tyt nem beszólásképp de megy 120-t a 125-ös cbr... és igazából nem tudom miért ugatod. majd ha pl a pilisi szerpentinen jobbat mész mint f4ther akkor mondhatod. de erős a gyanum h az út felénél sem tartanál amikor ő már lent üldögélnél a dunánál...
Szerintem meg told valami fütött helyre és kész. nem kell semmit csináli, hetente 1-2X beínditod, vársz mig üzemi hőmérsékleten lesz, aztán ki. ha esetleg egy szép januári napon 15 fok van és nincs jég meg minden akkor mehetsz 1 kört az utcában is. ja és néha odébb tolod 20centit.
Hy, nekem van egy csomó szöveges meg rajzos anyagom a rotax 123hoz, ha érdekel, vegyél fel msn-en és majd átküldöm, ah. néztem benne lesz amit keresel, de nem tuti
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy hogy kell összerakni egy rotax 123-as blokkot? Szétszdni olyan könnyű volt A probléma tulajdonképp az hogy van a sebességváltó kar, amit egy rugó feszít elő, és ezt be kéne akasztani egy vállba a blokk belsejében. Igen ám, de ahhoz nem lehet hozzáférni mikor már összeraktam, elötte pedig érthető okokból - mivel a blokk másik felén akad be - szintúgy sehogy.
Ha esetleg valaki tudná és megírná nekem az nagyon jó lenne. pekozma@gmail.com
A tank legyen tele hogy be ne rozsdásodjon, ha műanyag akkor mindegy! Hűtővizet keverd be fagyállóval! Levegőnyomáson ne változtass! Akksit ki! Takarót rá! Szép álmokat!
Sajna közeledik a tél, és ez az elő év hogy együtt töltöm a karácsonyt a mocimmal, szal nem vágom a téliesítés szabályait.... Tankból a benyát lekell engedni?? akksit azt tom hogy kikell venni... sajna nincs tartóbakom szal a kerekein fog állni, a levegőnyomást lejjebb vegyem ??
olvasgassá, a 120at elhiszem, még én írtam hogy annyit megy... Kápise?? viszont a 130-140et NEM hiszem el!
helyette inkább mociznék jóó sokat!!
Nem tudja valaki, hogy hogy kell összerakni egy rotax 123-as blokkot? Szétszdni olyan könnyű volt A probléma tulajdonképp az hogy van a sebességváltó kar, amit egy rugó feszít elő, és ezt be kéne akasztani egy vállba a blokk belsejében. Igen ám, de ahhoz nem lehet hozzáférni mikor már összeraktam, elötte pedig érthető okokból - mivel a blokk másik felén akad be - szintúgy sehogy.
Ha esetleg valaki tudná és megírná nekem az nagyon jó lenne. pekozma@gmail.com
de azért GO GO GO Talma + aprilia!!!!!!!!!!
Sajna közeledik a tél, és ez az elő év hogy együtt töltöm a karácsonyt a mocimmal, szal nem vágom a téliesítés szabályait.... Tankból a benyát lekell engedni?? akksit azt tom hogy kikell venni... sajna nincs tartóbakom szal a kerekein fog állni, a levegőnyomást lejjebb vegyem ??
kösz
Miért nem jöttetek?
Jövő hétvége?Valaki?
Énis ha tehetném le se szállnék Róla (jobban mondva le se szállnánk róla a Párommal)
Budapest -Őriszentpéter (minimális eltévedéssel