jah
az lenne ám,szerintem a holnap kilőve,mert azt mondta ma,hogy 6körül derül ki,hogy lesz-e kocsika,de eddig nemszólt,szal bízom a péntekben,csak legyen még jó idő,már csak ennyi
Hát akkor majd megyek hozzád,ha valami bajom lesz. Azt jól tudom,hogy ha kipufi tuningot akarsz oda még a legszűrűt meg ilyeneket is érdemes lecserélni?
De tökmindegy h motor vagy kocsi, tehát ha pl Szüleid vezetnek pár éve balesetmentesen és az ő nevükre veszel mocit akkor kevesebbett fizetni, dehát ugye nem lesznek örökké úgyhogy el kell kezdeni gyűjtögetni előbb utóbb a b.mentes éveket
"meg ha 11ig viszi ki a 6.at akkor rnem is fog 160 nál többet menni konkrétan 15600ig forog az enyém mel igy kicsit töb a végsebesség ha kicsit számoltok.de ha akarsz vegyél fel msnen mutatok én neked videot pl miko 2.ba elkezdek vele gumitégetni azt felrakom 5.be a 6. ba már nem birt füstölnide azért az 5. ment nekitom nem igaz vegyél fel msn en átküldöm hogy örüljetek"
Nem kezdő motorosként hanem az első saját nevedre írt motor miatt szopsz (na ezt jól megaszontam). 2és fél év múlva lépsz az első kedvezményszintre, utána évente lépsz egyet és mire megőszülsz meglesz az 50% ami a legnagyobb kedvezmény. Tehát érdemes minél előbb elkezdeni gyűjtögetni és nem okozni balesetet, mert akkor visszalépsz és kezdheted előlről (tiszta monopoly )
az lenne ám,szerintem a holnap kilőve,mert azt mondta ma,hogy 6körül derül ki,hogy lesz-e kocsika,de eddig nemszólt,szal bízom a péntekben,csak legyen még jó idő,már csak ennyi
Zsóóti mit gondolsz?
"meg ha 11ig viszi ki a 6.at akkor rnem is fog 160 nál többet menni konkrétan 15600ig forog az enyém mel igy kicsit töb a végsebesség ha kicsit számoltok.de ha akarsz vegyél fel msnen mutatok én neked videot pl miko 2.ba elkezdek vele gumitégetni azt felrakom 5.be a 6. ba már nem birt füstölnide azért az 5. ment nekitom nem igaz vegyél fel msn en átküldöm hogy örüljetek"