Én jobban szeretek autóval csajokat vinni mert több is befér egyszerre
A legszörnyűbb az volt amikor összezárva egy autóban 3 ijen plázapicsával Balatonig
Jó volt a téma kidumáltuk a műkörmösöket a szolit az összes parfümöt egymás fodrászát
Komolyan az agyadat lebontják ezek a csajok.....
De a legjobb akkoris az volt amikor 160-nál cummantott a csaj én meg mit tudtam csinálni nagy "kínomban" nyomtam mint a szemét Kétszer jöttem vissza az útpadkáról az azért nem volt egyszerű gyorsan félreálltam aztán megkapta az ívet
egyébként a lányok képtelenek felfogni hova tegyék a lábukat. nekem eddig mind1ik feltette a lábát az én lábtartómra... és amikor raknám egyesbe a gépet akkor taposok rá....
Igen én is gondolkoztam, mert olyan jól néz ki az a púp hátul..., most egy csaj kedvéért rakjam vissza az ülést..? mondjuk ha felül a csaj akkor eltakarja a randa ülést
hát ez egyébként qrva jó a gépeitekben h a csajokat normálisan fel lehet rá pakolni. én akárhányszor lányt fuvaroztam összevissza akkor szivem szakadt meg és szídtam magamat h ennyit lehet h nem ér az egész. aztán ért, de akkor is
ez a feneketlen kalap nagyon jó szó! kitolod a garázsból miután megjött a szerelőtől, végigméred és azt gondolod h most már tényleg minden rendben van most jó ideig nem lesz semmi. én is ezt gondoltam nem rég. aztán ugy elszállt a hátsó lánkerék h szétbaszta a lengővillát nagyon szeretem, meg pályára megtartanám meg lehet meg is fogom, de közlekedni kössz nem. a bkv kiszámíthatóbb.
Ez nagyon népszerű ez a 300e ráköltés én is kb annyit tettem bele, vagy inkább kicsit többet, de mondjuk abban bennevan a garnitúra új michelin pilot sport is.
Már nagyon kéne a gixxerre gumma mert ma reggel hazafelejövet elindulásnál meg akart előzni a segge a motornak
Én ráköltöttem 300+ ezret és még 100-at rá lehetett volna rakni Ez sajnos egy olyan dolog h pumpálod bele a sok lóvét egy fenék nélküli kalapba. Nekem nagyon ritkán volt olyan a 3 év Sp-zés alatth minden 100% lett volna
Pedig mindent kicseréltettem,megcsináltattam és mégis. Ezért untam bele és adtam el ahogy tudtam.
A legszörnyűbb az volt amikor összezárva egy autóban 3 ijen plázapicsával Balatonig
Jó volt a téma kidumáltuk a műkörmösöket a szolit az összes parfümöt egymás fodrászát
Komolyan az agyadat lebontják ezek a csajok.....
De a legjobb akkoris az volt amikor 160-nál cummantott a csaj én meg mit tudtam csinálni nagy "kínomban" nyomtam mint a szemét Kétszer jöttem vissza az útpadkáról az azért nem volt egyszerű gyorsan félreálltam aztán megkapta az ívet
Dolgozni.......
Hát ez van, ilyen rossz sorsunk van úgy látszik
Figyeljmá amióta Gixxerezik minden Vasárnap más ágyában ébred
Én is megyek ma a csajomhoz melós éjszakám lesz már jelezte sms-ben
Már nagyon kéne a gixxerre gumma mert ma reggel hazafelejövet elindulásnál meg akart előzni a segge a motornak
Én ráköltöttem 300+ ezret és még 100-at rá lehetett volna rakni Ez sajnos egy olyan dolog h pumpálod bele a sok lóvét egy fenék nélküli kalapba. Nekem nagyon ritkán volt olyan a 3 év Sp-zés alatth minden 100% lett volna
Pedig mindent kicseréltettem,megcsináltattam és mégis. Ezért untam bele és adtam el ahogy tudtam.
Amúgy arra költött pénzt, hogy azt kivágják neki?? Nekem egy 10-15 perces munka volt, még talán annyi sem