Ma akkorát mociztam h ihajjj!! nagyon rámfért már... méghogy vége a motorosszezonnak.. fenéket!! most kezdődik!! kellemes 10 fok, végre nem izzadok a bőrruhába
mondjuk a gumik már nem nagyon tapadnak..
A gumis témához hozzászólva
nem csak a gumitól függ meddig lehet ledönteni egy motort hanem a motor összeségétől
én mentem egy 250 gyorsasági yamahával amin ugyan akkora gumi volt mint most az rs-emen
a gyorsaságit ledöntöttem peremig az rs-en van még 1 cm majrécsík !!!
és mielött megkérdezi vki a slick gumival nem jobb a pályán !!!
Ma vettük. Az áhhhh amolyan hangulat érzékeltető szó volt . 2004-es 640 km-el. A srác nem nagyon használta. Nem tudom h folytott-e, még nem nagyon tudtam kipróbálni. Meg még bejáratós. Pesten vettük, nem Nagykátán. Kisebb sérülés van a bal idomon.
Csak attól félek picit, h amikor megkérdeztem a srácot h rendesen bejárattad-e, aszonta, h igen, minden elindulásnál melegítettem a gumit... Na néztem is nagyot...
kabbe... Te meg kiteszel magadért ha okos kijelentésről van szó (az áhhhhhhh-ból nem bírta, rájönni h most megvetted vagy csak nézted vagy meg akarod venni vagy mivan...)
Na mind1, haggyuk.
Mi csak ilyet használunk!! a KX-től kezdve mindenbe !!!
Főleg így a hidegben sokkal jobban is megy... kurvajó!!!
RS125
Ma akkorát mociztam h ihajjj!! nagyon rámfért már... méghogy vége a motorosszezonnak.. fenéket!! most kezdődik!! kellemes 10 fok, végre nem izzadok a bőrruhába
mondjuk a gumik már nem nagyon tapadnak..
nem csak a gumitól függ meddig lehet ledönteni egy motort hanem a motor összeségétől
én mentem egy 250 gyorsasági yamahával amin ugyan akkora gumi volt mint most az rs-emen
a gyorsaságit ledöntöttem peremig az rs-en van még 1 cm majrécsík !!!
és mielött megkérdezi vki a slick gumival nem jobb a pályán !!!
Csak attól félek picit, h amikor megkérdeztem a srácot h rendesen bejárattad-e, aszonta, h igen, minden elindulásnál melegítettem a gumit... Na néztem is nagyot...
Beleszerettem...
Na mind1, haggyuk.
amúgy bocs az MSN-en történtekért csak irodalom házival bajlódtam