km/h-t a motor nem megy többet.De nem olyan mintha elfogyna az erő, hanem csak mintha nem húznám neki tovább, pedig hiába nyelezem, nem engedi feljebb a fordulatot.
Minden sebességbe leforog simán 12000rmp-t is kivéve 6-ba. Lehetséges, hogy valami elektronikai folytás van benne?
Előre is köszi!
Teljesen normális hogy alapjáraton nyitva a power úgy 2000- max 2500 ig nyitva kell lennie . Ha menet közbe 7-8 ezer között érzel "visszahúzást" annak is normáilsnak kell lennie valósziűleg a tiédbe is 7800 as power van ami azt jelenti hogy 7800 nál nyit pontosan néha én is érzek ilyen megtorpanást még nem nyit de az is teljesen oké. Ez olyan vihar előtti csend:D
Üdv.! 1999-es RS-nél (mechanikus poweres) alapjáraton a power-szelepnek nyitva kell lennie?
Elindítom a motort, látom hogy kihúzza a nyelvet, pici gázt adok, akkor visszanyomja, kb 7-8ezres fordulatnál újra kihúzza, viszont menet közben valami nem stimmel, ugyanis 7ezer körül néha mintha visszahúzná valami a motort, szerintem olyankor nyomja vissza a szelepet...én valami elektronikai gondra gyanakszok...valaki tudna segíteni?
Szevasztok!
Segítséget szeretnék kérni:
94-es rs extremám vize nem akar 60 fok fölé menni, beletettünk egy
termosztátot(kiderült hogy nincs benne) de mintha semmi változás nem történt volna. Mi lehet a hiba oka?
aprilia rs 125 2003-as idomszett olcsón eladó:
fejidomból 2db lámpa tartó pöcök le van törve,és plexiből 10ft nagyságú luk van, donornak,vagy pályaidomnak tökéletes és olcsó.
ár=18000ft(fejidom-plexi-2db oldalidom-farokidom)
érd:spmito@freemail.hu
Sziasztok Az lenne a kerdesem hogy erdemes lenne e kivennem a mocimbol a CDI-blokadat es ha kivennem mennyivel fogyasztana tobbet vagy romlana.... Elore is koszonom segitsegeteket
a fogaskerék soron a fogaskerekek között van ak hézagolok!
amikor én szétszedek 1 blokot egybe szedem ki a 2 fogaskeréksort és akkor tuti nincs összekeverve a hézagolás!
De ha valamit meg lehet csinálni azt inkább megcsinálom és nem veszek másikat. Meg nekem 122-es blokkom van az a baj.
Hézagolást hogy gondolod? Min meg hogy kéne lenni?
Hát nem tudom majd meglátom. De azért köszi.
Nem igazán szeretném széthúzni a blokkot meg rákölteni ha nem muszáj.
Inkább a megoldásra lennék kíváncsi hogy mi lehet a gondja.
Poweresíteni szeretnék egy Mx 125-öt gyárilag nincs benne power de a helye stb .. megvan. A kérdés a következő. Kell ugye nyelv bóvdennel házzal elektromágnessel és elektronika. Na most hogy tudom ezeket berakni arra gondolok hogy a kábelek csatlakozói megvannak esetleg az elektromágnes felfogatói.. Ha jól tudom az Mx-be is volt poweres. Bocs hogy ide írtam de nem találtam Mx fórumot.
Van pár fölösleges alkatrészem, amitől olcsó pénzért megválnék!
Többek közt amikre fejből emlékszem!
1997-es motorról származó felső villahíd, Gyújtás elektronika(nyitott),
hátsó fék pedál, váltókar toló rúd,műszerfal szivacs borítás, egy hüvelyezhető henger(nicasil sérült), 1db 6000km-t használt hajtókar, 2db kipufogó rugó
ha esetleg valakit érdekelne alkatrész ezek közül, akkor keressen meg a beciby@citromail.hu e-mail címen!
Az árat mailben megbeszéljük!
Eladni szeretném őket, nem itthon tartogatni ennyit elárulok! ;)
Üdv.: Béci
Nekem van.
06306051630
Nekem van, este 10-ig hívhatsz.
06306051630
Kistrojak
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy 2006-os, 125-ös Rs-em és 139km/h-nál nem megy többet(8000km van benne). Ahogy 6. sebességbe eléri a fordulatszámmérő a 7500-8000rmp-t (nem tudom pontosan, hogy mennyi, nem jegyeztem meg sajnos) és a 139km/h-t a motor nem megy többet.De nem olyan mintha elfogyna az erő, hanem csak mintha nem húznám neki tovább, pedig hiába nyelezem, nem engedi feljebb a fordulatot.
Minden sebességbe leforog simán 12000rmp-t is kivéve 6-ba. Lehetséges, hogy valami elektronikai folytás van benne?
Előre is köszi!
Elindítom a motort, látom hogy kihúzza a nyelvet, pici gázt adok, akkor visszanyomja, kb 7-8ezres fordulatnál újra kihúzza, viszont menet közben valami nem stimmel, ugyanis 7ezer körül néha mintha visszahúzná valami a motort, szerintem olyankor nyomja vissza a szelepet...én valami elektronikai gondra gyanakszok...valaki tudna segíteni?
Segítséget szeretnék kérni:
94-es rs extremám vize nem akar 60 fok fölé menni, beletettünk egy
termosztátot(kiderült hogy nincs benne) de mintha semmi változás nem történt volna. Mi lehet a hiba oka?
fejidomból 2db lámpa tartó pöcök le van törve,és plexiből 10ft nagyságú luk van, donornak,vagy pályaidomnak tökéletes és olcsó.
ár=18000ft(fejidom-plexi-2db oldalidom-farokidom)
érd:spmito@freemail.hu
Csak azt nem tudom mi
amikor én szétszedek 1 blokot egybe szedem ki a 2 fogaskeréksort és akkor tuti nincs összekeverve a hézagolás!
Hézagolást hogy gondolod? Min meg hogy kéne lenni?
Nem igazán szeretném széthúzni a blokkot meg rákölteni ha nem muszáj.
Inkább a megoldásra lennék kíváncsi hogy mi lehet a gondja.
Köszönöm szépen a segítséget.:-)
Poweresíteni szeretnék egy Mx 125-öt gyárilag nincs benne power de a helye stb .. megvan. A kérdés a következő. Kell ugye nyelv bóvdennel házzal elektromágnessel és elektronika. Na most hogy tudom ezeket berakni arra gondolok hogy a kábelek csatlakozói megvannak esetleg az elektromágnes felfogatói.. Ha jól tudom az Mx-be is volt poweres. Bocs hogy ide írtam de nem találtam Mx fórumot.