Hogyhogy még nincs jogsid???
Ez kemény nekem már lassan 3 éves lesz
Nekem hozzátartozik a mindennnapjaimhoz ezért olyan nehéz elhinni h ennyi idősen még nincs neked.
Én ahogy lehetett máris húztam minnél előbb vezethessek.....
Bár mondjuk ehhez az is hozzátartozik h nagyon szeretek autózni (nemcsak a motor ) szóval annak is megvan a feelingje sőt néha autóban veszélyesebb vagyok
Jólvan Tyt de abba nem gondolsz bele h te 22 le-n ülsz mi meg 120-on
Az Sv-n kettesben ráteszed a tüzet hideg gummával és máris kinntvagy a az árokban!!! Mellesleg a motorok súlya sincs egy kategóriában 200kg az 200kg meg a tempó is más. Nekem a 160km/h az 6. light szinte a hanngját sem hallom Ja én nem szeretek fázni nemtudom ti hogy vagytok vele 15 C alatt én már szívesebben autózom!!!
másrészt kanyar ide vagy oda, nem mindenki lakik a mátrában, vagy vmelyik hegység közelében...
nekem speciel 300kmt kéne mociznom hogy normális kanyart lássak...
nem tudom, de sztem Dadis Te nem vagy elég tökös a hideg mocizáshoz
Én azért tudtam döntögetni, ez nem olyan hogy kanyarba már ki is megy alólad.. sokkal jobban kell figyelni, meg hosszabb féktávot rászámolni és kész.. De én este 8körül vittem ki a gépet kanyargós útszakaszra, és lehetett Vele kanyarodni is képzeld!! nyilván nem mertem ugyanazt bevállalni mint melegben, de akkoris...
A lényeg hogy RS a király, télen is, aki meg nem mert 20 fok alatt motorra ülni, az pukkadjon meg
Én nem motorozgatnék már ilyenkor... hideg az aszfalt.. haamr firka lesz.. én már tutter nemfogok kimenni.. hülyeség már ilyenkor motorozni... Kezdjétek el inkább a jégrobogót gyártani télre :)
én is azt használok a kis RSbe csak nemtom mert ma láttam a doboz hátulján egy keverési arány táblázatot és elgondolkoztam h az lehet nem külön olajzáshoz való eddig semmi bajom nem volt vele! és havernak az MXe akkor se ragadt meg mikor ki volt szakadva a olajzás bowdenje és nemtom meddig ugy ment a motorral
Ez tetszettt!
Hogyhogy még nincs jogsid???
Ez kemény nekem már lassan 3 éves lesz
Nekem hozzátartozik a mindennnapjaimhoz ezért olyan nehéz elhinni h ennyi idősen még nincs neked.
Én ahogy lehetett máris húztam minnél előbb vezethessek.....
Bár mondjuk ehhez az is hozzátartozik h nagyon szeretek autózni (nemcsak a motor ) szóval annak is megvan a feelingje sőt néha autóban veszélyesebb vagyok
(nincs több sebesség)
nekem meg be kéne fejeznem a hüye autos jogsit csak semmmmi kedvem.
Az Sv-n kettesben ráteszed a tüzet hideg gummával és máris kinntvagy a az árokban!!! Mellesleg a motorok súlya sincs egy kategóriában 200kg az 200kg meg a tempó is más. Nekem a 160km/h az 6. light szinte a hanngját sem hallom Ja én nem szeretek fázni nemtudom ti hogy vagytok vele 15 C alatt én már szívesebben autózom!!!
nekem speciel 300kmt kéne mociznom hogy normális kanyart lássak...
Én azért tudtam döntögetni, ez nem olyan hogy kanyarba már ki is megy alólad.. sokkal jobban kell figyelni, meg hosszabb féktávot rászámolni és kész.. De én este 8körül vittem ki a gépet kanyargós útszakaszra, és lehetett Vele kanyarodni is képzeld!! nyilván nem mertem ugyanazt bevállalni mint melegben, de akkoris...
A lényeg hogy RS a király, télen is, aki meg nem mert 20 fok alatt motorra ülni, az pukkadjon meg
láttam,h írtál a berényi videohoz
nézd meg az adatlapomon az ucsó előtti képet