Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyújtás computer ,kábel köteg,hasidom,farok idom, farok idom az a vékony, fejidom lámpa,power motor,power computer,farokidom ülés,karburátor,indexek ! eladók !
rrox nem tudom megmondani :/ mert cserélgettük már őket !
Nincs benne a nyelv es meg a CDI blokada is benne van a motoron semmi nem lett piszkalva,minden gyari rajta.Egyebkent 98 as kiadasu.
Nekem van egy hibátlan, felújított 28-as karbim. Ha érdekel irj mailt(lacciko@gmail.com)!
Ha nincs power, de a nyelv benne van nagy általánosságban -1-1,5l, ha nyitottan hagyod kb +1-2l. 28-as karbival lejönne kb 1-3l. De ezek nagyon általános adatok.
Sziasztok Azt szeretnem kerdezni,hogy mennyivel fogyaszt tobbet az RS ha nincs benne power-szelep,es lehetne e valahogy a fogyasztast csokkenteni pl.karburatorral mert 34 es em van.
Szia!

Ment a mail!

Üdv.
2006-os Rs gyári kipufogójába hol találhatóak a folytások? A katalizátor ki lett véve, de látok a csonknál valami gáz visszavezető csövet is. Ez teljesítménybe mennyit befolyásol? Esetleg valami szűkítő O gyűrű nincs még benne?
Jelenleg 140-et megy alattam 10500rmp-nél, úgy hogy még minden gyári rajta.
(nem akarok rá semmilyen tuning pufót, mert szeretném, ha teljesen gyári és csendes maradna, tehát ilyen tippek ne írjatok, hogy ne bajlódjak vele és vegyek másikat)
Csáó!
Meg tudod nem mondani, hogy a karbiba milyen méretű fúvókák vannak? A levegő csavar mennyire van kitekerve?
Előre is köszi!
Ha valaki motorvásárlás előtt áll, annak ajánlom figyelmébe.
Nekem van 96-osé szerintem egyezik írj mailt!
Sziasztok keresek rs 125 98' fejidomtartót
Szia ha tudsz elektromos rajzott engem is erdekel
Gyári új fékbetétek eladóak előre Rs 125 2005-ig
Ár megegyezés szerint
szia!mennyit kernel ertuk?
Gyújtás computer ,kábel köteg,hasidom,farok idom, farok idom az a vékony, fejidom lámpa,power motor,power computer,farokidom ülés,karburátor,indexek ! eladók !
30 488 25 47
hello: nekem van 2007-es felnik= első hátsó felni =60000ft (gumi nélkűl!)
érd:spmito@freemail.hu
Sziasztok!
Keresek Y küllős rs125 felnit.
Ha valaki tud ilyet, szóljon.
06205837572
mennyiért adod? Telefon számod megadod?
Eladó !
Nekem van hengerem mondjuk az nem szar devolyan amilyet keresel.
Üdv! Keresek rotax 122 hengert ! Főleg megállt, rossz henger érdekel. Olyan kell, ami 6 felömlős (nem 123 henger) , azaz van boost port is a blokk felé !
Kérem jelezze, akinek van!
mail : pippo17@citromail.hu
Méret lemaradt: 150/60R17-120/70R17
Sziasztok!

Eladó 2009-es Pirelli Dragon Supercorsa 90%-os állapotban!

Érd.:0620294tizenkettő80