Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondj rá 1 korrekt árat és viheted
Mi az ára az egésznek?
képen látható alkatrészek eladók!
ha nem viszi el valaki szintén megy a méhbe
ha 2001 es a motor nem lehet benne rotax 123
Sziasztok a 2001-es 123-as Rotaxos és a 2005ös 122-esnek megegyezik a kuplungja? :) előre is köszi srácok (:
képen látható lengővilla 5 eft ha holnapig nem viszi el valaki megy a méhbe üdv
hellósztok a km csigámbül kieset a kisfogaskerék,olyan kérdés valakinek olcsón eladó KM CSIGÁJA ? :)
Egy dugócsere egy jóminőségű mondjuk Wössner dugatyyúval olyan 40 körül van gyári dugóval 83 de az utánygyártott teljesen okés. Aztmondom max 80kilóból meglehet úszni ezt a szervízt attól függ mennyire van széthajtva a motor meg hasonlók.De ez csak egy egyéni vélemény nekem hengert is kellett cserélni szóval 100 alatt nem jöttem ki :/
Csatlakoztass egy vákuum dobot a szívórendszerbe, elvileg megoldja a bajod ha jól méretezed, de lehet csak porlasztó beállítás kérdése.
Eladó !
Eladó !
Hello.Hogyan lehetne az 5000 es a 6000 fordulatt kozotti ugynevezett LYUKAT eltavolitani?Gondolom a CDI-vel kapcsolatos.
Sziasztok a 2001-es 123-as Rotaxos és a 2005ös 122-esnek megegyezik a kuplungja? :) előre is köszi srácok (:
mennyibe fáj eg yilyen 15 ezrenkénti szerviz?
gondolkozom a 4T-n mert az hosszutávon jobban megéri, de azok plusz 250 ezer be kerülnek. értem itt az r125 öt.
márpedig nekem furikázásra kellene meg munkába járni, nem vagyánykodni mert kinőttem abból korillag is
Ha jól tudom olyan 15 000 km-enként szoktak dugót cserélni.
sziasztok, most tervezek venni egy 2006 vagy 2007 es rs125 öt.

ezekben mikor van az úgynevezett nagyszerviz? értem ezalatt a dugattyú/henger akármit.

mik a tipusbajok? tényleg sokba kerülnek ezek a motorok :/
Sziasztok, Rs 125 Rossi replicához keresek 60.00-as dugattyút. Van valakinek esetleg?
Es az a powernelkulisegtol van hogy 6000 fordulat alatt nem negyon huz majd 6000 nel pedig rant 1et es akk szepen huz?
Szia!

Csak egyben tudom adni, összesen 15.000 forint.

Üdv: Norbi
Italmondo.hu webáruházban lehet kapni. Rotax 123 és 122-es blokkhoz is, attól függ milyen motor van benne

Rotax 122

Rotax 123
Hali érdekelne engem Aprilia rs 125 1999es kiadásra komplett tömités szett!kinek van és milyen árban?rotax blokkos!válaszotokat várom köszi :)
jah igaz bocsesz igazad van tömités szett!:D xD
23 e - szarvas békés megye
Mi az a pakolás szett? Lehet van csak nemtudom mi az:D
Ja am van nekem is kp-i rúgóm, igaz nem gázos, de olcsóbb